Kasım-Aralık Tüp Bebek Sürecim

Masallah hepsi son gune gitsin insallah benim de bugundu. Bir oncekinde 10 toplanmisti. Bu denemde 6 vardi hepsi olgunmus. Buna sukur dedim artik. Guzel haberleriniz bekliyorum

Masallah hepsi son gune gitsin insallah benim de bugundu. Bir oncekinde 10 toplanmisti. Bu denemde 6 vardi hepsi olgunmus. Buna sukur dedim artik. Guzel haberleriniz bekliyorum
Ayy inşallah hepsi çok kaliteli embriyolar olur, önemli olan çokluk değil kalite. Umarım ikimizinkiler de güzel gelişir, aradıklarında yazacağım buraya

Güncelleme; Embriyolog aradı. 20 tane yumurtanın 14’ü uygun büyüklükteymiş ve 11’i döllenmiş. Umarım 5. Güne ulaşan kaliteli embriyolarımız olur

Güncelleme; Embriyolog aradı. 20 tane yumurtanın 14’ü uygun büyüklükteymiş ve 11’i döllenmiş. Umarım 5. Güne ulaşan kaliteli embriyolarımız olur
İnşallah döllenenlerin hepsi 5. Güne ulaşırlar:) haberdar edin yine size haber verildikçe

Bende zoi diye bir takviye kullanıyorum içerisindeki vitaminler yumurta kalitesi arttırmaya yönelik ama ne kadar etkisi olacak bilmiyorum. Adet olmayı bekliyorum adet olduktan sonra bende yumurta büyütücü ilaç kullanmaya başlıcam 3-4 gün içerisinde muhtemelen

Sonuclariniz cok guzel masallahBenim de 6 toplanmisti. Biri cok kucukmis isleme bile alinmamis. 5 de 4 dollenmis. Zaten dollenme oranlarim yuksek onemli olan 3. Gun sonrasi. Ilkinde sayi yuksekti ama 2 ser 3 er gelisimleri durdu. Bunda gelisim daha iyi olacaktir diye umut ediyorum.

Ayy döllenme oranınız çok iyi maşallah, insan sabırsız oluyor şimdi de 3. Günü bekleyeceğiz. Umarım hepsi sağlıklı olarak 5. Güne gider ikimizin de

İnşallah etki eder kullandığınız vitamin, kendi adıma da gelişmeleri yazıyor olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…