- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.541
İnşallah canım yüzünün gülmesi devam etsin inşallah hepTabi ki dşeek buraya yazıyorum zaten inşallah sağlıkla devam eder
Tamam canım yazarım
Ateşin yükselmesi ne anlama geliyorDimi içinde bir yerde hissediyorsun belirti de pek yoktu birden yapmak istedim
Şöyle yumurtlamadan sonra ateş yükseliyor ve adet gününe kadar yüksek oluyor. Adetden bir gün yada iki önce ateş düşerse adet olacaksın anlamına geliyor ama düşmeden yüksek devam ederse gebelikten şüpheleniliyor. Herkeste değil ama yerleşme düşüşü de olabiliyor. Yumurtanın döllenip rahme yerleştiği sırada ateş en düşük seviyesine ulaşıyor birkaç gün sürüyor ve birden yükseliyor. Bunu anlamak içinde düzenli takip etmek gerekiyor. Yumurtlamayı tespit etmek için de kullanılıyorAteşin yükselmesi ne anlama geliyor
Erken gebelikse yap bence az kalmış regleRegle son 3 gün yarın erken gebelik testi yapayım mı kızlar yoksa adet günü mü yapayım
Yapabilirsin benceRegle son 3 gün yarın erken gebelik testi yapayım mı kızlar yoksa adet günü mü yapayım
Ben adete 1 gün kala test yaptım çıkmamıştıYapabilirsin bence
Artımed erken gebelik testi silik çıkması test mi yanlıştırBeklenen adetin de yazar mısın canım. Hepimiz bunun için buradayız inşallah sağlıcakla hepimize nasip olur
Yani pek güvenilir bir test değil herkesi ilallah ettirdi başka bir markayla tekrarla benceArtımed erken gebelik testi silik çıkması test mi yanlıştır
Eczacıda bu var batma gibi sancı ağrı giriyor pelvik ağrım da oluyorYani pek güvenilir bir test değil herkesi ilallah ettirdi başka bir markayla tekrarla bence
Erken gebelikse yap bence az kalmış regle
Yarın inşallah test alabilirsem yapacamYapabilirsin bence
Bende 3 gün kala yapmıştım canım çıkmıştı istersen deneRegle son 3 gün yarın erken gebelik testi yapayım mı kızlar yoksa adet günü mü yapayım
İlk hamileliğim düşük olmuştu düşükten sonra 23. Gün tekrar hamile olduğumu öğrendim ben ve şuan oğlum 22 aylık her şey mümkün olabilirBen adete 1 gün kala test yaptım çıkmamıştı
Yapacam inşallahBende 3 gün kala yapmıştım canım çıkmıştı istersen dene
Allah bağışlasın canımİlk hamileliğim düşük olmuştu düşükten sonra 23. Gün tekrar hamile olduğumu öğrendim ben ve şuan oğlum 22 aylık her şey mümkün olabilir
İdrar testi yaptıjız mı tekrarKızlar heralde 3-4 kere soru sordum ama hiç muhatap olan olmadı üzüldüm gerçekten
Son bir sorum olacak ben dün kan tahlili yaptım beta 0.05 çıktı regle 5 gün vardı 1-2 falan çıksaydı yükselir belki diye umut ederdim ama sizce yükselir mi
Hayır daha hiç yapmadım yarın yapacamİdrar testi yaptıjız mı tekrar
Geç döllenme ise çıkmaz canım ama en net kanda belli olurYarın inşallah test alabilirsem yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?