- 9 Temmuz 2019
- 263
- 175
- 23
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.241
Valla ben yapmaya korkuyorum ondan bekliyorum adet olucam diye çarşmbaya kadar beklerim sanırım
Devlette asılama yaptırabilirsin olumsuz düşünme inan olumsuz düşündükçe hiç olmuyor yaşın daha cok genç illa zamanı geldiğinde olacaktırYinede kararszm aşılamam tutarmı onu bile bilmiyorum maddi olarak da durumumuz iyi değil şuan an devlette düşünüyorum kafadan 2 bin çıkabilir galiba acıktan da üniversite yazdım 23 yaşındaym Ama istiyorum yinede eşimde aşılamayla kesin olur gözüyle bakıyor ilerde düşünüyor oda
Kaynanalar dediyse kesin engel değildirBenım eşim brakmaz bir arkadaşı günlük iki paket içtigi halde bir çocuk var ikincisinede hamile eşi engel değil dedi kaynanam da engel değil dedi doktor bile nasip dedi
Evet okudum onu ilk bebekten sonra azalıyormuşBir tanecik saglii bebisin olsun da insallah oninla beraber kaybolur o pco
Keçi boynuzu kürü uygulamıştır ben eşime bayagı işe yarıyor tavsiye ederim birde sabah akşam hakiki bal yesin bir yemek kaşığı bunu da bana biri tavsiye etmişti ben yeni başladım eşimde sigara bırakalı 3 ay olmak üzere bakalım içe yarayacak mı ama herseyden öte nasipte varsa olacak zatenBenım eşim brakmaz bir arkadaşı günlük iki paket içtigi halde bir çocuk var ikincisinede hamile eşi engel değil dedi kaynanam da engel değil dedi doktor bile nasip dedi
Aynen herşey nasipKeçi boynuzu kürü uygulamıştır ben eşime bayagı işe yarıyor tavsiye ederim birde sabah akşam hakiki bal yesin bir yemek kaşığı bunu da bana biri tavsiye etmişti ben yeni başladım eşimde sigara bırakalı 3 ay olmak üzere bakalım içe yarayacak mı ama herseyden öte nasipte varsa olacak zaten
AynenKaynanalar dediyse kesin engel değildir
Canım test yapmayı düşünüyor musun,?Keçi boynuzu kürü uygulamıştır ben eşime bayagı işe yarıyor tavsiye ederim birde sabah akşam hakiki bal yesin bir yemek kaşığı bunu da bana biri tavsiye etmişti ben yeni başladım eşimde sigara bırakalı 3 ay olmak üzere bakalım içe yarayacak mı ama herseyden öte nasipte varsa olacak zaten
Hayır cok korkuyorumCanım test yapmayı düşünüyor musun,?
Bugün yaptım ama yok gibi iğne etkisi kalmamış artıkHayır cok korkuyorumsen yaptın mı
Canım , benim de kasık ağrım var hatta bacağıma vuruyor aşılamanın 11. Günü deme senin ? Hadii inşallahhhKızlar gecmiyo bu adet ağrısıama kanama falan yok resmen durduk yere ağrı çekiyorum sinirim bozuldu
Yok canım devlette yaptırdım 390 gonal f 900 ve 47 lira çatlatma iğnediyla jele verdim sadeceYinede kararszm aşılamam tutarmı onu bile bilmiyorum maddi olarak da durumumuz iyi değil şuan an devlette düşünüyorum kafadan 2 bin çıkabilir galiba acıktan da üniversite yazdım 23 yaşındaym Ama istiyorum yinede eşimde aşılamayla kesin olur gözüyle bakıyor ilerde düşünüyor oda
İnşallah canımBenim ilk aşılamam canım inşallah güzel haberler alırız
Aaa öyle mi canım senin problemin ne de özel değilseKuzum benim sükurler olsun 1 tane oglum oldugundan ben faydalanamiyormuşum. Bana 8500+1900 +400 +ilaclar diye fiyat verdiler.
Canım keşke bu ay vurunmasaydın boş yere hormon yedin şimdiDün çatlatma iğnesi oldum benim de bekleyişim başladı, aşılama olmadı normal deneyeceğiz bu ay.. ama bugün eşim şehir dışına çıkıyor ve 5 gün yok, ay şaka gibi böyle denk gelme oluröğlen 3 te ilişki olacak ama nasip bakalım ..
Spermler 3 gün duruyor filan diyorlar ya, belki gerçektirCanım keşke bu ay vurunmasaydın boş yere hormon yedin şimdi
Ay valla Rabbim verecek olursa spermede bakmıyorSpermler 3 gün duruyor filan diyorlar ya, belki gerçektirinanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?