- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.521
Belirtileriniz mi başladı ne gibiBugün başladı
Benim lekelenme değildi canım bildiğin kırmızı kanamaydı. Seninki yerleşmeye benziyor ama test yapmadan öğrenemzsinBenim de senin gibi akıntım vardı pembe ve açık kahverengi gelen sulu bi akıntıydı 20sinde basladi dün gece de bitti akıntım da adetim de 7 gün gecti yerleşme mi yoksa başka bisey mi emin değilim hamilelik belirtileri de var
Bayağı belirgin inşallah mucize olur, sağlıkla ilerler aminnYaaa galiba hamileyimay elim ayağıma dolaştı. Alttakini az önce yaptım 2 dakikada böyle oldu, üstteki dünkü
Amin İnşallah mucizem gelmiştirBayağı belirgin inşallah mucize olur, sağlıkla ilerler aminn
Merakla bekliyorum sonucunu, o kadar çok bilmediğimiz şeyler oluyor ki her defasında şaşırıyorum. Bize güzel haberlerle gel canımAmin İnşallah mucizem gelmiştir
Dimi öyle gerçekten insan vücudu bilinmezlerle dolu. İnşallah yarın ola hayrolaMerakla bekliyorum sonucunu, o kadar çok bilmediğimiz şeyler oluyor ki her defasında şaşırıyorum. Bize güzel haberlerle gel canım
İnş umduğunuz gibidir hayırlısı ile güzel haberi öğrenirsiniz.Dimi öyle gerçekten insan vücudu bilinmezlerle dolu. İnşallah yarın ola hayrola
Amin inşallahİnş umduğunuz gibidir hayırlısı ile güzel haberi öğrenirsiniz.
Yarın öğrenicem sonucuBenim lekelenme değildi canım bildiğin kırmızı kanamaydı. Seninki yerleşmeye benziyor ama test yapmadan öğrenemzsin
ayy inşallah öyledir bebişim yaCanım bence yerleşme olma ihtimali yüksek birkaç gün takip et hem ateşi hem akıntıyı
Evet belirtiler var ama bilemiyorum Regl kaynaklı mı gebelik kaynaklı mı. Ayakta kalınca rahim ağrısı hissettimBelirtileriniz mi başladı ne gibi
Ayy beklemek nasıl zordur dimiDimi öyle gerçekten insan vücudu bilinmezlerle dolu. İnşallah yarın ola hayrola
İnşallah gelmezBat karışık vallahi anlamadım o akıntı sonrası açık kahvemsi bej akıntım geldi bugün adet henüz gelmedi
İnşallah kuzumayy inşallah öyledir bebişim yaYarın çizginin koyulaşmasını bekliyorum ya da kan ver heyecanlıyım senin için
Valla öyle çok fena bel ağrım var inşallah kötüye işaret değildirAyy beklemek nasıl zordur dimi
Gözünaydın canım benim Allah ın izniyle sağlıkla ilerleyecek ve sağlıkla alacaksın kucağına. Bu arada üstüne görmüş olabilirsin benim ilk gebeliğimde olmuştu , Allah ın izniyle seninki sağlıkla gelecek. Ben bian önce bir muayne olmanı tavsiye ederim bende keseyi görür görmez progesteron iğnesine başlamışlardı 5 günlük sonra hap olarak devam ettim ve ciddi anlamda kanama, kramplara iyi gelmiştiAmin İnşallah mucizem gelmiştir
Bende aslında bir muayene olmak istiyorum ciddi bir durum da olabilir Allah korusun yoğun bir kanama oldu çünkü. Hele gebeliği bir netleştireyim direk doktora gidecem zaten. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarızGözünaydın canım benim Allah ın izniyle sağlıkla ilerleyecek ve sağlıkla alacaksın kucağına. Bu arada üstüne görmüş olabilirsin benim ilk gebeliğimde olmuştu , Allah ın izniyle seninki sağlıkla gelecek. Ben bian önce bir muayne olmanı tavsiye ederim bende keseyi görür görmez progesteron iğnesine başlamışlardı 5 günlük sonra hap olarak devam ettim ve ciddi anlamda kanama, kramplara iyi gelmişti
Rahim kalınlaşmasından falan zaten anlıyorlar hemen. İlk güzel haberin geldi devamıda gelicek ben inanıyorum ve bekliyorum bizi haberdar et mutlakaBende aslında bir muayene olmak istiyorum ciddi bir durum da olabilir Allah korusun yoğun bir kanama oldu çünkü. Hele gebeliği bir netleştireyim direk doktora gidecem zaten. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarız
Tabi ki dşeek buraya yazıyorum zaten inşallah sağlıkla devam ederRahim kalınlaşmasından falan zaten anlıyorlar hemen. İlk güzel haberin geldi devamıda gelicek ben inanıyorum ve bekliyorum bizi haberdar et mutlakaAmiiiiinnn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?