Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde diger olumsuz tedavilerimde akintim oluyordu bunda olmadi nasip diyelim yapacak yok sen nezaman test dusunuyorsun

Canim ben pazartesi ayni günde hem asilama hem catlatma ignedi oldum oyuzden normalde persembe asilamanin 10.günü yapicaktim ama ignenin etkisi gitmemistir oyüzden cumartesi yaparim.

Anladm inşallh alacam 3 tane ilaç onerdi doktor iki doktora gttik biri 2 tane diğeri 1 tane önerdi inşallh alcam ümitlendım

Sifa olsun canim bolbol havuc yedir.birde yumurtlama zamanlarinda bolbol tatli yedir.ben evde tatlilar yapiyorum bol cevizli kalorili.birde snickers ve eti canga cikolata yiyor. tabi seker problemi yoksa.Bizim gecen sperm testiyle bu seferki arasinda %12 artis oldu.

Anladm inşallh alacam 3 tane ilaç onerdi doktor iki doktora gttik biri 2 tane diğeri 1 tane önerdi inşallh alcam ümitlendım

Birde aklima geldi o dedigim arkadas promenk ile çaksir suyu icirdi esine(biraz tadi kötü ama yeyve suyuyla karistirilip iciliyor)

Canim ben pazartesi ayni günde hem asilama hem catlatma ignedi oldum oyuzden normalde persembe asilamanin 10.günü yapicaktim ama ignenin etkisi gitmemistir oyüzden cumartesi yaparim.
persembe gunu akabinde 4gun her sabah dusunuyorum bende 10.gun oluyor persembe benimde igneden sonra stresten kendimi yemeye verdim saka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…