- 6 Eylül 2025
- 353
- 238
- 18
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #4.341
Kızlar güncelleme yapayım . Bat günüm bugün hala gelen giden yok çok değişik bir döngü geçiyorum bir şeyler oluyor ama ne bilmiyorum kan verdim ve kendi aile hekimim oturmuyordu başkasına gitmek zorunda kaldım. Sinirimi bozdu şansa ilk denedigimiz zamanda tahlil için ona gitmistim neyse durumu anlattım ne kadar evlisiniz 1 yıldır dedim tüp bebek yapın hiç uğraşmayin dedi şaka gibi gerçekten herkes doktor olmamalı. Bu arada kızlar aile hekimi ve hemşirelerinden daha çok bilgiye sahibiz hiçbir şey bilmiyorlar ya da biz çok şey biliyoruzKızlar regle 2 gün vardı daha sabah 8 de pembe bir leke gördüm sonra sıvı olarak aktı daha sonra bir iki kere peçeteye yumurta akıntısi gibi ama renkli böyle sarımsı geldi. Bu saat oldu hiçbir şey yok. Bu ilk kez başıma geliyor normalde reglim sökülür bir şekilde gelirdi ki bu ay hiç stres yapmadım niye böyle oldu ya bir bu eksiktiVignette Pearl737 C civcivella24 kugukusu
İmkanin varsa git canim baya var gozukuo 40/50 civarı çıkar heralde betaKızlar Bat gününe 3 gün kala test yapayım dedim sonuç böyle çıktı kan testine gitsem mi Prodoctor marka
Ayyy gerçekten mi elim ayağım titriyor sadece tek test yaptım bi de ay gideyim o zaman teşekkür ederimİmkanin varsa git canim baya var gozukuo 40/50 civarı çıkar heralde beta
Canım azarlasaydın keşke. Yerinde olsam cimer’den falan şikayet ederim. Daha hiçbir şey bilmiyor tüp bebek diyor. Sinirlendim gerçektenKızlar güncelleme yapayım . Bat günüm bugün hala gelen giden yok çok değişik bir döngü geçiyorum bir şeyler oluyor ama ne bilmiyorum kan verdim ve kendi aile hekimim oturmuyordu başkasına gitmek zorunda kaldım. Sinirimi bozdu şansa ilk denedigimiz zamanda tahlil için ona gitmistim neyse durumu anlattım ne kadar evlisiniz 1 yıldır dedim tüp bebek yapın hiç uğraşmayin dedi şaka gibi gerçekten herkes doktor olmamalı. Bu arada kızlar aile hekimi ve hemşirelerinden daha çok bilgiye sahibiz hiçbir şey bilmiyorlar ya da biz çok şey biliyoruz
Sonucun ne zaman çıkacak sana bakmak için girdim vallaKızlar güncelleme yapayım . Bat günüm bugün hala gelen giden yok çok değişik bir döngü geçiyorum bir şeyler oluyor ama ne bilmiyorum kan verdim ve kendi aile hekimim oturmuyordu başkasına gitmek zorunda kaldım. Sinirimi bozdu şansa ilk denedigimiz zamanda tahlil için ona gitmistim neyse durumu anlattım ne kadar evlisiniz 1 yıldır dedim tüp bebek yapın hiç uğraşmayin dedi şaka gibi gerçekten herkes doktor olmamalı. Bu arada kızlar aile hekimi ve hemşirelerinden daha çok bilgiye sahibiz hiçbir şey bilmiyorlar ya da biz çok şey biliyoruz
Gidince bize de haber ver canım baya güzel bir çizgi çıkmış inşallah kanda da güzel bir değer çıkarAyyy gerçekten mi elim ayağım titriyor sadece tek test yaptım bi de ay gideyim o zaman teşekkür ederim
Hadi güzel haberlerle gel folikuller büyümüş endometrium istenilen seviyeye gelmiş olsun
Askimm her şey çoook iyi geçer harika haberler alırsın rahim de inşallah yeterince kalınlaşmıştır
Kızlar yarın sabah iğne yapıcaz. Yumurta okey ama rahim kalınlığı 6,3 mm geldi. Estrofem, progesteron ve coraspirin verdi 7-8 mm arasına çıkartmaya çalışıcaz. Bugün de son kez femara kullanıcam. Perşembe, cuma, cumartesi üst üste sonra gün aşırı ilişki dedi. Hadi inşallah bakalım bu sefer olsun aminGüzel gelişmelerini bekliyoruzzzzzzzz
Daha 6 aydır deniyoruz ve doktor kontrolündeyim dedim baktım çok bilgisi yok uzatmadim ya normalde de çok gıcık birisi zatenCanım azarlasaydın keşke. Yerinde olsam cimer’den falan şikayet ederim. Daha hiçbir şey bilmiyor tüp bebek diyor. Sinirlendim gerçekten
Bugün sabah verdim yarın öğlen çıkacakmis canim etiketler haber ederim inşallah. Ama hiç regl olacakmışim gibi de durmuyorum ne oluyor bana acabaSonucun ne zaman çıkacak sana bakmak için girdim valla
Teşekkür ederim inşallah test hatalı felan değildir ya üçüncü dkda çıktı sonuç tek test yaptım adet gecikmesi yaşamadım daha ondan korkuyorum ya test yanlışsa diyeGidince bize de haber ver canım baya güzel bir çizgi çıkmış inşallah kanda da güzel bir değer çıkar
Bence sen gebesin kuzum içimden bir ses öyle diyor nedenseBugün sabah verdim yarın öğlen çıkacakmis canim etiketler haber ederim inşallah. Ama hiç regl olacakmışim gibi de durmuyorum ne oluyor bana acababu arada hala da gebelik olduğunu sanmıyorum
Ay hadi İnşallah canım, söylediklerimizi kullanmaya devam etKızlar yarın sabah iğne yapıcaz. Yumurta okey ama rahim kalınlığı 6,3 mm geldi. Estrofem, progesteron ve coraspirin verdi 7-8 mm arasına çıkartmaya çalışıcaz. Bugün de son kez femara kullanıcam. Perşembe, cuma, cumartesi üst üste sonra gün aşırı ilişki dedi. Hadi inşallah bakalım bu sefer olsun aminProgesteranı da akşam yatmadan önce 2 tane koy 10 gün kullan sonra kan ver dedi.
6,3 fena değil bence kuzum ilaçlarla çok güzel kalınlaşacak inşallah dualarım seninleKızlar yarın sabah iğne yapıcaz. Yumurta okey ama rahim kalınlığı 6,3 mm geldi. Estrofem, progesteron ve coraspirin verdi 7-8 mm arasına çıkartmaya çalışıcaz. Bugün de son kez femara kullanıcam. Perşembe, cuma, cumartesi üst üste sonra gün aşırı ilişki dedi. Hadi inşallah bakalım bu sefer olsun aminProgesteranı da akşam yatmadan önce 2 tane koy 10 gün kullan sonra kan ver dedi.
İnşallah canım dualarım hepimiz için kendini nasıl hissediyorsan öyle yap tabii. Hep aklımda ve dualarimda olacaksın umarım arayı uzatmayiz bir diğer konuşmamiz beta, cinsiyet doğum konuşmaları olur inşallahCanlarım ben bi psikologla görüştüm, sürece psikolog ile devam etmek istiyorum. Bir tık da uzak durmak istiyorum bu muhabbetten, biraz ara vereceğim o yüzden inşallah döndüğümde siz bana ben de size güzel bir haber verebilirim.Vignette kugukusu M muallmehanm marmelad01 unuttuğum diğer dostlarım merakta bırakmamak adına yazıyorum. Dualarda buluşalım
Progestan var ya asırı kalınlaştırıyor benim 12 13 mm falan yapmıştı hiç düsünme sen onu dediğimiz gibi daha zaten tutunmaya çok var o zamana kadar rahim çiçek gibi olur çiçekKızlar yarın sabah iğne yapıcaz. Yumurta okey ama rahim kalınlığı 6,3 mm geldi. Estrofem, progesteron ve coraspirin verdi 7-8 mm arasına çıkartmaya çalışıcaz. Bugün de son kez femara kullanıcam. Perşembe, cuma, cumartesi üst üste sonra gün aşırı ilişki dedi. Hadi inşallah bakalım bu sefer olsun aminProgesteranı da akşam yatmadan önce 2 tane koy 10 gün kullan sonra kan ver dedi.
Tabi tabi kanda pozitif görmeden hemen sevinmeyelim testlere güven olmuyor malum. Ne zaman vereceksinTeşekkür ederim inşallah test hatalı felan değildir ya üçüncü dkda çıktı sonuç tek test yaptım adet gecikmesi yaşamadım daha ondan korkuyorum ya test yanlışsa diyehaber edecem inşallah sonucu öğrenince
Ayy inşallah canım ama bilmiyorum umutlanmak istemiyorum daha sonrası büyük hayal kırıklığı oluyor. Sessizce bekliyorum bakalım nasıl olacak.Bence sen gebesin kuzum içimden bir ses öyle diyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?