Kasım 2014 de doğum yapacak ikiz anneleri

Haftaya 37 oluyor .Rabbim bize de o haftaları devirmeyi nasip etsin. Ben 40. Haftaya gelmeyi çok istiyorum. Bebeklerin kilosu nasil . sağ salim kucağına al inşallah

Haftaya 37 oluyor .Rabbim bize de o haftaları devirmeyi nasip etsin. Ben 40. Haftaya gelmeyi çok istiyorum. Bebeklerin kilosu nasil . sağ salim kucağına al inşallah
Teşekkür ederim,inşallah hepimiz kucağımızda görürüz . birisi 2750 diğeri 2400, on gün önceki kontrolde bundan 300 gr eksiklerdi. bir haftada 200er gr alsalar süper olur. Allah hepimiz için hayırlısını versin.

Amin canım inşallah alırlar. 10 günde 300 gr almaları çok iyi olmuş. Neler yedin acaba bizde aynısını yapalım. Bir haftaya dediğin gibi büyürler . sağ sakin kucağına alırsın inş

Amin canım inşallah alırlar. 10 günde 300 gr almaları çok iyi olmuş. Neler yedin acaba bizde aynısını yapalım. Bir haftaya dediğin gibi büyürler . sağ sakin kucağına alırsın inş
Ben de burdan duyduklarımı yaptım,muz ceviz kaşar süt:)) porsiyonları biraz artırdım sonuç böyle oldu:)))Gerçekten işe yarıyormuş.

Muz, kaşar, ceviz üçünü de yemiyorum sadece sütü 2 bardak iciyorum. Yarın alayım bunları. Muz yerine kavun çok yedim. Kaşar hiç yemedim. Ceviz yerine de hurma yedim Medine hurması

Ama hamilelik kabiz yapıyor muzu o yüzden yemedim sanirim. Ceviz de alayım alayım dedim erteledim.

Selam
Benim doğumum aralık sonu ama doktor kasım sonu sezeryanla alırız bebişlerini dedi. Hamilelik şekeri de çıkmışken içimde bi sürü korku :S Şeker ile normal doğum da bi sıkıntı olurmu acaba die düşünüorum. Bilgisi olan varmı?

Şekerin sorun olup olmayacagini bilmiyorum ama ikizlerini normal doğum yapanlar var. Bir ay önce derken kaç haftalık alacak

Çiğ
çiğ badem az kaldı heyecan durumu nazil bize de dua et
heyecan var,ama hareketlerim o kadar sınırlı ki,rahatlayacağım diye mutluluk da var:)) gerçi doğurunca eminim sıkıntılar unutulacak,darısı inşallah hepinizin başına,dua edeceğim hepinize,doğumdan sonra en kısa sürede haber vereceğim...

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Merhaba arkadaslar. 34 bitiyor. Hala calisiyorum. Cok sukur rabbime. Birinci siniflarda beni hic yormuyor. Bir sakinlik hem onlarin hem benim ustumde.cok istekli sakin ilerliyoruz. Masallah kuzularima. Yerime ogretmen de geldi. Kadin köyde calisiyor. Saglik ozrunden gorevlendirme yerime gelmis. Suan boşta bekliyor. Yani erken dogum olursa bir saatleri bile bos gecmeyecek. Allah islerimu hep boyle rast getirsin

Bugün dogumdasin Rabbim yardimcin olsun
Doğum yaptım epidural sezeryan ile,biri 2200 diğeri 2700 gr iki kızım dünyaya geldi. Ameliyat kısmı gayet rahat ve acısızdı,sanırım yatıştırıcı bir şeyler de verdiler ki ben sadece bebekli anları hatırlıyorum. bir gece hastanede yattım,o sırada sırtımda epidural takılıydı,saat başı ağrı kesici aldım,hastane günleri rahattı.
bu arada bebeklerim küvöze girmediler,ancak 2700 olanda şeker düşüklüğü,diğerinde kanda hematokrit yüksek dediler,elinden kan boşalttık dediler ki yavrumun elleri mosmor olmuştu kan alıncak diye. sonra hemşireler gelip 3 saatte bir beslediler,şekeri düzeldi,diğerinin de kan düzeyi normal dediler. ben hastaneden çıktıktan sonra ikinci topuk kanı verme işlemi işlemi için başka hastane ve doktor tercih ettim ve öğrendim ki aslında böyle kan boşaltma diye bi işlem yokmuş. doğtuktan iki gün içinde ya serumla ya da kan değiştirilerek düzelirmiş ve iki bebeğimde de yüksekmiş. zaten ikisi de çok kırmızıydı,bacakları gövdesi filan meğerse ondanmış. bu bir de sarılığa yol açtı,bir haftadır her gün gidip kan veriyoruz,doktorumuz küçük bebeğim için emmeyi yasakladı,çünkü meme emme çabası ona daha çok kilo kaybettirmiş. büyük de sadece anne sütü alacak,küçüğe sağıp süt artı mama veriyoruz. ki doğum yaptığım yerde ikisini de hem emzir hem mama ver demişlerdi,ben çabaladıkça zayıflamış kızlarım. şimdi hala konrtole gitmeye devam ediyorum,tabii yorgun uykusuz geceler ama pek umursamıyorum..tek yavrularım iyi olsun da...
kızlarımda da bir ıkınma ve gaz problemi var ki başa bea,umarım kimse yaşamaz,zehir oluyor uykuları yavrularımın,eğer çaresini bilen varsa söylesin,insan kıyamıyor çünkü onları öyle görmeye..
biraz dağınık yazmış olabilirim,kusura bakmayın,şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum..

JANE POWER TWİN ikiz bebek arabamı satıyorum arkadaşlar ilgilenen varsa görüşelim .. 950 tl istanbuldayım

Kan bosaltimasini anlamadim sorun ne ? Gecmis olsun biran once duzelsin kuzularin

Kan bosaltimasini anlamadim sorun ne ? Gecmis olsun biran once duzelsin kuzularin
kandaki fazla olan değeri düşürmek için yapmışlar,ama işte hep yetersiz bilgi.. neyse geçti o günler,sadece sarılık kontrollerimiz devam ediyor,bir de gaz ve ıkınma problemimiz var,gerisi hep güzellik...Allah isteyen herkese versin,tüm hamile arkadaşlarıma bir an önce sağlıklı doğumlar nasip etsin...

amin

doğum yaptın mi ? Ne alemdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…