Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende sorun yok doktor düşük değer dedi bu arada pkoyum ama değerlerim iyi doktor nasip dedi başka bişey demedi birde vitamin ilacı verdi
uyuz oluyorum boyle diyen oyalayn doktorlara bana da basta hocbirseyin yok gidin normal yolla deneyin 6 ay olmazsa yine gelin diyorlardı bu yuzden bir suru doktor doktor gezdim zaman kaybi resmen

uyuz oluyorum boyle diyen oyalayn doktorlara bana da basta hocbirseyin yok gidin normal yolla deneyin 6 ay olmazsa yine gelin diyorlardı bu yuzden bir suru doktor doktor gezdim zaman kaybi resmen
Bende kaç tane doktora gttm hiç umurlarında değil gerçekten anlamıyorum ilk defa burda gördüm %20 hızlı hareketlilk sorun oldgunu öğrendim sorun değil dye dogal yolla uğraşıyorduk bizde bir ümitle snr oldum yeminle

Bana bisey yok diyorlardi .en son 3 ay once ogrendim ki yumurtalarum azalmis

Z Zecmel ,@ozlemmk , en son ne yaptınız kızlar? Ben artık sayfaya bile girmek istemiyorum
Yarın kan vercem iste bekliyorum sadece midem karnım kaşığım sırtım ağrıyo ve baş dönmesi oluyo bence progestandan son ignemi vurdum bugün progestani fitil olarak alcam bakalım nolur bilemiyorum

Iyi olur bekledikce zaman kybi
Yinede kararszm aşılamam tutarmı onu bile bilmiyorum maddi olarak da durumumuz iyi değil şuan an devlette düşünüyorum kafadan 2 bin çıkabilir galiba acıktan da üniversite yazdım 23 yaşındaym Ama istiyorum yinede eşimde aşılamayla kesin olur gözüyle bakıyor ilerde düşünüyor oda

Bırakmaz buna inanmıyor çünkü siğara içen arkadaşların hepsinin çoçuğu var
Eşimde 1.5 yıl bu konuda savaştı herkes içio oluyor diye ama en son bi kaç kişi bırakmasını söyleyince sonunda bıraktı cogu üroloji dr sigara bırakmayan hastaya tedavi bile uygulamıyor ama erkekler bu konuda çok inatçı

Benım eşim brakmaz bir arkadaşı günlük iki paket içtigi halde bir çocuk var ikincisinede hamile eşi engel değil dedi kaynanam da engel değil dedi doktor bile nasip dedi

Hayirlisi hakkinda canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…