Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim ben 12.gun idrar testi yaptim negatif cikti daha sonra 16.gun gittigimde 2 haftalik hamile oldugumu ogrendim bendede agri vardi senin gibi bende adet olacam saniyordum hayirlisi olsun insallah bebisin seninledir
Merhaba bisey sormak istiyrum kacinci asilamanda gebe kaldin acaba

Kuzum benim sükurler olsun 1 tane oglum oldugundan ben faydalanamiyormuşum. Bana 8500+1900 +400 +ilaclar diye fiyat verdiler.

Canim benim rabbim gönlune ferahlik versin. Kullanilan ilaclarin 2 ay etkisi devam ediyormus. Biraz kafani rahatlat asilamadan sonra kendiliginden bebisi olan cok kisi var.

Ya bekliyorum bende mecbur yarın bidaha kan vercem ilaçlar bugün bitiyo ona göre yarın bidaha alcam şuan ayağa kalktıgımda falan ciddi bi adet ağrısı giriyo

23 yaşındayım 18 aylık evliyim acaba bana aşılama yaparmı doktor hiç hamile kalmadım düşük de yapmadım eşimde sperm yavaşlılıgı var doktora gttik Nasıp dedi bizde istiyoruz cocuk bilmiyorum

23 yaşındayım 18 aylık evliyim acaba bana aşılama yaparmı doktor hiç hamile kalmadım düşük de yapmadım eşimde sperm yavaşlılıgı var doktora gttik Nasıp dedi bizde istiyoruz cocuk bilmiyorum
Test sonuçlarına göre aşılama yada tüp bebek dönüşü alabilirsin. Sorun varsa yaşının küçüklüğüne bakmadan işleme başlıyorlar.

Canim en dogrusu esine öncelikle takviyeler yapman. Promank diye vitamin veriyor doktorlar. Keciboynuzu özüde ciddi düzeltmeler yapiyir. Zaten asilama öncesi sperm yikama sirasinda esinin degerleride artiyor.

Canim en dogrusu esine öncelikle takviyeler yapman. Promank diye vitamin veriyor doktorlar. Keciboynuzu özüde ciddi düzeltmeler yapiyir. Zaten asilama öncesi sperm yikama sirasinda esinin degerleride artiyor.
On ilacı verdı almadık pahalı olunca keçiboynuzu özü içiyor bilmiyorum gerçekten almakta kararsz kaldım sigara içiyor işe yaramaz diye düşünüyorum

On ilacı verdı almadık pahalı olunca keçiboynuzu özü içiyor bilmiyorum gerçekten almakta kararsz kaldım sigara içiyor işe yaramaz diye düşünüyorum

Canim bence verdiyse kullansin. Bu sekilde degerleri düşük oldugu halde 2. Ay kullanimdan gebe kalanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…