Merhaba canm nasılsın doğum olmadı dimş daha zorlanıyomusun hareketlerin kısıtlandımı bende 27 haftalık ikiz kızlarıma hamileyim merakedyrm son haftalarda nası olcak die karnım kocaman oldu ve erken gelmekerinden çok korkyrmSelam
Benim doğumum aralık sonu ama doktor kasım sonu sezeryanla alırız bebişlerini dedi. Hamilelik şekeri de çıkmışken içimde bi sürü korku :S Şeker ile normal doğum da bi sıkıntı olurmu acaba die düşünüorum. Bilgisi olan varmı?
aynen bende 27 haftalığım ve her gece uykumda kabuslar görüyorum erken doğum üzerineMerhaba canm nasılsın doğum olmadı dimş daha zorlanıyomusun hareketlerin kısıtlandımı bende 27 haftalık ikiz kızlarıma hamileyim merakedyrm son haftalarda nası olcak die karnım kocaman oldu ve erken gelmekerinden çok korkyrm
Canım normalde vekil öğretmenlik yapıyordum ama bu yıl evdeyim evde özel ders veriyrm haftayadan itibaren annemde kalcam yalnız kalmamı istemiyolar yatarken çok zorlanıyrm dönerken canım acıyo bide sagdaki kızım sığmıyo sanki içime sıkıştruo beni kaburga kemiğimde agrı hisseyrm bide sen nerdesin ben ankara şletişimde olalım birbirimizden haberimiz olsunaynen bende 27 haftalığım ve her gece uykumda kabuslar görüyorum erken doğum üzerine
çalışıyormuydun peki canım sen ??
canım bende ankaradayımCanım normalde vekil öğretmenlik yapıyordum ama bu yıl evdeyim evde özel ders veriyrm haftayadan itibaren annemde kalcam yalnız kalmamı istemiyolar yatarken çok zorlanıyrm dönerken canım acıyo bide sagdaki kızım sığmıyo sanki içime sıkıştruo beni kaburga kemiğimde agrı hisseyrm bide sen nerdesin ben ankara şletişimde olalım birbirimizden haberimiz olsun
Ankaradan bi ikiz annesi buldum oley hangi hastanede takibin yapılıyo ben hacettepenin özeline gidiyrm özgür özyüncü perinatolog başından beri ona gidyrm çok öemnunum doğumuda orda düşünyrm nede olsa üni hastanesi güvenyrm sonuna kadar ordaki doktrlara Allah senin de yardımcın olsun canm bnde sabah kalktıgımda dinlenmiş olarak kalkamıyrm malesef ankaranın neresinde otrysncanım bende ankaradayım
dediğin gibi yatarken çok zor oluyo
sürekli uyanıyorum sabah kalktığımda hiç dinlenmiş hissedemiyorum kendimi
benim de oğlan altta sanki yavrumun yeri dar gibi geliyo
devlet memuru olarak çalışıyorum
en az bi ay daha çalışıp bırakayım diyorum ama bakalım kısmet
aynen bende annemlere geçecem izne ayrıldığım zaman
dediğin gibi iletişimde kalalım
canım ben çağ hastanesinde erol hocanın hastasıyımAnkaradan bi ikiz annesi buldum oley hangi hastanede takibin yapılıyo ben hacettepenin özeline gidiyrm özgür özyüncü perinatolog başından beri ona gidyrm çok öemnunum doğumuda orda düşünyrm nede olsa üni hastanesi güvenyrm sonuna kadar ordaki doktrlara Allah senin de yardımcın olsun canm bnde sabah kalktıgımda dinlenmiş olarak kalkamıyrm malesef ankaranın neresinde otrysn
Normal canm doğal yolla ikiz oldu ailede çok bizim kiloları iyi demişti geçen ay doktr şimdi şuan hastanedeyim öğrenceö yeni kilolarını26+4 oldum bugüncanım ben çağ hastanesinde erol hocanın hastasıyım
hastaneden olmasa da doktorumdan memnunum şükür
doğumu da burda düşünüyorum bi mani çıkmazsa
bebeklerin kilosu falan iyi mi peki?
bide tüp mü yoksa normal mi canım??
Allah hepimizin yardımcısı olsun
irtibatı koparmayalım inş ...
benim bebişlerde normal yolla oldular canımNormal canm doğal yolla ikiz oldu ailede çok bizim kiloları iyi demişti geçen ay doktr şimdi şuan hastanedeyim öğrenceö yeni kilolarını26+4 oldum bugün
Ben gittim dün doktora biri998 gr diğeri 1082 gr olmşlar doktr dediki doğal yolla olan ikizler tüp ikizlere göre daha çok duruyolar anne karnında dedi ben sordum doktra erken doğurmaktan kprkuyrm diye o da bana 30 dan sonra çok dikkat et ama doğal yolla olan ikşzlerde 39. Haftayı gördük dedi rahatlattı beni inşallah36 ya bi geleyim de sonrası rahat olsada olurbenim bebişlerde normal yolla oldular canım
bizde de ikiz var çok olmasa da
27+5 haftalığız bizde
geçen ay gittiğimizde kiloları iyiydi şükür
bakalım cuma günü randevumuz var ne durumdalar görecez inş
Ağzından dal damlıyo baaallBen gittim dün doktora biri998 gr diğeri 1082 gr olmşlar doktr dediki doğal yolla olan ikizler tüp ikizlere göre daha çok duruyolar anne karnında dedi ben sordum doktra erken doğurmaktan kprkuyrm diye o da bana 30 dan sonra çok dikkat et ama doğal yolla olan ikşzlerde 39. Haftayı gördük dedi rahatlattı beni inşallah36 ya bi geleyim de sonrası rahat olsada olur
Ağır iş yapma dedi işte bildiğimz şeyler ha bide dedimki geceleri bazen bi bakmşm tam dört saat boyunca sag tarafıma yatmışım panik oluyrm hemen sola dönyrm dedim o kadr korkulacak bişy yok ama sol tercih edilir dedi sag sol dönüşümlü yat korkmana gerek yok dedi sende gittiğinde yaz bana kilolarını bnde merakederim şimdiAğzından dal damlıyo baaall
valla bende çok korkuyorum erken doğum yapmaktan Allah korusun
azcık akıntım gelse koşa koşa lavaboya gidiyorum bişii mi var diye
canım bizim de cumartesi günü randevumuz var bende merak ediyorum kuzularım ne alemde diye
30 dan sonra nelere dikkat etmek gerekiyo peki canım
beni de bilgilendir de bileyim
inş sağlıkla 36 yı geçebiliriz
İnşallah canım önceden daha çok korkuyodum ama artık içimde garip bi rahatlık var inanıyrm 36 yı görcem :) senin nasıl gidiyorBol bol duâ. Dua edin duracaklarına inanın. Bebislerinize durun diyin
Hayır bana iğne falan demedi daha doktorum bilmyrm bi sonraki randevum 31. Haftamda belki o zaman söyler . Buarada ben bu yıl çalşmyrm evdeyim ama yemeğimi yapıyrm dışarı çıkıyrm evde özel derslerim oluyor yani eskisi kadar aktif değilim tabiki ama sürekli yatmyrm belki gün içinde bi iki saat ama akşamları erkenden yatyrm uykum geliyor 10 buçukta yatyrmgun yaklastikca korkuyodm bnde erkn dogum yapacam diye ama senin we esir27nin paylasmlari inanilmaz rahatlatiyo beni.ins 36lari goruruz.agir is yapmiyom bi yemek yapiyom o kadar.peki sen gun boyunca yatiyon mu?bn calistigm icn oturuyom hep.is yukum yok sukur.cumartesi gunu doktora gittigmde bnde anlatirm doktorn dediklerine.bi arkadas yazms 30.haftada doktor ciger gelistirici igne icin cagirdi diye snde bole bi durum war mi canm
Nts ye hiç girmedim ben senin kaç haftalıktı esir?Tetikliyor diye duydum. Rahim ağzı uzunluğu ölçtürün nst de sancı varmı baktırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?