Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Bence senin sorular devreleri yakıyor ne cevap vereceğimi bilemiyorum sonra geçiyorum bir cevap veren olur diye... nadiren de olsa şunu hatırladım şimdi forumda böyle tarif ettiğin gibi idrarda parça görenler olmuştu. Ama bu belirti mi? Chatgpt ye göre değilmiş ve akıntılar karışınca, az su içince, iltihap olunca vs olabilirmiş ..

Ahahah zor soruyorum demek ki daha yeniyim burada ya da tam anlatamıyorum kendimi bende Gbt sordum bana da belirti diyor çunkı açık sarı akıntın yok diyor hayırlısı olsun yine de diğer kızlar da yazar inş diyorum herkese kaç kişi cevap vermiş bana yazan yok

Ben ne belirti yaşam chatgpt progesteron etkisi de olabilir gebelik belirtisi de olabilir dio canim sat ne zaman herşey olabilir yakında nefes alış verişimizdende bı mana cikarcas

Ay bu chatgpt nin gerçek yüzünü bu kadınlar kulübü ortaya çıkaracak kaçıncı denk gelişim birine başka türlü cevap diğerine başka türlü cevap veriyor. Senin sorduğun gibi sordum ona. Bana belirti değil dedi... Bazen insan bilmediği şeye yorum yapmak istemiyor canım yanlış bilgi vermemek adına. Yoksa illa cevaplayan oluyor ki bu topik maşaAllah güzel insanlarla dolu..

Ben ne belirti yaşam chatgpt progesteron etkisi de olabilir gebelik belirtisi de olabilir dio canim sat ne zaman herşey olabilir yakında nefes alış verişimizdende bı mana cikarcas
Ahahaha evet ya 27 kasım ama genelde 1 2 gün sonra oluyorum 29 gibi olurum en geç ama inş olmam

Gerçek mi bana da enfeksiyon değilse gebelik belirtisi olur diyor neyse artık evet burada maşAllah tak cevap geliyor inş pozitif görürüz ne diyim.

Gebelik belirtisi olarak akıntı olabiliyor ama normalde de akıntı olabilir. Yerleşme kanaması daha belirgin bir belirti cnm. Erken gebelik testi yapabilirsin

Kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor gebelikten şüpheleniyorum dedim test verdim sonuçları bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…