- 14 Haziran 2023
- 8.158
- 7.769
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.021
Pcosda en iyi takviye inositol bunu kullanıpta bir iki ay içinde gebe kalan çok. Ama senin önce sprem sorunu çözmen gerekiyor. Tüp bebek çok zor gerçekten hem maddi hem manevi ama insan elinden geleni yapmalı tevekkül bizden takdir Allahtan4 kez kullandım ama olmadı zaten bizde sprem sorunu da var bir de kilom falan da yok vereyim hamilelik şansım artar gibi bişey de yapamıyorum elimden geldiğince temiz düzgün beslenmeye çalışıyorum tüp bebeğe geçme kararı almıştım ama bilmiyorum hazır değilim sanırım
Tamam canım sat ne zamanmarmelad01 canım benim bat 25 Aralık değil günceller misin? Bat 9 Aralık
marmelad01 canım benim bat 25 Aralık değil günceller misin? Bat 9 Aralık
Yılmak yok bu ay da nasip değil. Gelişmeleri bize de iletirsin canımMerhabaaa,
Ben bugün tam da bekledigim gibi 25 Kasım regl oldum.
Yarın doktoruma randevu aldım bakalım bu ay nasıl bir tedavi bizi bekliyor.
Bütün tuşlara bastık aslında inositol 1.5 senedir kullanıyorum sprem içinde bişeyler yapmaya çalıştık ama bakalım hayırlısı olsun artıkPcosda en iyi takviye inositol bunu kullanıpta bir iki ay içinde gebe kalan çok. Ama senin önce sprem sorunu çözmen gerekiyor. Tüp bebek çok zor gerçekten hem maddi hem manevi ama insan elinden geleni yapmalı tevekkül bizden takdir Allahtan
Bu da çok mantıklıymış ya ama eşim sen yalan söyleyemezsin gitmeyelim dediBen acilde beta vereceğim zaman diş doktoruna gitcem ertesi gün gebelik testim pozitif çıktı beta baktirmak istiom deyince sorun yapmiolardiyoksa yüzüne bunun için acilemi geldim ifadesiyle bakan oluodu
Benim eşimin de sperm sorunu vardı morfoloji sonucu da kötüydü orzax proceive m kullandıBütün tuşlara bastık aslında inositol 1.5 senedir kullanıyorum sprem içinde bişeyler yapmaya çalıştık ama bakalım hayırlısı olsun artık
Bu da çok mantıklıymış ya ama eşim sen yalan söyleyemezsin gitmeyelim dedi
Ben de pcosum uzun sürüyordu döngüm 40-45-50 bile olduğu oluyordu son iki ay kullandım 32-34 gün sürdüPcosda en iyi takviye inositol bunu kullanıpta bir iki ay içinde gebe kalan çok. Ama senin önce sprem sorunu çözmen gerekiyor. Tüp bebek çok zor gerçekten hem maddi hem manevi ama insan elinden geleni yapmalı tevekkül bizden takdir Allahtan
Kullanmaya devam et bence kuzum bak adetlerin düzene girmeye başlamış yumurtlama da düzene girecektir ve gebelik şansı artacakBen de pcosum uzun sürüyordu döngüm 40-45-50 bile olduğu oluyordu son iki ay kullandım 32-34 gün sürdü
Ya aslında aile hekimliğinden çok geç çıkıyor sonuçlar bazen hiç sıkıntı yapmadan da alıyorlarmış özellikle küçük ilçelerde inşallah giderseniz merhametli bir doktora denk gelirsinizBu da çok mantıklıymış ya ama eşim sen yalan söyleyemezsin gitmeyelim dedi
Teşekkür ederim canım bizde şuan kullanıyor ama bitince araştırıp bunu alabilirimBenim eşimin de sperm sorunu vardı morfoloji sonucu da kötüydü orzax proceive m kullandı
Eşimin sperm hareketliliği kötüydü önce proxeed plus kullandı 1 paket (1 ay) sonra başka doktora gittik o morfoloji de istedi morfoloji daha önce yaptırmamıştık o da kötü geldi proceive m kullandı.onu da bir ay kullandı .OmepaQ10 da kullandı aynı zamanda.Teşekkür ederim canım bizde şuan kullanıyor ama bitince araştırıp bunu alabilirim
Bizimde Morfoloji ve ileri harekette problem var sanırım testlerin pozitif gösteriyordu inşallah sağlıkla kucağına alırsınEşimin sperm hareketliliği kötüydü önce proxeed plus kullandı 1 paket (1 ay) sonra başka doktora gittik o morfoloji de istedi morfoloji daha önce yaptırmamıştık o da kötü geldi proceive m kullandı.onu da bir ay kullandı .OmepaQ10 da kullandı aynı zamanda.
Benim değerlerim iyiydi bende bi sorun yoktu ama doktor proceive f kullanırsan daha kolay hamile kalabilirsin dedi ben de 1 bucuk ay onu kullandım
Eşimi bekliyorum birazdan gidip şansımı denicemYa aslında aile hekimliğinden çok geç çıkıyor sonuçlar bazen hiç sıkıntı yapmadan da alıyorlarmış özellikle küçük ilçelerde inşallah giderseniz merhametli bir doktora denk gelirsiniz
Yolunuz açık gazanız mübarek olsun ahaha bir de antibiyotik özellikle augmentin kullanıcam demeyin gebelikte de kullanılabildiği için hamile olsan bile içebilirsin deniliyormuşEşimi bekliyorum birazdan gidip şansımı denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?