Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kuzum her şey gönlünce olsun inşallah en kısa zamanda pozitif haberini alırız iyi ki varsın

Ay hadi İnşallah canım, söylediklerimizi kullanmaya devam et
Beslenmeye aynen devam kızlar yoga da iyi geldi diye düşünüyorum rahim bölgesi hep çalışıyor hareketlerle. İnşallah bakalım bu sefer rabbim yüzümüze gülsün

Hadi insAllah belinize kuvvet antremanlar hız kesmeden devam etsin herşey gönlünce olsun mutlu sona ulas insAllah canim

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Bu süreç sana iyi gelecektir umarım. Güzel haberlerle dönmeni dilerim kendine çok iyi bak

Bence akşam bir daha test yap, çok koyuysa eğer akşam ilişki, değilse sabah daha garanti olur diye düşünüyorum

Kızlar benim de dongumun 16.gunu lh pik olmayınca doktora gittim tsh fsh lh e2 prolaktin amh progesteron hormonlarina bakacakmis kan aldı ilk kez hormon testi verdim ama bunlara adetin 2-3.gunu bakilmiyo mu normalde yani anlamlı mi şimdi bakması anlamadım

Ben de adetin 3. günü vermiştim kuzum öyle diye biliyorum

Ben de adetin 3. günü vermiştim kuzum öyle diye biliyorum
Aynen garip geldi bana da neyse bir baksın bakalım galiba amh için fark etmiyormus ultrasonda da solda yumurta var dedi bu ovulasyon testleri de doğruymus yani bide doktor folik asit yetmez 31 yaşındasin başka takviyeler gerek dedi

İnşallah güzel haberlerle gel

Çatlama 36 saat sonra olacağı için bence çatladığı zamanı baz alman gerek canım
Yarın sabah 07:00'da iğneyi yapıcam. Perşembe 19:00'da çatlama olur o zaman. Dpo 1 cuma olucak o zaman bat 1 ocak mı oluyor? Normalde 29 aralıktı

Kuzum yarın sabah 07:00'de vurucam iğneyi. Yarından itibaren de günde 1 havuç tüketicem artık Öyle olunca perşembe 19:00'da çatlama olmuyor mu?

Kuzum yarın sabah 07:00'de vurucam iğneyi. Yarından itibaren de günde 1 havuç tüketicem artık Öyle olunca perşembe 19:00'da çatlama olmuyor mu?
Kız iki tane ye bir az gelir ya canim valla işte çok hesap yapamadım sanki ama işte sen 36 saat sonrasıni baz al ya da belki de erkenden de çatlar bunu aslında kimse bilemez bu 36 saat meselesi de genel baz alınmış kişiden kişiye değişen bir durum battan ziyade iğneden sonra kan verme günün 12 ve 14 gün aralığında kan vermen gerekecek ayy inşallah pozitif haber alırızz

Ay inşallah kuzum ya bakalım 29-30 aralıkta kan veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…