- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.041
Bence senin sorular devreleri yakıyorKızlar acil bir sorum olacak ama kimse yazdıklarıma cevap vermiyor ay
İdrarda dün ve bugğn bulut gibi parça gördüm iki kere gebelik belirtisi olabılır mı normalde açık sarı akıntım olurdu sımdı. Oda yok 1 kere çok az sümüksü beyaz oldu cevaplarsanız sevınırım
Ahahah zor soruyorum demek ki daha yeniyim burada ya da tam anlatamıyorum kendimi bende Gbt sordum bana da belirti diyorBence senin sorular devreleri yakıyorne cevap vereceğimi bilemiyorum sonra geçiyorum bir cevap veren olur diye... nadiren de olsa şunu hatırladım şimdi forumda böyle tarif ettiğin gibi idrarda parça görenler olmuştu. Ama bu belirti mi? Chatgpt ye göre değilmiş ve akıntılar karışınca, az su içince, iltihap olunca vs olabilirmiş ..
Ben ne belirti yaşam chatgpt progesteron etkisi de olabilir gebelik belirtisi de olabilir dio canim sat ne zaman herşey olabilirKızlar acil bir sorum olacak ama kimse yazdıklarıma cevap vermiyor ay
İdrarda dün ve bugğn bulut gibi parça gördüm iki kere gebelik belirtisi olabılır mı normalde açık sarı akıntım olurdu sımdı. Oda yok 1 kere çok az sümüksü beyaz oldu cevaplarsanız sevınırım
Ay bu chatgpt nin gerçek yüzünü bu kadınlar kulübü ortaya çıkaracakAhahah zor soruyorum demek ki daha yeniyim burada ya da tam anlatamıyorum kendimi bende Gbt sordum bana da belirti diyorçunkı açık sarı akıntın yok diyor hayırlısı olsun yine de diğer kızlar da yazar inş diyorum herkese kaç kişi cevap vermiş bana yazan yok
Ahahaha evet ya 27 kasım ama genelde 1 2 gün sonra oluyorum 29 gibi olurum en geç ama inş olmamBen ne belirti yaşam chatgpt progesteron etkisi de olabilir gebelik belirtisi de olabilir dio canim sat ne zaman herşey olabiliryakında nefes alış verişimizdende bı mana cikarcas
Gerçek mi bana da enfeksiyon değilse gebelik belirtisi olur diyor neyse artık evet burada maşAllah tak cevap geliyor inş pozitif görürüz ne diyim.Ay bu chatgpt nin gerçek yüzünü bu kadınlar kulübü ortaya çıkaracakkaçıncı denk gelişim birine başka türlü cevap diğerine başka türlü cevap veriyor. Senin sorduğun gibi sordum ona. Bana belirti değil dedi... Bazen insan bilmediği şeye yorum yapmak istemiyor canım yanlış bilgi vermemek adına. Yoksa illa cevaplayan oluyor ki bu topik maşaAllah güzel insanlarla dolu..
Kızlar acil bir sorum olacak ama kimse yazdıklarıma cevap vermiyor ay
Bir kaç gün geçsin yapacağım tşk canımGebelik belirtisi olarak akıntı olabiliyor ama normalde de akıntı olabilir. Yerleşme kanaması daha belirgin bir belirti cnm. Erken gebelik testi yapabilirsin
Tamam canım bat ne zaman
Kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor gebelikten şüpheleniyorum dedim test verdim sonuçları bekliyorumYolunuz açık gazanız mübarek olsun ahaha bir de antibiyotik özellikle augmentin kullanıcam demeyin gebelikte de kullanılabildiği için hamile olsan bile içebilirsin deniliyormuşinşallah hiç zorlanmadan verirsiniz
İyi yapmışsınıZ inş güzel haberler alırsınızKasıklarım ağrıyor midem bulanıyor gebelikten şüpheleniyorum dedim test verdim sonuçları bekliyorum
Bekliorusss hayırlı haberlerle gel insAllahKasıklarım ağrıyor midem bulanıyor gebelikten şüpheleniyorum dedim test verdim sonuçları bekliyorum
İnşallahBekliorusss hayırlı haberlerle gel insAllah
Sonucu yazarsın mutlakaİnşallah
Hayırlı güzel sonuçlara inşallahKasıklarım ağrıyor midem bulanıyor gebelikten şüpheleniyorum dedim test verdim sonuçları bekliyorum
Bende bazı sonuçlar çıkmış bir sürü test sonucu var ama beta hcg yok. Onu yapmadılar mı acaba anlamadımSonucu yazarsın mutlaka
Kan verdiğim kişi hormon testi istenmiş demişti ama chatgptye yorumlattım hormon testi değil bunlar dedi. Daha hepsi çıkmadı mı acabaBende bazı sonuçlar çıkmış bir sürü test sonucu var ama beta hcg yok. Onu yapmadılar mı acaba anlamadım
Çıkmamış olabilir yani gebelik şüphesi söylemiştin de mi kan vermeden önce...Kan verdiğim kişi hormon testi istenmiş demişti ama chatgptye yorumlattım hormon testi değil bunlar dedi. Daha hepsi çıkmadı mı acaba
Söylemiştim evet. Yeniliyorum sürekli başka şeyler çıkıyor ama o çıkmadıÇıkmamış olabilir yani gebelik şüphesi söylemiştin de mi kan vermeden önce...
Çıkar muhtemelen daha çıkmadıSöylemiştim evet. Yeniliyorum sürekli başka şeyler çıkıyor ama o çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?