- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.501
Canım senın adına çok mutlu oldum yarın direk kan ver bebeğin seninledir inşallahÖyle oldu büyük ihtimal ve bence yumurtlamam adete bir hafta kala 13 kasım da oldu o gün takvime not almıştım yumurtlama gibi akıntım olmuştu
Teşekkür ederim canım inşallahCanım senın adına çok mutlu oldum yarın direk kan ver bebeğin seninledir inşallah
Beni de eklermisin gonal f tedavisi gördüm 11 kasımda ovitrielle vuruldum bugün iğne günü hariç 12. Günüm yarın test yapmayı düşünüyorum 13 . gün doğru sonuç alır mıyım iğnenim etkisi geçmiçtir inşallah
Tamam canım yarın sabah ilk idrarım ile yapmayı düşünüyorum buraya da atarım fotoğrafımı inşallah etkisi geçmiçtir göğüs uçlarım acıyor halaTeşekkür ederim canım inşallah
Bence doğru olur 12 gün sonra geçiyor zaten iğne etkisi hadi bakalım inşallah güzel bir pozitif görürsün. Test yapınca buraya da at merak ederim
Umutlandırmak istemem ama benim ilk gebeliğimde tek belirtim göğüs ucu ağrısıydı. İnşallah güzel haberlerini alırızTamam canım yarın sabah ilk idrarım ile yapmayı düşünüyorum buraya da atarım fotoğrafımı inşallah etkisi geçmiçtir göğüs uçlarım acıyor hala
İnşallah canım ya göğüs uçlarım da acı var ara ara sol tarafımda batma oluyordu bide benım yumurtam soldaydıUmutlandırmak istemem ama benim ilk gebeliğimde tek belirtim göğüs ucu ağrısıydı. İnşallah güzel haberlerini alırız
Ben umutluyum senden canım bakalım yarın neler olacakİnşallah canım ya göğüs uçlarım da acı var ara ara sol tarafımda batma oluyordu bide benım yumurtam soldaydı
Cuma günü yaptım ben test gözle görülür çok silik bi çizgi oluştu ilk beş dakika içinde dikkatli baktığımda görebiliyorum siz görebiliyormusunuzUmutlandırmak istemem ama benim ilk gebeliğimde tek belirtim göğüs ucu ağrısıydı. İnşallah güzel haberlerini alırız
Bakalım herkes güzel haberler alır inşallahBen umutluyum senden canım bakalım yarın neler olacak
Evet canım çok silik gördüm gölge gibiCuma günü yaptım ben test gözle görülür çok silik bi çizgi oluştu ilk beş dakika içinde dikkatli baktığımda görebiliyorum siz görebiliyormusunuz
Evet çok silik şekilde ilk beş dakika içinde oldu kuruma çizgisi gibi soluk grimsi değil kırmızı gibi bklm yarın belli olur herşeyEvet canım çok silik gördüm gölge gibi
Ozaman geç yumurtlama geç döllenmeeÖyle oldu büyük ihtimal ve bence yumurtlamam adete bir hafta kala 13 kasım da oldu o gün takvime not almıştım yumurtlama gibi akıntım olmuştu
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah herkese sağlıkla nasip olurmarmelad01 canım senin adına çok sevindim bir test daha yap yarında ilk işin kan vermek olsun çok tanıdığım var hamile olup adet gören 2 aylık olunca öğrenen sende onlardan birisin Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Evet bence de öyle olduOzaman geç yumurtlama geç döllenmee
Kuzum kan ver hemen ayyy inşallahYaaa galiba hamileyimay elim ayağıma dolaştı. Alttakini az önce yaptım 2 dakikada böyle oldu, üstteki dünkü
İnşallah canım inşallahKuzum kan ver hemen ayyy inşallah
Canım bence yerleşme olma ihtimali yüksek birkaç gün takip et hem ateşi hem akıntıyımarmelad01 Dil-i bitab kızlar şimdi ateşe göre dpo10 bugün. Dün açık kahvemsi sulu bir akıntım oldu devamı gelmedi. Akıntım koyulaşır adet olurum diye düşündüm bugün ateşim düşmedi daha da gelmedi akıntı sadece su geliyor sanki. Sizce adet öncesi mi yoksa yerleşme ihtimali var mı ?
Benim de senin gibi akıntım vardı pembe ve açık kahverengi gelen sulu bi akıntıydı 20sinde basladi dün gece de bitti akıntım da adetim de 7 gün gecti yerleşme mi yoksa başka bisey mi emin değilim hamilelik belirtileri de varCanım bence yerleşme olma ihtimali yüksek birkaç gün takip et hem ateşi hem akıntıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?