Kasım 2014 de doğum yapacak ikiz anneleri

Merhaba arkadaşlar; 30 haftalık oldum. Çalışabilir raporu aldım. Ama birleri okutuyorum. Cok yoruluyorum. Bebeklerim icin çalışıp aktarmaliyim. Sizler neler yapıyorsunuz. Umarım 40. Haftayı görürüz. ben çok istiyorum 40. Haftada dogurmak

Kırk hafta bekletmiyorlar canim ya bende çarşamba 30 haftam doluyor ama uzatmicam çok yorluyorum. Rapor alican evde yaticam. Hem doktor da çalışma dedi. Sen ne zamana kadar çalışacaksın

Benim ilk hamilelik değil. Sürekli kontrol altında olacam tabii ama ne zaman sancılar başlarsa ozaman gidip sezaryen olucam. Maşallah hamileligim sorunsuz geçiyor. 35 haftaya kadar çalışabilir raporu aldım. 2 çocuğum daha var 4 çocuk için çalışmam gerek

Merhaba doğum yaptınız mı merakettm bide erken doğmaması için kilolu doğmaları için ne yapmak gerekiyor bnide korkular sarmaya başladı 21 haftalık hamileyim iki kızım olcak inşallah bide sola mı yattınız nası yattınız?

Merhaba Aksuaksu henüz doğum yapmadım,
Benimkilerin kiloları aralarındaki 300 gr.a rağmen normal seyrinde gitti hep,pazartesi doktorum var,nst ye bile ilk defa 35. haftamda gireceğim. Muayenelerim normaldi,hiç kasılma sancı görmeyince doktor bu haftaya bıraktı,benim de tek dileğim 36. haftayı atlatmak ki bayrama denk geliyor,inşallah atlatırız.
Ben de genelde sola yattım,zaten düz yatamıyorum,tansiyonum düşüyor,baygınlık geçiriyorum.Doktorum son gidişimde büyümeleri için otururken bile karnını sola doğru çevir dedi.Tabii yatarken ve otururken sürekli sol tarafta olmak ağrılar nedeniyle mümkün olmasa da elimden geleni yapıyorum.
Ben peynir çok seviyorum,bir de burada okuduklarıma göre kaşar peyniri büyümede etkiliymiş,üç haftadır kaşarı da çoğalttım,bir de acıktığımda aralarda çiğ badem ,çiğ fındık ve ceviz atıştırıyorum. Artık son zamanlarda yumurtadan fenalık geldi,azalttım mesela,mide sıkıntısı da başladı,artık midemi ne ağrıtmıyorsa onu yiyorum.Kuru,yağsız şeyler iyi geliyor,bir de yatmadan üç dört saat önce mutlaka bırakıyorum yemeyi,yoksa mide yanması çok fena oluyor.
Gebelik şekerim vardı,bir ara çok güzel dikkat ettim,gerçekten şeker ve karbonhidratsız bir beslenme bebeği hızla büyütüyor,ama şimdi iyice gevşedim.. İstediğimi yiyorum ama az yiyorum,64 kilo hamile kaldım,8 kilo aldım şimdiye kadar..
Benim hikayem böyle,siz de sakin olun,bol booooool yatın uyuyun dinlenin,sağlıksız şeylerden uzak durun,sağlıkla bu haftaları sonra da bebeklerinizi kucağınızda görün inşallah.
sevgiler....

Cevap için çok teşekkürler :) inşallah atlatırsın 36 yıda maşallah çok kilo almamşsın bende şuanda kadar dört lilo aldım toplam ama beslenmeme dikkatedemyrm bulantı sıkıntım var hala devam eden

Gercekten mi ? Suan hayret icindeyim nette arastirdim cok vitaminli oldugu yaziyordu hamilelerle ilgili bi yan etkisini okumadim oyleyse ben de yemeyim. Suan saskinim iki haftadir baya bol tuketiyodum
yaş hurma doğumu kolaylaştırıyor . ben 4.ayımı bitirdim ve 2.ayın sonundan bu yana her ay 1 kilo yiyorum:) yaş hurma üüm gibi sulu sulu dolu dolu..Mekke medine yani arabistanda doğuma yakın veriyorlarmş eşim okumuştu bi yerde. doğumu kolaylaştırsın diye. Sanırım Meryem suresinde de geçiyor. doğumu yaklaşam Meryem anamıza hurma ağacının altına geç ve meyvesini ye diye geçiyor taşbihte hata olmaz. tam ayet açıklaması böyle olmayabilir..neyse ben yiyorum..ayda 1 kilo:)

Kırk hafta bekletmiyorlar canim ya bende çarşamba 30 haftam doluyor ama uzatmicam çok yorluyorum. Rapor alican evde yaticam. Hem doktor da çalışma dedi. Sen ne zamana kadar çalışacaksın
. Nasıl aldin mi doğum önü rapor. Ben nezle oldum. Birinci siniflar beni çok yoruyor. Bu gidişle okunmaya cikarip öyle birakacagim.Bayramda yaklaştı. Herhalde cumhuriyet bayramına kadar calisacagim rabbi. Saglik verirse.sonra da evimi temizleyip doğumu bekleyecegim

Evet canim ben rapor aldım doğum izninine ayrıldım. Darısı senin başına canim

Seninle hemen hemen ayni haftlardayız . doğum olunca haber et bende edeceğim.

kızlar merhaba adet gününü 1 hafta geçerse kaç haftalık oluyo bebek. bileniniz var mı ? 27 günde bir adet görürüm

Bende 3 gun sonra 30 haftalik olacagim seninki gibi yorucu bi isim vardi ayrildim kesinlikle bence bizim gibi ikiz gebeler icin uygun degil calismak bu saatten sonra bence. Bu arada 40. Haftayi hicbi ikiz goremiyor en fazla 38 de miad sayilip artik doguma mecburi aliniyor. Ama insaAllah en en en saglikli ve dogru zamanda dogum yapariz. Allah yardimcimiz olsun ♡

kızlar merhaba,
artık o kadar zor ki benim için yürümek,yatmak kalkmak,dönmek.,bir de bacaklarımın arası yürürken feci acıyo..karnım düşecek gibi..benim haftalarımda böyle hisseden var mı?
gerçi sabah doktora gidicem bakalım bi gün söyleyecek mi.?

Merhaba. Merak etme canim bende ayni durumdayim. Eee ikiz annesi olmak kolay miiiiiiii??? Aylardir yatiyorum ben maalesef... bacak aran boyle agriyorsa sanirim kalsiyum eksikligin var bende oyleydim donerken saka yapmiyorum gozumden yas geliyodu o derece agrim oluyodu. Magnorm ve calsiday d3 adinda iki sandoz verdi ben ilac kullanamiyorum diye sandoz... bunlar cok iyi geldi. Doktorunla kesinlikle bu konuyu konus anliyorum cunku nasil bi agri oldugunu feci bisey. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun... saglikli sekilde kucagimiza almayi nasip etsin. Bu arada kacinci haftan?

Benimde özellikle yatip kalkarken cok acio. Hatta acisindan uyandim simdi. Doktorum normal oldugunu rahmin gevsedigini kendini normal doguma hazirladigini soyledi.

Bende de aynı sorun var yaklasik bir aydır pelvik bolgem çok agiriyor. Nete baktim cari ağrisi diye geçiyor. Sola yatinca daha çok. Calisirken sorun yok. Yatak istirahati zorunda kalanlar ne yapıyor Allah yardimcilari olsun. İçinde bizim .

Merhabalar nasıl gidiyor hayat . Hamilelik. Bebisleriniz kaç kilo oldu kaç kilo aldınız. Ödem, tansiyon nr alemde. Çalışan var mı? Ne hazırlık yaptınız. Evimi bile temizlemedim. Haftasonu evi temizleyecem. Iki çocuk bir yandan kirletiyor. Halıları yıkmaya vericem. 18 ekimden sonra eve kadın alicam cam duvar. Doğum cantam da bir kaç eksik var. Benden öyle. 16 sinda ozele gideceğim orda kilo söylerler devletteki söylemiyor. Görüşürüz. Iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…