- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.041
Canım senin kaç yumurtan vardıYarın doktor günüm ama erken gebelik testi yaptım çıkması gerekiyordu varsa. Herkesin 13. Günde sonucu çıkıyorbir sonraki sefer inşallah
Benim küçüklü büyüklü çok yumurtam vardı, en büyükleri 19 buçuk ve 18 givarıydıCanım senin kaç yumurtan vardı
Belki geç döllenme olmuştur diğerleri sonradan tutmuşturBenim küçüklü büyüklü çok yumurtam vardı, en büyükleri 19 buçuk ve 18 givarıydı
Keşke öyle olsa ama malesef hiç ümidim kalmadıBelki geç döllenme olmuştur diğerleri sonradan tutmuştur
oncesinde igne,sonrasnda herkes gbi kasik agrilari gogus hassasiyeti ama bunlar adette de oluyorya o yuzden belirleyici degil benceHayırlı olsun canımrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu aşılaman daki süreçte neler yaşadın?
Arkadaşım üzülme dünkü yazanlardan biride erken yapmış idrar - çıkmış ama 16. gün kan vermiş 2 haftalık gebe olduğunu öğrenmiş bence kan verip düşünceni yok etmelisin. Bu arada birşey sormak istiyorum en son regl ne zaman olmuştun?Yarın doktor günüm ama erken gebelik testi yaptım çıkması gerekiyordu varsa. Herkesin 13. Günde sonucu çıkıyorbir sonraki sefer inşallah
Umudunu yitirme kuzum test yap test yap test yap ve pes etme bak bende 3 yıldır bekleyenlerdenim halimize çok şükür herşeyin bir tedavisi var Allah bilir ne zaman vereceğini geç olsun güç olmasın buda bizim kaderimiz diyelim ve kalan sahalar yine bizimdir hep olumlu düşünKeşke öyle olsa ama malesef hiç ümidim kalmadıçok umutluydum bu defa... İlk aşılamam ama umutluydum... Hakkımızda hayırlısı olsun
Ama benim çıkmadı testte. 13. Gün ve erken gebelik testi. 1 kasımda adet olmuştum en son. 28-29 gün benim adet Döngüm. Ama sanırım çatlatma iğnesine göre oluyormuş adet diye okudum. Kist olmasa bariArkadaşım üzülme dünkü yazanlardan biride erken yapmış idrar - çıkmış ama 16. gün kan vermiş 2 haftalık gebe olduğunu öğrenmiş bence kan verip düşünceni yok etmelisin. Bu arada birşey sormak istiyorum en son regl ne zaman olmuştun?
Canım çok doğru söylüyorsunUmudunu yitirme kuzum test yap test yap test yap ve pes etme bak bende 3 yıldır bekleyenlerdenim halimize çok şükür herşeyin bir tedavisi var Allah bilir ne zaman vereceğini geç olsun güç olmasın buda bizim kaderimiz diyelim ve kalan sahalar yine bizimdir hep olumlu düşün
Sende kasık ağrısı olmuşmuydu aşılamadan sonraki süreçte yine göğüs şişliği peki. bu arada yumurtadan dolayı oluşan kistler genelde adet döneminde düşüyor diye duymuştum.Canım çok doğru söylüyorsunzamanlar hep bizim... Bugün çok moralim bozuldu sadece canım sıkıldı... Ümitlenmiştim oldukça... Artık sonraki seferlere bakıcam. Yarın doktora gidicem kist fln olmuş mu bakar o nasılsa.
Kasık ağrısı oldu bende, ben ilk 5-6 gün özellikle kasık ağrısı çektim ama çok yıpratacak kadar değil. Göğüslerde ara ara şişlik ve acı oldu ama diğer zamanlarda normaldi. Hatta dün orta kasıkta rahmin üstünde seyirme vardı.Sende kasık ağrısı olmuşmuydu aşılamadan sonraki süreçte yine göğüs şişliği peki. bu arada yumurtadan dolayı oluşan kistler genelde adet döneminde düşüyor diye duymuştum.
Kızlar Günaydın, bugün 13. Günüm. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı malesef
kasim 12 de asilama yaptirdim bugun 13.gunuydu ve erken gebelik testi yaptim..sonuc pozitif gorunuyorrr...Bi de doktora gdecem yarin,o zman kesin olup olmadgni anlarizzz..allahim isteyen herrrkese versin..bu benim 3.asilamamdi asla pes etmeyelim..ikincisini dusuk yaptim hatta..allah ucuncusunde yine pozitifi gormeyi nasip etti insallah doktorda da sonuc pozitif olur ve kucagma alirim
Benim ilk aşılamam canım inşallah güzel haberler alırızEvet eskiden hep öylelermiş kucaklarında bebek karınlarında bebek hayat garip kimide yatarak bebek düşürüyor ilk aşılamada hep yattım tutmayınca ikincisinde çokta kafaya takmadım gün bile saymadım bu kez eşimin spermleri olduğundan daha fazlaydı yıkanmış hali 10 milyondu benim yumurtalarım 28 mm di baya büyüktü bu ay yine Ümit sardı insan korkuyor oturup kalkerken bile korkuyorum şuan o derececanım senin kaçıncı aşılaman
Yok canım aşılamanın 13. Günü. Zaten 14. Günü doktor kontrolü var yarın yani. Ondan dolayı olsa bugün çıkardı. Artık ileriye bakıcaz. Bir süre aşılama yaptıramayız zaten eşimin izin alma durumu yok. Artık kendimiz bakıcaz. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahCanim catlama ignesininmi 13.günü asilamaninmi. Eger catlama ignesiyse 2 gun daha bekle bir arkadasin 14.gunde negatif 16.gunde pozitif olmustu.simdi bebegi dogdu
Hadiii inşallahhh ilk anne adayımız ol ve ayağını sürükasim 12 de asilama yaptirdim bugun 13.gunuydu ve erken gebelik testi yaptim..sonuc pozitif gorunuyorrr...Bi de doktora gdecem yarin,o zman kesin olup olmadgni anlarizzz..allahim isteyen herrrkese versin..bu benim 3.asilamamdi asla pes etmeyelim..ikincisini dusuk yaptim hatta..allah ucuncusunde yine pozitifi gormeyi nasip etti insallah doktorda da sonuc pozitif olur ve kucagma alirim
aminnnnnnCokkkkkk sevindim canim rabbim saglikla sihatle devam ettirsin insallah
aminnnn insallah bi ay gecsin tutsun yerlessin iyice..allah herrrkese nasip etsin hepimizinkini guzel sonuclandrsinHadiii inşallahhh ilk anne adayımız ol ve ayağını sürüsağlıkla ilerler inşallah
Aminnn inşallahhh canımmmaminnnn insallah bi ay gecsin tutsun yerlessin iyice..allah herrrkese nasip etsin hepimizinkini guzel sonuclandrsin
İnşallah canım herşeyin hayırlısıYok canım aşılamanın 13. Günü. Zaten 14. Günü doktor kontrolü var yarın yani. Ondan dolayı olsa bugün çıkardı. Artık ileriye bakıcaz. Bir süre aşılama yaptıramayız zaten eşimin izin alma durumu yok. Artık kendimiz bakıcaz. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahinşallah sizin olumlu olur da bizim de umutlarımız tazelenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?