- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.201
Zorla icirdim zaten burnunu kapatiyorduSu mu koydunuz masallah iyi icmis.mazot gibi tadi eşim meyve suyuyla karistigi halde zor icti
Zorla icirdim zaten burnunu kapatiyordudenedim tadi igrenc degisik ya
Hizli hareketli %20 ydi ameliyat oldu esim cok sukur duzeldi ama simdi hatirlayamiyorum en son kac oldugunu.benimkide birgün beni zehirliyeceksin diye diye icti. Senin esinin hizli haraketlisi kaçti
Hizli hareketli %20 ydi ameliyat oldu esim cok sukur duzeldi ama simdi hatirlayamiyorum en son kac oldugunu
Bi de 1 tanecik cift sarili yumurtaAmeliyat sonrasi %40 olmustur.zaten bize 1 tane sperm lazim.
Bi de 1 tanecik cift sarili yumurtaikiz olmasini istiyorum
2 tanecikti . Aslinds doktor 1 tane gordu sagdakini gordu o da 16 mm soldakimi goremedi alttan bakinca ucundan gordu. Ustten bakinca gordu biraz yukarda kalmis dedi .gobekten bakinca gordu aslinda olgunlasan yumoşumda oydu 19mm . Alttan gorememesi tuhafima gittiBu ay yumurtan 2 3 taneydi neden olmasin.
Kız tek yumurta ikizi de olur2 tanecikti . Aslinds doktor 1 tane gordu sagdakini gordu o da 16 mm soldakimi goremedi alttan bakinca ucundan gordu. Ustten bakinca gordu biraz yukarda kalmis dedi .gobekten bakinca gordu aslinda olgunlasan yumoşumda oydu 19mm . Alttan gorememesi tuhafima gitti
Aslinda benim iki dedem de ikiz babam ikiz kuzenlerim ikizKız tek yumurta ikizi de olur
Kan tahlili yaptrdım 3. Gunü altan muaneyi hiç adetli iken yapmadı doktor bilmiyorum gerek yok dedi normalde altan muayene oldum kaç kereAdetliyken doktoruna git o senin yonlendirir canim kan tahlili bi de alttan muyane olman lazim ama bunu adetin 2.ya da 3. Gunu yapiyorlar
Aslında çoğul gebeliklerde risk de oluyor tabi . Hem iyi hem de riskli . Senin genetik olarak olma ihtimali var o zamanAslinda benim iki dedem de ikiz babam ikiz kuzenlerim ikiz
Bi de gordunuz mu bilmiyorum bi arkdas 8 sene cocugu olmamis catlatma ignesini 5 kere kullanmis 1 tane yumurta ile 4uzlere hamileymis su an ama cok riskliymis korkuyordu yavrum
Tamm kaldıgm yerde bulamayabilrm sorarım yinedeCanim aktarlarda var.son kullanimina dikkat et.1 sise alsan zaten bardaga biraz koyup üstune meyve suyu ekliyorsun.
gecip gecmedigini gormek icin deneyecegin bende canim10.11.günlerde benim igne etkisi oluyor. Ama etkisinin gecip gecmedigini görürsun en azindan
Benım eşiminde hızlı hareketli %20 dogal yolla hamile kalamam galibaHizli hareketli %20 ydi ameliyat oldu esim cok sukur duzeldi ama simdi hatirlayamiyorum en son kac oldugunu
Tedavi surecinde sart yumurtalarin sayisi onemliKan tahlili yaptrdım 3. Gunü altan muaneyi hiç adetli iken yapmadı doktor bilmiyorum gerek yok dedi normalde altan muayene oldum kaç kere
Sende sorun varsa doğal yolla zor olabilir ama imkansizda degil sonucta 1 sperm 1 yumurta gerekliBenım eşiminde hızlı hareketli %20 dogal yolla hamile kalamam galiba
O arkadasta pcoymus .Aslında çoğul gebeliklerde risk de oluyor tabi . Hem iyi hem de riskli . Senin genetik olarak olma ihtimali var o zamanben de pkoluyum bakalım
İlaç alıyorum folik asit, d vitamini, selenyum ve dupaston onlar da yapmaz herhaldeInsallah iyiye isarettir bunlar ❤ herhangi bi ilaç falan kullamiuor musun onlardan da olanilir mi bagirsaklarin
Yan etkileri olabilir ya da havalar soguk usutmus olabilirsin ana adayı dikkat et kendine❤İlaç alıyorum folik asit, d vitamini, selenyum ve dupaston onlar da yapmaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?