- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.161
Canım nasılsın? İnşallahhh Cuma günü pozitif sonuç alırız
AminnnnnArtik körler sagirlar birbirlerini agirlarlar moduna gectik .Allah sonumuzu hayir etsin.
İyiyim canım sen nasılsın var mı değişiklik sende inşallah bir an önce cuma olsa rüyamda dr bana tekrar asılama için iğne yazıyorduCanım nasılsın? İnşallahhh Cuma günü pozitif sonuç alırız
Hayır olsun inşallahhhİyiyim canım sen nasılsın var mı değişiklik sende inşallah bir an önce cuma olsa rüyamda dr bana tekrar asılama için iğne yazıyordu
Sadece agir tasimadim canim birseye dikkat etmedim insallah 2.si tutar senindeBend
Bende ilk asilamami bu ay oldum ama tutmadu cuma gunu 2 ci asilamami olucam .nelere dikkat ettin acaba yPtigin ozel bir sey varmiydi bize onerebilcgin seyler simdiden tsk ederim
İyi akşamlar kuzum tabi ki ilaçlar da etkiliyor .Iyi aksamlar kizlar ne durumdasiniz . Ben ayniyim bugun 7.gün herhangi bir belirti yok. Onceden regliye yakin cok fazla akintim olurdu o bile yok.acaba progestron ilacindan mi
Çok şükür ben sabaha göre çok çok iyiyim sadece sol kasığımda ağrım var . Regli olmayacak sındır inşallahIyi aksamlar kizlar ne durumdasiniz . Ben ayniyim bugun 7.gün herhangi bir belirti yok. Onceden regliye yakin cok fazla akintim olurdu o bile yok.acaba progestron ilacindan mi
Ben de tam şimdi onu yazdım geçen Pazartesi oldu aşılamam . İki gündür gaz sorunu yaşıyorum senin ne zaman başladıKızlar afedersiniz ama benim çok fazla gazım oldu. Bir de az önce istifra ettim sizde de olmuşmuydu.
Ben de tam şimdi onu yazdım geçen Pazartesi oldu aşılamam . İki gündür gaz sorunu yaşıyorum senin ne zaman başladı
Karın altı ağrısı ve gaz sorunum var canim ama istifra olmadıarada baş dönmem oluyorduKızlar afedersiniz ama benim çok fazla gazım oldu. Bir de az önce istifra ettim sizde de olmuşmuydu.
biraz strese mi girdin çıkarmanın sebebi stres olabilir. Gaz içinde ayaklarını sıcak tut daha ilk gününmüş hasta olma. İnşallah hayırla sonuçlanırCanım ben bugün oldum aşılamayı. Olduğumdan beri acayip kötüyüm.
Benimde olmustu su an 6. Gunum karnim cok gergin gibi duruyorCanım ben bugün oldum aşılamayı. Olduğumdan beri acayip kötüyüm.
Bende zor geçiriyorum bugün 4.günüm yeni yeni ağrılarım azaldı ama asla tamamen geçmedi çabuk yoruluyorum çık ayakta durduğumda ağrım artıyor bugün bir de gazım çok karnım patlıcak gibi sanırım o progestan danCanım ben bugün oldum aşılamayı. Olduğumdan beri acayip kötüyüm.
Progestan kullanıyormusun canım bence şişkinliğin sebebi o benimde çok gergin ve şişBenimde olmustu su an 6. Gunum karnim cok gergin gibi duruyor
benimde igne sonrasi 7.gunum bendede bu defa hic ama hic akinti olmadi catlama zamani biraz vardi okadar 4gundur ozellikle hic yok neden acaba onceleri akintim olurdu olumsuz oldu hep ins. bidefa olumlu oldugu icin kurudur canimIyi aksamlar kizlar ne durumdasiniz . Ben ayniyim bugun 7.gün herhangi bir belirti yok. Onceden regliye yakin cok fazla akintim olurdu o bile yok.acaba progestron ilacindan mi
benimde igne sonrasi 7.gunum bendede bu defa hic ama hic akinti olmadi catlama zamani biraz vardi okadar 4gundur ozellikle hic yok neden acaba onceleri akintim olurdu olumsuz oldu hep ins. bidefa olumlu oldugu icin kurudur canim
benimde diger olumsuz tedavilerimde akintim oluyordu bunda olmadi nasip diyelim yapacak yok sen nezaman test dusunuyorsunCanim internette okuduguma göre eger döllenme olduysa akintinin miktari ve kıvamı artarmis. Benim diger gebeliklerdede bazen sarimsi bazen beyazimsi ama koyu kivamda akintim baya olmustu.islaklik hissi oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?