- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.221
Bende sorun yok doktor düşük değer dedi bu arada pkoyum ama değerlerim iyi doktor nasip dedi başka bişey demedi birde vitamin ilacı verdiSende sorun varsa doğal yolla zor olabilir ama imkansizda degil sonucta 1 sperm 1 yumurta gerekli
Yumurtalar çatlamıyor birbirini bastırıyor içi sıvı dolu oluyorO arkadasta pcoymus .pco tam olarak ne oluyor
uyuz oluyorum boyle diyen oyalayn doktorlara bana da basta hocbirseyin yok gidin normal yolla deneyin 6 ay olmazsa yine gelin diyorlardı bu yuzden bir suru doktor doktor gezdim zaman kaybi resmenBende sorun yok doktor düşük değer dedi bu arada pkoyum ama değerlerim iyi doktor nasip dedi başka bişey demedi birde vitamin ilacı verdi
Hrrhango bir tamamen cozumu yok mu kiYumurtalar çatlamıyor birbirini bastırıyor içi sıvı dolu oluyor
Bende kaç tane doktora gttm hiç umurlarında değil gerçekten anlamıyorum ilk defa burda gördüm %20 hızlı hareketlilk sorun oldgunu öğrendim sorun değil dye dogal yolla uğraşıyorduk bizde bir ümitle snr oldum yeminleuyuz oluyorum boyle diyen oyalayn doktorlara bana da basta hocbirseyin yok gidin normal yolla deneyin 6 ay olmazsa yine gelin diyorlardı bu yuzden bir suru doktor doktor gezdim zaman kaybi resmen
Adet düzensizliği ama benım yumurtalarım çatladı bir tane yumurtam oluştu diğeride kist sarmış etrafınıO arkadasta pcoymus .pco tam olarak ne oluyor
Bana bisey yok diyorlardi .en son 3 ay once ogrendim ki yumurtalarum azalmisBende kaç tane doktora gttm hiç umurlarında değil gerçekten anlamıyorum ilk defa burda gördüm %20 hızlı hareketlilk sorun oldgunu öğrendim sorun değil dye dogal yolla uğraşıyorduk bizde bir ümitle snr oldum yeminle
Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallah bundan sonraAdet düzensizliği ama benım yumurtalarım çatladı bir tane yumurtam oluştu diğeride kist sarmış etrafını
Yarın kan vercem iste bekliyorum sadece midem karnım kaşığım sırtım ağrıyo ve baş dönmesi oluyo bence progestandan son ignemi vurdum bugün progestani fitil olarak alcam bakalım nolur bilemiyorum
Bende de iki tane oluştu biri sağlıklı sadeceBana bisey yok diyorlardi .en son 3 ay once ogrendim ki yumurtalarum azalmis
İnşallah aşılama istiyorum artık 2 senem olcak MayıstaRabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallah bundan sonra
Demekki yumurtan kaliteli degilmis canim vallah artik doktorlardan iyi biliyoruzBende de iki tane oluştu biri sağlıklı sadece
Iyi olur bekledikce zaman kybiİnşallah aşılama istiyorum artık 2 senem olcak Mayısta
Genetik gibi görünüyor benim azaltılabilir ama tamamen gitmezHrrhango bir tamamen cozumu yok mu ki
Yinede kararszm aşılamam tutarmı onu bile bilmiyorum maddi olarak da durumumuz iyi değil şuan an devlette düşünüyorum kafadan 2 bin çıkabilir galiba acıktan da üniversite yazdım 23 yaşındaym Ama istiyorum yinede eşimde aşılamayla kesin olur gözüyle bakıyor ilerde düşünüyor odaIyi olur bekledikce zaman kybi
Eşimde 1.5 yıl bu konuda savaştı herkes içio oluyor diye ama en son bi kaç kişi bırakmasını söyleyince sonunda bıraktı cogu üroloji dr sigara bırakmayan hastaya tedavi bile uygulamıyor ama erkekler bu konuda çok inatçıBırakmaz buna inanmıyor çünkü siğara içen arkadaşların hepsinin çoçuğu var
Benım eşim brakmaz bir arkadaşı günlük iki paket içtigi halde bir çocuk var ikincisinede hamile eşi engel değil dedi kaynanam da engel değil dedi doktor bile nasip dediEşimde 1.5 yıl bu konuda savaştı herkes içio oluyor diye ama en son bi kaç kişi bırakmasını söyleyince sonunda bıraktı cogu üroloji dr sigara bırakmayan hastaya tedavi bile uygulamıyor ama erkekler bu konuda çok inatçı
Bir tanecik saglii bebisin olsun da insallah oninla beraber kaybolur o pcoGenetik gibi görünüyor benim azaltılabilir ama tamamen gitmez
Hayirlisi hakkinda canimYinede kararszm aşılamam tutarmı onu bile bilmiyorum maddi olarak da durumumuz iyi değil şuan an devlette düşünüyorum kafadan 2 bin çıkabilir galiba acıktan da üniversite yazdım 23 yaşındaym Ama istiyorum yinede eşimde aşılamayla kesin olur gözüyle bakıyor ilerde düşünüyor oda
Benım eşiminde hızlı hareketli %20 dogal yolla hamile kalamam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?