- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.061
Tebrikler canım darısı başımıza.aminnnn insallah bi ay gecsin tutsun yerlessin iyice..allah herrrkese nasip etsin hepimizinkini guzel sonuclandrsin
İnşallah yerleşiyordur canimM MinikbirmucizemeselesiUmutumut82 kızlar benim belimde çok ağrım var, dün de cok agrıdı sizde var mı?
Merhaba bisey sormak istiyrum kacinci asilamanda gebe kaldin acabaCanim ben 12.gun idrar testi yaptim negatif cikti daha sonra 16.gun gittigimde 2 haftalik hamile oldugumu ogrendim bendede agri vardi senin gibi bende adet olacam saniyordum hayirlisi olsun insallah bebisin seninledir
Benimde özelde 3. Aşılama canım o farketmiyor raporu doktor yazıyor Çorum’da canım çevremdeki iki kişide biri 40 bin diğeri 60 bin harcadı iki tüp bebek başarısızlığı oldu bide amaaan burayı deneyelim ne kaybetcez derken tuttu hemen ilkinde rapor olduğundan 1.50 milyar felan ama raporsuz 10 -15 milyar arasıymış yani raporumuz olacağından uygun fiyat bence
İlk aşılama canım ben cok ümitsizdim bence yitirmeyin ümidinizi Rabbim en kısa zamanda herkese tattırsın bu duyguyu inşallah 1 bucuk sene oldu evleneliMerhaba bisey sormak istiyrum kacinci asilamanda gebe kaldin acaba
Yok canım aşılamanın 13. Günü. Zaten 14. Günü doktor kontrolü var yarın yani. Ondan dolayı olsa bugün çıkardı. Artık ileriye bakıcaz. Bir süre aşılama yaptıramayız zaten eşimin izin alma durumu yok. Artık kendimiz bakıcaz. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahinşallah sizin olumlu olur da bizim de umutlarımız tazelenir
M MinikbirmucizemeselesiUmutumut82 kızlar benim belimde çok ağrım var, dün de cok agrıdı sizde var mı?
İnşallah canımCanim benim rabbim gönlune ferahlik versin. Kullanilan ilaclarin 2 ay etkisi devam ediyormus. Biraz kafani rahatlat asilamadan sonra kendiliginden bebisi olan cok kisi var.
Ya bekliyorum bende mecbur yarın bidaha kan vercem ilaçlar bugün bitiyo ona göre yarın bidaha alcam şuan ayağa kalktıgımda falan ciddi bi adet ağrısı giriyoBenimde ara ara giriyor yoğun adet sancısı gibi adet yok dediğin gibi akıntı var. Sende kan testi yap bence kaçıncı günündesin acaba dün arkadaşın biri yazmıştı idrarda negatifmiş 16. gün test yapmış 2 haftalık hamileymiş meğersem.
Test sonuçlarına göre aşılama yada tüp bebek dönüşü alabilirsin. Sorun varsa yaşının küçüklüğüne bakmadan işleme başlıyorlar.23 yaşındayım 18 aylık evliyim acaba bana aşılama yaparmı doktor hiç hamile kalmadım düşük de yapmadım eşimde sperm yavaşlılıgı var doktora gttik Nasıp dedi bizde istiyoruz cocuk bilmiyorum
23 yaşındayım 18 aylık evliyim acaba bana aşılama yaparmı doktor hiç hamile kalmadım düşük de yapmadım eşimde sperm yavaşlılıgı var doktora gttik Nasıp dedi bizde istiyoruz cocuk bilmiyorum
Hayırlısı olsun. Benim aşılamanın 4. Günü hiç belirtim yok. Çok az bel ağrısı var. Sizde belirtiler nelerdiİlk aşılama canım ben cok ümitsizdim bence yitirmeyin ümidinizi Rabbim en kısa zamanda herkese tattırsın bu duyguyu inşallah 1 bucuk sene oldu evleneli
On ilacı verdı almadık pahalı olunca keçiboynuzu özü içiyor bilmiyorum gerçekten almakta kararsz kaldım sigara içiyor işe yaramaz diye düşünüyorumCanim en dogrusu esine öncelikle takviyeler yapman. Promank diye vitamin veriyor doktorlar. Keciboynuzu özüde ciddi düzeltmeler yapiyir. Zaten asilama öncesi sperm yikama sirasinda esinin degerleride artiyor.
Hangi testler yapılıyor devlet hastanesinde ücret alınıyormuTest sonuçlarına göre aşılama yada tüp bebek dönüşü alabilirsin. Sorun varsa yaşının küçüklüğüne bakmadan işleme başlıyorlar.
On ilacı verdı almadık pahalı olunca keçiboynuzu özü içiyor bilmiyorum gerçekten almakta kararsz kaldım sigara içiyor işe yaramaz diye düşünüyorum
Bu ay fazla yumurta büyüdü diye aşılamam iptal önümüzde ki maçlara bakacağız hepimiz için hayırlısı olsun umarım hepiniz pozitifi görürsünüz ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?