Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Yaa canım benim çok sağol iyi ki varsınız çok seviyorum sizi Rabbim daha güzellerini versin hepimize isteyen herkese. Hep dua ediyorum ve etmeye devam edicem

Yaa canım benim çok sağol iyi ki varsınız çok seviyorum sizi Rabbim daha güzellerini versin hepimize isteyen herkese. Hep dua ediyorum ve etmeye devam edicem
Sen de canım iyi ki varsın. O sevgi karşılıklı bizleri burda buluşturan Allah’ım inşaAllah hepimize güzel haberler vermeyi nasip eder. Tüm dualarına AMİN canım

marmelad01 gözünüz aydınnnnn çokk mucize olmuş gerçekten. İçinize doğmuş. Doğuyor cidden. Ben de birden arabayı eczanenin önünde durdurmuştum hiç sebepsiz

Şimdi gördümmm Mucize resmennn adetinin kaçıncı günüydüü birde ateşin kaçtı dünn ayy kanda görelim öok mutlu oldum canım benimmm sağlıkla ilerlesin inşallah
Hem de ne mucize bugün 4.gün yeni yeni bitiyor. Adetden bir gün önce 36.1 ve adet günü 36.0 dı. Dün akşam testte gölge görünce bugün ölçtüm 36.9 olmuş. İnşallah canım yaa dediğim gibi hala inanamıyorum. Çabucak yarın olsa verebilirsem kan vericem olmadı testi tekrarlarım

Sen ozaman İmplantasyon dip mi yaşadınn ay şaka gibii yaa ateşin çok iyi yükselmiş İdrar veya ateş kesinlikle takip etmelisin

Sen ozaman İmplantasyon dip mi yaşadınn ay şaka gibii yaa ateşin çok iyi yükselmiş İdrar veya ateş kesinlikle takip etmelisin
Öyle oldu büyük ihtimal ve bence yumurtlamam adete bir hafta kala 13 kasım da oldu o gün takvime not almıştım yumurtlama gibi akıntım olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…