- 14 Haziran 2023
- 8.108
- 7.731
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.481
Yaa canım benim çok sağol iyi ki varsınız çok seviyorum siziZaten yeni olan gebelikte kanama da olmuşsa ve kimyasalsa bence koyulaşma olmaz. Hele bir önceki güne göre artan koyulaşma hiç olmaz. Heyecanlı olsan da hiç negatif şeyler katmayıver heyecanına. Ben de heyecanla hep daha güzel haberlerini bekliyor olacağım
Sen de canım iyi ki varsın. O sevgi karşılıklıYaa canım benim çok sağol iyi ki varsınız çok seviyorum siziRabbim daha güzellerini versin hepimize isteyen herkese. Hep dua ediyorum ve etmeye devam edicem
Benimde aynı.Dpo10 belirtim yok benim
Bugün başladıBenimde aynı.
İnşallah sağlıkla ilerler canım çok sevindim senin adınaYaa canım benim çok sağol iyi ki varsınız çok seviyorum siziRabbim daha güzellerini versin hepimize isteyen herkese. Hep dua ediyorum ve etmeye devam edicem
Amin canım çok sağol inşallah herkese nasip olsun sağlıcaklaİnşallah sağlıkla ilerler canım çok sevindim senin adına
Dimi içinde bir yerde hissediyorsun belirti de pek yoktu birden yapmak istedimmarmelad01 gözünüz aydınnnnn çokk mucize olmuş gerçekten. İçinize doğmuş. Doğuyor cidden. Ben de birden arabayı eczanenin önünde durdurmuştum hiç sebepsiz
Kesinlikle öyleDimi içinde bir yerde hissediyorsun belirti de pek yoktu birden yapmak istedim
Bat karışık vallahi anlamadım o akıntı sonrası açık kahvemsi bej akıntım geldi bugün adet henüz gelmediBata yakın mısınız yaa gelmesinn
Efendimm canım buradayımm dün çok yoğun ve yorucu bir gündü uyumuşum bayağı anca buralara geldimmCivcivimmm nerdesinnnnn
Ben dün test yaptım görmedin sanırım bak. Ve bugün ateşim 36.9 olduEfendimm canım buradayımm dün çok yoğun ve yorucu bir gündü uyumuşum bayağı anca buralara geldimm
Yaaa galiba hamileyimay elim ayağıma dolaştı. Alttakini az önce yaptım 2 dakikada böyle oldu, üstteki dünkü
Yaa canım benim teşekkür ederim inşallah sağlıkla herkese nasip olurmarmelad01 canım az önce gördüm testlerini, inşallah güzel haberlerini alırız çok mutlu oldum senin adına
Ohaaaa şaka mısınnnnYaaa galiba hamileyimay elim ayağıma dolaştı. Alttakini az önce yaptım 2 dakikada böyle oldu, üstteki dünkü
Bilmiyorummmmm bende hala inanamıyorumOhaaaa şaka mısınnnn
Şimdi gördümmmBen dün test yaptım görmedin sanırım bak. Ve bugün ateşim 36.9 oldu
Hem de ne mucize bugün 4.gün yeni yeni bitiyor. Adetden bir gün önce 36.1 ve adet günü 36.0 dı. Dün akşam testte gölge görünce bugün ölçtüm 36.9 olmuş. İnşallah canım yaa dediğim gibi hala inanamıyorum. Çabucak yarın olsa verebilirsem kan vericem olmadı testi tekrarlarımŞimdi gördümmmMucize resmennn adetinin kaçıncı günüydüü birde ateşin kaçtı dünn ayy kanda görelim öok mutlu oldum canım benimmm sağlıkla ilerlesin inşallah
Sen ozaman İmplantasyon dip mi yaşadınn ay şaka gibii yaa ateşin çok iyi yükselmişHem de ne mucize bugün 4.gün yeni yeni bitiyor. Adetden bir gün önce 36.1 ve adet günü 36.0 dı. Dün akşam testte gölge görünce bugün ölçtüm 36.9 olmuş. İnşallah canım yaa dediğim gibi hala inanamıyorum. Çabucak yarın olsa verebilirsem kan vericem olmadı testi tekrarlarım
Öyle oldu büyük ihtimal ve bence yumurtlamam adete bir hafta kala 13 kasım da oldu o gün takvime not almıştım yumurtlama gibi akıntım olmuştuSen ozaman İmplantasyon dip mi yaşadınn ay şaka gibii yaa ateşin çok iyi yükselmişİdrar veya ateş kesinlikle takip etmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?