Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Pcosda en iyi takviye inositol bunu kullanıpta bir iki ay içinde gebe kalan çok. Ama senin önce sprem sorunu çözmen gerekiyor. Tüp bebek çok zor gerçekten hem maddi hem manevi ama insan elinden geleni yapmalı tevekkül bizden takdir Allahtan

Kızlar idrarda 2 kez bulut gibi parça gördüm normalde olmazdı uygulama göre bat 3 gün ama hep 2 gün sonra atıyor bat 5 gün sonra gibi acaba hamılelık belirtisi olabılır mı?

Merhabaaa,
Ben bugün tam da bekledigim gibi 25 Kasım regl oldum.
Yarın doktoruma randevu aldım bakalım bu ay nasıl bir tedavi bizi bekliyor.
Yılmak yok bu ay da nasip değil. Gelişmeleri bize de iletirsin canım

Bütün tuşlara bastık aslında inositol 1.5 senedir kullanıyorum sprem içinde bişeyler yapmaya çalıştık ama bakalım hayırlısı olsun artık

Ben acilde beta vereceğim zaman diş doktoruna gitcem ertesi gün gebelik testim pozitif çıktı beta baktirmak istiom deyince sorun yapmiolardi yoksa yüzüne bunun için acilemi geldim ifadesiyle bakan oluodu
Bu da çok mantıklıymış ya ama eşim sen yalan söyleyemezsin gitmeyelim dedi

Ben de pcosum uzun sürüyordu döngüm 40-45-50 bile olduğu oluyordu son iki ay kullandım 32-34 gün sürdü

Ben de pcosum uzun sürüyordu döngüm 40-45-50 bile olduğu oluyordu son iki ay kullandım 32-34 gün sürdü
Kullanmaya devam et bence kuzum bak adetlerin düzene girmeye başlamış yumurtlama da düzene girecektir ve gebelik şansı artacak

Teşekkür ederim canım bizde şuan kullanıyor ama bitince araştırıp bunu alabilirim
Eşimin sperm hareketliliği kötüydü önce proxeed plus kullandı 1 paket (1 ay) sonra başka doktora gittik o morfoloji de istedi morfoloji daha önce yaptırmamıştık o da kötü geldi proceive m kullandı.onu da bir ay kullandı .OmepaQ10 da kullandı aynı zamanda.
Benim değerlerim iyiydi bende bi sorun yoktu ama doktor proceive f kullanırsan daha kolay hamile kalabilirsin dedi ben de 1 bucuk ay onu kullandım

Bizimde Morfoloji ve ileri harekette problem var sanırım testlerin pozitif gösteriyordu inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Pyro clinic diye bir test buldum eczaneden aldım yaptım şimdi negatif.. 2 tane aldım diğerini de sabah yapıcam

Kızlar acil bir sorum olacak ama kimse yazdıklarıma cevap vermiyor ay
İdrarda dün ve bugğn bulut gibi parça gördüm iki kere gebelik belirtisi olabılır mı normalde açık sarı akıntım olurdu sımdı. Oda yok 1 kere çok az sümüksü beyaz oldu cevaplarsanız sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…