- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.021
Dugune gittimSen az daha gezyavrum çıkma dışarı arabaya binme kendini sıcak tut yat dinlen
Ya bizler herkesle bir değiliz ki hemen olmuyor sonuçta ona kalırsa teyzem hamile olduğunu bilmeden ev taşıdı ağır da kaldırdı zaten öğretmen günlük arabayla git gel ama yeğenim tutunmuş işteArabaya binmek , gezmek sıkıntı mi ya ben aşılama olduğumdan beri biniyorum , geziyorum misafir ağırladım☺Tabi ki dikkat ediyoruz ama normal hayatınıza dönün ağır kaldırmayın dikkat edin yeter dediler .
Ben de kokuyordum doğru dürüst bir şey de yapmadım yaptım ama çok değil de mecburen yapıyoruz evde . Yürüyüşler de yaptım ben misafir almak zorunda kaldım herkese de demedik sadece annemler biliyor . Kasinca da insan stres oluyor . Evet hamileyken tarla bahçe işine giden de olmuş . İnşallahhh sağlıkla tutunsunlar da .Ya bizler herkesle bir değiliz ki hemen olmuyor sonuçta ona kalırsa teyzem hamile olduğunu bilmeden ev taşıdı ağır da kaldırdı zaten öğretmen günlük arabayla git gel ama yeğenim tutunmuş işteen azından 1 hafta dinlensek yada ben korkuyorum ondan
Ben de aynı gün aşılama oldum sizinle cuma kanda mı cıkar, idrarda çıkar mı sizce?Ikimiz ayni gün asilama olduk ben asilamayla ayni gün catlatmada oldugumdan cumartesi test yaparim.ama siz cuma günüde yapsaniz cikabilir
Evet eskiden hep öylelermiş kucaklarında bebek karınlarında bebek hayat garip kimide yatarak bebek düşürüyor ilk aşılamada hep yattım tutmayınca ikincisinde çokta kafaya takmadım gün bile saymadım bu kez eşimin spermleri olduğundan daha fazlaydı yıkanmış hali 10 milyondu benim yumurtalarım 28 mm di baya büyüktü bu ay yine Ümit sardı insan korkuyor oturup kalkerken bile korkuyorum şuan o dereceBen de kokuyordum doğru dürüst bir şey de yapmadım yaptım ama çok değil de mecburen yapıyoruz evde . Yürüyüşler de yaptım ben misafir almak zorunda kaldım herkese de demedik sadece annemler biliyor . Kasinca da insan stres oluyor . Evet hamileyken tarla bahçe işine giden de olmuş . İnşallahhh sağlıkla tutunsunlar da .
Ben de aynı gün aşılama oldum sizinle cuma kanda mı cıkar, idrarda çıkar mı sizce?
Umutumut82 kuzum fark ettim ki Ocak ayından beri ayni topiklere yazmışız inşallahhh bu son topiğimiz olur 2020 yılına bir iki aylık hamile Anne adayı olarak gireriz
Cok sancim var adetin en yoğun günü gibi ama kanama falan yok normal akıntı var kan verdim negatif noluyo anlamıyorum açıkçası
Benimde ara ara giriyor yoğun adet sancısı gibi adet yok dediğin gibi akıntı var. Sende kan testi yap bence kaçıncı günündesin acaba dün arkadaşın biri yazmıştı idrarda negatifmiş 16. gün test yapmış 2 haftalık hamileymiş meğersem.Cok sancim var adetin en yoğun günü gibi ama kanama falan yok normal akıntı var kan verdim negatif noluyo anlamıyorum açıkçası
Kanda çıkar canım idrar için erken olabilir bi kan ver için rahat etsinKızlar Günaydın, bugün 13. Günüm. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı malesef
hakkinda hayirlisi olsun allahim insallah sonucunu pozitife cevirsinKızlar Günaydın, bugün 13. Günüm. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı malesef
Yarın doktor günüm ama erken gebelik testi yaptım çıkması gerekiyordu varsa. Herkesin 13. Günde sonucu çıkıyorKanda çıkar canım idrar için erken olabilir bi kan ver için rahat etsin
Hayırlı olsun canımkasim 12 de asilama yaptirdim bugun 13.gunuydu ve erken gebelik testi yaptim..sonuc pozitif gorunuyorrr...Bi de doktora gdecem yarin,o zman kesin olup olmadgni anlarizzz..allahim isteyen herrrkese versin..bu benim 3.asilamamdi asla pes etmeyelim..ikincisini dusuk yaptim hatta..allah ucuncusunde yine pozitifi gormeyi nasip etti insallah doktorda da sonuc pozitif olur ve kucagma alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?