- 14 Haziran 2023
- 8.398
- 8.071
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #3.761
Bence de öyle hemen yarın yapalım değilde öylesine sordu. Gitmem mi eşimde bir sorun yok bende de hormonlar hsg falan hepsi iyi sadece ultrasonda hafif pcos görünümü varbelki bir anlık demiştir ya hani dusuncenı merak edıyordur falan. doktora gıtmışsındır ne diyorlar
Kan değerlerine baktırmak için gidebilirsin. Takviye vs verebilir doktor. 1 yıl deneyip hamilelik olmazsa o zamn hsg veya yumrta takibi yapıyorlar geneldeBenim çok nadir değişiyor regl aralığına göre değişiyor demek kiBiz ilk defa bu ay düzenli deneyeceğiz, korunmuyorduk ara ara içeri kaçırma oluyordu ama hiç tutmadı Bu ay olmazsa doktora gitmeli miyim bilemedim.. Bir de haşimato hastasıyım var mı başka haşimato olan
Bence de öyle hemen yarın yapalım değilde öylesine sordu. Gitmem mi eşimde bir sorun yok bende de hormonlar hsg falan hepsi iyi sadece ultrasonda hafif pcos görünümü var
O bende de oldu belirti olarak vajinaya bıçak batar gibi ağrı birkaç gün oldu ara araHerkeste farklılık gösterebilir ama bende hepsi farklıydı. Kızımda ilk günlerde mide bulantım olmuştu oğlumda hiç olmadı hatta ben oğlumda o kadar belirtisizdim ki hamile olduğumu bile 8. Haftada öğrenmiştim. Hepsinde ortak olan tek belirtim vajinama bıçak saplanır tarzdaki ağrımdı
bebeği ben depo sonrası 9 dayım valla heyecanlıyım ben de tuttu mu tutmadı mı diye. Bat geçince kaset test yapacağım bakalım. Umarım bu ay tutmuştur yarın eşimin doğum günü ona güzel bir hediye veresim varrr :)GünaydııınnYazışmaları yeni okudum, Sweetbird TEBRİKLER sağlıkla doğsun büyüsün
benim de bugün dpo 7 ama dünden beri hafif akıntılarım var, yumurtlama akıntısına benzer. Bir de ara-ara kramplar girdi ama şimdi yok. Gerçi belirti aramıyorum artık ama dikkatimi çekti. Bu ay nedense çok aşırı rahatım, hiç kaygılanmıyorum. Yarın doktora gideceğim genel olarak bakması için, hafif pco görünümü vardı çünkü. Belki beta testi de yapar doktor. Nedense bu ay içimde garip bir duygu var bebeğim benimle diye... belki de muhtemelen de yanılıyorumdur ama sanki az kaldı o duyguyu yaşamama. Umarım hislerim beni yanıltmaz
Sizde nasıl gidiyor varmı heyecan arkadaşlarPearl737 L ladyagmur1 M muallmehanm
Vignette canım nasıl gidiyor doktor kontrolü? Başladın mı tedaviye?
Teşekkür ederim canım darısı buradaki isteye herkese nasip olsun inşallahGünaydııınnYazışmaları yeni okudum, Sweetbird TEBRİKLER sağlıkla doğsun büyüsün
benim de bugün dpo 7 ama dünden beri hafif akıntılarım var, yumurtlama akıntısına benzer. Bir de ara-ara kramplar girdi ama şimdi yok. Gerçi belirti aramıyorum artık ama dikkatimi çekti. Bu ay nedense çok aşırı rahatım, hiç kaygılanmıyorum. Yarın doktora gideceğim genel olarak bakması için, hafif pco görünümü vardı çünkü. Belki beta testi de yapar doktor. Nedense bu ay içimde garip bir duygu var bebeğim benimle diye... belki de muhtemelen de yanılıyorumdur ama sanki az kaldı o duyguyu yaşamama. Umarım hislerim beni yanıltmaz
Yani keşke yarın öğrensen çok güzel bir hediye olurdubebeği ben depo sonrası 9 dayım valla heyecanlıyım ben de tuttu mu tutmadı mı diye. Bat geçince kaset test yapacağım bakalım. Umarım bu ay tutmuştur yarın eşimin doğum günü ona güzel bir hediye veresim varrr :)
valla keşke canım çok endişeliyim ama biraz da yorgunum artık. ümit güzel mi kötü bir şey mi anlamadım hayal kırıklığı çok acıtıyor çünkü..Yani keşke yarın öğrensen çok güzel bir hediye olurdu
Ayyy bunu duymak bile çok güzel ve heyecan vericiii ama tabi umutlanmıyorum. Sadece saldım ve olacağı neyse o olsun diyorum artık. Teşekkürler güzel dileklerin duaların içinTeşekkür ederim canım darısı buradaki isteye herkese nasip olsun inşallahsaldiysan ve beklemiyorsan bebis yoldadır bencee herkes öyle diyor ya hani gerçekten de öyleymiş canım inşallah seninde nasip olur bu ay sağlıkla
ayyy inşAllahhhhhhhAaaaa öylemi pozitif test attın sanki öyle aklımda kalmış. Allah söyletti demek
Endişelenme, çok umut da besleme kuzum o umut bizi yıprattı zaten. Ne yaşıyorsak kabullenip yaşamamız lazım, olanaklara da kapımız açık. Ben yeni hayat felsefesi edindim bu süreçte evrildimvalla keşke canım çok endişeliyim ama biraz da yorgunum artık. ümit güzel mi kötü bir şey mi anlamadım hayal kırıklığı çok acıtıyor çünkü..
Günaydın canım inşallah bebiş seninledir. Ben de dpo 9 olması gerekiyor belirti aramayacaktim ama dün gece 2 de uykumdan uyandıran bir ağrı oldu kasıklarım göbek deliği etrafım kas katı kesilmişti elimi koydum iki büklüm durdum öyle asla kendimi düzeltemedim. Bu biraz beni şüphelendirdi açıkçasıGünaydııınnYazışmaları yeni okudum, Sweetbird TEBRİKLER sağlıkla doğsun büyüsün
bende de pcos görünümü var hatta başka bi dr yok demişti 3 kere aşılama oldum 3.de tutmuştu kızım oldu 9 sene evvelBence de öyle hemen yarın yapalım değilde öylesine sordu. Gitmem mi eşimde bir sorun yok bende de hormonlar hsg falan hepsi iyi sadece ultrasonda hafif pcos görünümü var
Yaaa öyle deme canim umutsuz olmuyoruzzzvalla keşke canım çok endişeliyim ama biraz da yorgunum artık. ümit güzel mi kötü bir şey mi anlamadım hayal kırıklığı çok acıtıyor çünkü..
Ayy bu çok belirgin bir belirti amaa tam bir bebiş yerleşme belirtisiiiGünaydın canım inşallah bebiş seninledir. Ben de dpo 9 olması gerekiyor belirti aramayacaktim ama dün gece 2 de uykumdan uyandıran bir ağrı oldu kasıklarım göbek deliği etrafım kas katı kesilmişti elimi koydum iki büklüm durdum öyle asla kendimi düzeltmedim. Bu biraz beni şüphelendirdi açıkçası
Ben yine de arada kalayım. İnşallah vardır senin de galiba bat 16 aralıkti bekleyecez bakalım neler olacak o güzel haberi alalım da bu ayAyy bu çok belirgin bir belirti amaa tam bir bebiş yerleşme belirtisiiiİnşallah senin de bu ay pozitif haberlerini alırız
Sağlıkla gelsin kuzucuk insAllah düşük deil bende de 156 çıkmıştı Ekim'de bat günü değerim önemli olan şimdiden sonraki artışGünaydın kizlarrkan sonucum çıkmış dün vermiştim sizce değer iyi mi bat günü daha yüksek çıkması gerekmiyor muydu
Alt tarafAnladım vajina dediğin alt taraf değil mi? Yoksa kasık tarafları mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?