- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.181
Yok hicbirsey kullanmiyorum ne jel ne ilacProgestan kullanıyormusun canım bence şişkinliğin sebebi o benimde çok gergin ve şiş
Anladm inşallh alacam 3 tane ilaç onerdi doktor iki doktora gttik biri 2 tane diğeri 1 tane önerdi inşallh alcam ümitlendımCanim bence verdiyse kullansin. Bu sekilde degerleri düşük oldugu halde 2. Ay kullanimdan gebe kalanlar var.
benimde diger olumsuz tedavilerimde akintim oluyordu bunda olmadi nasip diyelim yapacak yok sen nezaman test dusunuyorsun
Bırakmaz buna inanmıyor çünkü siğara içen arkadaşların hepsinin çoçuğu varÖncelikle kesinlike sigarayı bırakmalı ben eşime uzun ugraslar sonrası bıraktırttım
Onuda içiyor inşallh yükselirBenim eşimde sigara içiyor biz keçi boynuzunu kür olarak yaptık ve ciddi artış sağlıyor
Ben hormon testi yaptrdım progesteron testi yaptrdım prolaktine baktrdm herşey normal cıktı Yumurtalık testi nasıl test bilmiyorumEşinin sperm testleri ve senin hormon yumurtalık testleri yapılacak. Ben Umuttepe Araştırmada yapıyorum testleri ücretsiz aynı gün çıkıyor.
Keciboynuzu kuru keciboynuzu ozu bi de caksir koku suyuydu galiba tam hatirlamiyorum onlarda iyi geliyor .Onuda içiyor inşallh yükselir
Anladm inşallh alacam 3 tane ilaç onerdi doktor iki doktora gttik biri 2 tane diğeri 1 tane önerdi inşallh alcam ümitlendım
Onu içiyor eşim keçiboynuzu özünüKeciboynuzu kuru keciboynuzu ozu bi de caksir koku suyuydu galiba tam hatirlamiyorum onlarda iyi geliyor .
Amh a da baktirmalisin tedavi icin onemli olan bir deger .yumurta rezervini gostrrirBen hormon testi yaptrdım progesteron testi yaptrdım prolaktine baktrdm herşey normal cıktı Yumurtalık testi nasıl test bilmiyorum
Onlar faydali insallah sifa bulurOnu içiyor eşim keçiboynuzu özünü
Anladm inşallh alacam 3 tane ilaç onerdi doktor iki doktora gttik biri 2 tane diğeri 1 tane önerdi inşallh alcam ümitlendım
Nasıl bir uygulama ki nasıl bir test doktordan isteyeyim kan tahlili gibi bişeymiAmh a da baktirmalisin tedavi icin onemli olan bir deger .yumurta rezervini gostrrir
Çaksır suyunu nerden bulablrmkiBirde aklima geldi o dedigim arkadas promenk ile çaksir suyu icirdi esine(biraz tadi kötü ama yeyve suyuyla karistirilip iciliyor)
persembe gunu akabinde 4gun her sabah dusunuyorum bende 10.gun oluyor persembe benimde igneden sonra stresten kendimi yemeye verdim saka gibiCanim ben pazartesi ayni günde hem asilama hem catlatma ignedi oldum oyuzden normalde persembe asilamanin 10.günü yapicaktim ama ignenin etkisi gitmemistir oyüzden cumartesi yaparim.
Çaksır suyunu nerden bulablrmki
Adetliyken doktoruna git o senin yonlendirir canim kan tahlili bi de alttan muyane olman lazim ama bunu adetin 2.ya da 3. Gunu yapiyorlarNasıl bir uygulama ki nasıl bir test doktordan isteyeyim kan tahlili gibi bişeymi
Aktarda var canim ben esime de yedirmistim tadi biraz kotu ama cay bardaginin yarisi yarisina da su koyup ictirmistir esime .Çaksır suyunu nerden bulablrmki
persembe gunu akabinde 4gun her sabah dusunuyorum bende 10.gun oluyor persembe benimde igneden sonra stresten kendimi yemeye verdim saka gibi
Aktarda var canim ben esime de yedirmistim tadi biraz kotu ama cay bardaginin yarisi yarisina da su koyup ictirmistir esime .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?