Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

çok teşekkür ederim inşallah. akşam şansımı denicem bakalım. tamamlayıcı sağlık sigortası beta hcgyi karşılar mı acaba olmazsa direkt özele gitsem
Normalde acillerde bakmak istemiyorlar ben ufak bir rol yapıyorum testim pozitif çıktı ve aşırı kasık ağrım var dediğim zaman hemen kan testimi aldılar:) Sağlık sigortası hakkında bir bilgim yok malesef

Kızlar bugün yine uzayan beyaz akıntım vardı çamaşırımda döngümün 25. Günü ve bat a 8-9 gün var diyor normal midir bu. Yoksa geç mi yumurtladım

Kızlar bugün yine uzayan beyaz akıntım vardı çamaşırımda döngümün 25. Günü ve bat a 8-9 gün var diyor normal midir bu. Yoksa geç mi yumurtladım
Büyük ihtimalle geç yumurtlama canım

Yaa kıyamam sana çok talihsiz olmuş gerçekten. Eğer adet olmazsan inşallah olmazsın yarın sabah kan ver ya da idrar testi yap canım
okudum mesajlarınızı. Sadece şunu söylemek istiyorum. Lütfen üzülmeyin. Burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Başkası adına seviniyoruz. Uğurlu gelecek herkes burda birbirine
Çok teşekkür ederim bu grubun samimiyeti çok içten gerçekten. İnşallah burdan en kısa zamanda hamileyim diye birbirimize haber veririz
Ben bir ara şeyi de düşündüm; acaba ilişkiye girerken yanlış mı yapıyorum diye
Ben onu bazen düşünüyorum biliyo musun tövbe yarabbim

Gerçekten çok korkuyorum hasteneden geldiğimden beri elim ayağım titriyor aynı şeyleri yaşamak istemiyorum lütfen duanızı eksik etmeyin
Kan pıhtılaşması için aspirin kullan ya da iğne kullan demedi mi doktor? Trombofoli panel testleri yapmış mıydın yoksa sadece kandaki pıhtılaşma plt gibi bişey ona bakarak mı dedi? Genetikte pıhtılaşması çıkan kişiler bilir, gebe kalındığında pıhtılaşma oranı artıverir. Bence en kısa zamanda bu pıhtılaşma işini netleştirmek lazım.Gebelik tek başına idrar yollarında enfeksiyon sebebi olabiliyor. Tuvalete gittiğinde afedersin ama bir su kabı içine az sirke koyarak onunla temizlik yapabilirsin enfeksiyonun ilerlemesini engeller. Aktardan dut kurusu alıp çayını içmek iltihaba çok iyi geliyormuş bir de cranberry kullanıp geçmeyen idrar yolu iltihaplarından kurtulanlar var. İnşaAllah hayrlısı ile kese görünür, bebiş sağlıkla tutunur ve çok güzel geçen bir gebelik sürecin olur canım

Plt bakarak söyledi idrar kültürü aldı ve önceden ileri hafta düşüğüm olduğum için riskli grupta olduğumu ve perinatolog muayne olmamı istedi 4 aralıkta muayne olacabileceğim. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hem önerin hem duaların için İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğim. Dut meselesini şimdi araştırma yaparken gördüm hemen alacağım ve deneyeceğim

Canım kilo probleminiz var mı pcos lu bu arkadaşım iki hamileliğinede kilo verdi onun üzerine birşey kullanmadan normal gebe kaldı

Merhabaaa,
Ben bugün tam da bekledigim gibi 25 Kasım regl oldum.
Yarın doktoruma randevu aldım bakalım bu ay nasıl bir tedavi bizi bekliyor.
Bu arada uzun zamandır yaşamadığım kadar çok ağrılı bir ilk gün regli yaşıyorum. Yürümekte bile zorlandım, işten erken çıktım eve geldim de biraz ılıķ duş, sıcak su torbasi, ağri kesici derken rahatladım.

Ben acilde beta vereceğim zaman diş doktoruna gitcem ertesi gün gebelik testim pozitif çıktı beta baktirmak istiom deyince sorun yapmiolardi yoksa yüzüne bunun için acilemi geldim ifadesiyle bakan oluodu

Rica ederim canım ne demek. Tsh değerin de çok yüksek değil aslında ama genelde gebelikte daha düşük değer istiyorlar o sebeple ilaç yazarlar muhtemelen. Gebeyken de tıbbi genetik bölümüne gidip trombofoli panel testlerini isteyebilirsin canım. Zaten devlette 1 ayda sonuç çıkıyor. Eğer genlerde mutasyon varsa gebeliğin boyunca iğne kullanman gerekir. Plt yüksekliği bana bunu kesinlikle yapman hususunda düşündürdü. Eğer pıhtılaşma varsa gebeliğin ilerleyen dönemlerinde anne adayları üzülebiliyor kan sulandırıcı kullanmadığı için. Devlette randevusuz bile gittim ben için gerçekten rahat eder yaptırırsan...
Bir de şu anda lütfen stres yapma çok olumlu düşüncelerle güzelce dua ediver. İnşaAllah yoluna girecektir herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…