Teşekkür ederim,inşallah hepimiz kucağımızda görürüz . birisi 2750 diğeri 2400, on gün önceki kontrolde bundan 300 gr eksiklerdi. bir haftada 200er gr alsalar süper olur. Allah hepimiz için hayırlısını versin.Haftaya 37 oluyor .Rabbim bize de o haftaları devirmeyi nasip etsin. Ben 40. Haftaya gelmeyi çok istiyorum. Bebeklerin kilosu nasil . sağ salim kucağına al inşallah
Ben de burdan duyduklarımı yaptım,muz ceviz kaşar süt:)) porsiyonları biraz artırdım sonuç böyle oldu:)))Gerçekten işe yarıyormuş.Amin canım inşallah alırlar. 10 günde 300 gr almaları çok iyi olmuş. Neler yedin acaba bizde aynısını yapalım. Bir haftaya dediğin gibi büyürler . sağ sakin kucağına alırsın inş
çiğ badem az kaldı heyecan durumu nazil bize de dua etBugün doktora gittim,haftaya perşembeye gün verdi,inşallah 16 ekimde kavuşacağım kızlarıma,darısı benim gibi gün bekleyenlere olsun..
heyecan var,ama hareketlerim o kadar sınırlı ki,rahatlayacağım diye mutluluk da var:)) gerçi doğurunca eminim sıkıntılar unutulacak,darısı inşallah hepinizin başına,dua edeceğim hepinize,doğumdan sonra en kısa sürede haber vereceğim...Çiğ
çiğ badem az kaldı heyecan durumu nazil bize de dua et
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.heyecan var,ama hareketlerim o kadar sınırlı ki,rahatlayacağım diye mutluluk da var:)) gerçi doğurunca eminim sıkıntılar unutulacak,darısı inşallah hepinizin başına,dua edeceğim hepinize,doğumdan sonra en kısa sürede haber vereceğim...
Doğum yaptım epidural sezeryan ile,biri 2200 diğeri 2700 gr iki kızım dünyaya geldi. Ameliyat kısmı gayet rahat ve acısızdı,sanırım yatıştırıcı bir şeyler de verdiler ki ben sadece bebekli anları hatırlıyorum. bir gece hastanede yattım,o sırada sırtımda epidural takılıydı,saat başı ağrı kesici aldım,hastane günleri rahattı.Bugün dogumdasin Rabbim yardimcin olsun
kandaki fazla olan değeri düşürmek için yapmışlar,ama işte hep yetersiz bilgi.. neyse geçti o günler,sadece sarılık kontrollerimiz devam ediyor,bir de gaz ve ıkınma problemimiz var,gerisi hep güzellik...Allah isteyen herkese versin,tüm hamile arkadaşlarıma bir an önce sağlıklı doğumlar nasip etsin...Kan bosaltimasini anlamadim sorun ne ? Gecmis olsun biran once duzelsin kuzularin
aminkandaki fazla olan değeri düşürmek için yapmışlar,ama işte hep yetersiz bilgi.. neyse geçti o günler,sadece sarılık kontrollerimiz devam ediyor,bir de gaz ve ıkınma problemimiz var,gerisi hep güzellik...Allah isteyen herkese versin,tüm hamile arkadaşlarıma bir an önce sağlıklı doğumlar nasip etsin...
doğum yaptın mi ? Ne alemdesinBende 3 gun sonra 30 haftalik olacagim seninki gibi yorucu bi isim vardi ayrildim kesinlikle bence bizim gibi ikiz gebeler icin uygun degil calismak bu saatten sonra bence. Bu arada 40. Haftayi hicbi ikiz goremiyor en fazla 38 de miad sayilip artik doguma mecburi aliniyor. Ama insaAllah en en en saglikli ve dogru zamanda dogum yapariz. Allah yardimcimiz olsun ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?