- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.001
Normalde acillerde bakmak istemiyorlar ben ufak bir rol yapıyorum testim pozitif çıktı ve aşırı kasık ağrım var dediğim zaman hemen kan testimi aldılar:) Sağlık sigortası hakkında bir bilgim yok malesefçok teşekkür ederim inşallah. akşam şansımı denicem bakalım. tamamlayıcı sağlık sigortası beta hcgyi karşılar mı acaba olmazsa direkt özele gitsem
Ben de aynısını deniyim o zaman :) çoook teşekkür ederimmNormalde acillerde bakmak istemiyorlar ben ufak bir rol yapıyorum testim pozitif çıktı ve aşırı kasık ağrım var dediğim zaman hemen kan testimi aldılar:) Sağlık sigortası hakkında bir bilgim yok malesef
Büyük ihtimalle geç yumurtlama canımKızlar bugün yine uzayan beyaz akıntım vardı çamaşırımda döngümün 25. Günü ve bat a 8-9 gün var diyor normal midir bu. Yoksa geç mi yumurtladım
Yaa kıyamam sana çok talihsiz olmuş gerçekten. Eğer adet olmazsan inşallah olmazsın yarın sabah kan ver ya da idrar testi yap canımDündü. Sorma akşam eve giderken iki tane test aldım birini akşam diğerini bu sabah yaptım ikiside bozuk çıktı şansıma. Eve giderken başka alıcamtabi 6ya kadar kızıllar gelmezsee biyandanda ağrım var olcak gibi. Aslında 4 gündür ağrı var bekliyorum gelmiyordaa
Çok teşekkür ederim bu grubun samimiyeti çok içten gerçekten. İnşallah burdan en kısa zamanda hamileyim diye birbirimize haber veririzokudum mesajlarınızı. Sadece şunu söylemek istiyorum. Lütfen üzülmeyin. Burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Başkası adına seviniyoruz. Uğurlu gelecek herkes burda birbirine
Ben onu bazen düşünüyorum biliyo musun tövbe yarabbimBen bir ara şeyi de düşündüm; acaba ilişkiye girerken yanlış mı yapıyorum diye
Rabbim şifa versin, doktorunuz ne dediTebrik ederim doğru tahmin ilk defa yoğun kist oluşmuş
Görüşemedim soğan kürüne başladımRabbim şifa versin, doktorunuz ne dedi
Sağlık olsun inşallah diğer aylara gebelik nasip olsun. Doktor da muhtemelen kist için tedavi uygulayacaktır. Geçmiş olsunGörüşemedim hiç soğan kürüne başladım
Amin teşekkür ederim aralık ayına kaldıkSağlık olsun inşallah diğer aylara gebelik nasip olsun. Doktor da muhtemelen kist için tedavi uygulayacaktır. Geçmiş olsun
Sağlık olsun inşallah
Kan pıhtılaşması için aspirin kullan ya da iğne kullan demedi mi doktor? Trombofoli panel testleri yapmış mıydın yoksa sadece kandaki pıhtılaşma plt gibi bişey ona bakarak mı dedi? Genetikte pıhtılaşması çıkan kişiler bilir, gebe kalındığında pıhtılaşma oranı artıverir. Bence en kısa zamanda bu pıhtılaşma işini netleştirmek lazım.Gebelik tek başına idrar yollarında enfeksiyon sebebi olabiliyor. Tuvalete gittiğinde afedersin ama bir su kabı içine az sirke koyarak onunla temizlik yapabilirsin enfeksiyonun ilerlemesini engeller. Aktardan dut kurusu alıp çayını içmek iltihaba çok iyi geliyormuş bir de cranberry kullanıp geçmeyen idrar yolu iltihaplarından kurtulanlar var. İnşaAllah hayrlısı ile kese görünür, bebiş sağlıkla tutunur ve çok güzel geçen bir gebelik sürecin olur canımGerçekten çok korkuyorum hasteneden geldiğimden beri elim ayağım titriyor aynı şeyleri yaşamak istemiyorum lütfen duanızı eksik etmeyin
Plt bakarak söyledi idrar kültürü aldı ve önceden ileri hafta düşüğüm olduğum için riskli grupta olduğumu ve perinatolog muayne olmamı istedi 4 aralıkta muayne olacabileceğim. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hem önerin hem duaların içinKan pıhtılaşması için aspirin kullan ya da iğne kullan demedi mi doktor? Trombofoli panel testleri yapmış mıydın yoksa sadece kandaki pıhtılaşma plt gibi bişey ona bakarak mı dedi? Genetikte pıhtılaşması çıkan kişiler bilir, gebe kalındığında pıhtılaşma oranı artıverir. Bence en kısa zamanda bu pıhtılaşma işini netleştirmek lazım.Gebelik tek başına idrar yollarında enfeksiyon sebebi olabiliyor. Tuvalete gittiğinde afedersin ama bir su kabı içine az sirke koyarak onunla temizlik yapabilirsin enfeksiyonun ilerlemesini engeller. Aktardan dut kurusu alıp çayını içmek iltihaba çok iyi geliyormuş bir de cranberry kullanıp geçmeyen idrar yolu iltihaplarından kurtulanlar var. İnşaAllah hayrlısı ile kese görünür, bebiş sağlıkla tutunur ve çok güzel geçen bir gebelik sürecin olur canım
Canım kilo probleminiz var mı pcos lu bu arkadaşım iki hamileliğinede kilo verdi onun üzerine birşey kullanmadan normal gebe kaldıPcosla yaşamayı öğrenmek gerekiyor aslında bu bir hastalık değil doğuştan gelen bir sendrom kabullenmek gerekiyor birazda. Takarsan problem olur. Ve pcosla gebe kalmanın yolu klomen, femara tarzı ilaçlar çünkü yumurtlama olmuyor o yüzden bu ilaçları kullanıp çabucak gebe kalan çok
Bu arada uzun zamandır yaşamadığım kadar çok ağrılı bir ilk gün regli yaşıyorum. Yürümekte bile zorlandım, işten erken çıktım eve geldim de biraz ılıķ duş, sıcak su torbasi, ağri kesici derken rahatladım.Merhabaaa,
Ben bugün tam da bekledigim gibi 25 Kasım regl oldum.
Yarın doktoruma randevu aldım bakalım bu ay nasıl bir tedavi bizi bekliyor.
Ben acilde beta vereceğim zaman diş doktoruna gitcem ertesi gün gebelik testim pozitif çıktı beta baktirmak istiom deyince sorun yapmiolarditeşekkür ederim. akşam bi şansımı deniyim o zaman. olmazsa sabah sağlık ocağında test veririm. sağlık ocağında aynı gün sonuç çıkmayabilir dediler ben bir an önce sonucu öğrenmek istiyorum
Rica ederim canım ne demek. Tsh değerin de çok yüksek değil aslında ama genelde gebelikte daha düşük değer istiyorlar o sebeple ilaç yazarlar muhtemelen. Gebeyken de tıbbi genetik bölümüne gidip trombofoli panel testlerini isteyebilirsin canım. Zaten devlette 1 ayda sonuç çıkıyor. Eğer genlerde mutasyon varsa gebeliğin boyunca iğne kullanman gerekir. Plt yüksekliği bana bunu kesinlikle yapman hususunda düşündürdü. Eğer pıhtılaşma varsa gebeliğin ilerleyen dönemlerinde anne adayları üzülebiliyor kan sulandırıcı kullanmadığı için. Devlette randevusuz bile gittim ben için gerçekten rahat eder yaptırırsan...Plt bakarak söyledi idrar kültürü aldı ve önceden ileri hafta düşüğüm olduğum için riskli grupta olduğumu ve perinatolog muayne olmamı istedi 4 aralıkta muayne olacabileceğim. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hem önerin hem duaların içinİnşallah sağlıkla ilerler gebeliğim. Dut meselesini şimdi araştırma yaparken gördüm hemen alacağım ve deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?