- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.261
Aaa öyle mi canım senin problemin ne de özel değilse
Evet canım yok gibi bundan sonraki pozitif bebiş inşallah. Hiç bi belirtin var mı?Eki Görüntüle 2559042
Bugun iğne 10. gün; aşılama 8.gün iğne etkisi geçmiş görünüyor.
Kramplarım ve bel agrım var. Allah biliyor ama bana tuttu gibi geliyorEvet canım yok gibi bundan sonraki pozitif bebiş inşallah. Hiç bi belirtin var mı?
Öğlen 3 ü nasıl yakalıcaksınız ki yakın mı eşin?Dün çatlatma iğnesi oldum benim de bekleyişim başladı, aşılama olmadı normal deneyeceğiz bu ay.. ama bugün eşim şehir dışına çıkıyor ve 5 gün yok, ay şaka gibi böyle denk gelme oluröğlen 3 te ilişki olacak ama nasip bakalım ..
Eşim öğlen 4 te gidiyor, 3 te ilişki olacak ve gidecek.. az önce test yaptım aylardır göremediğim ikinci çizgileri görmek için ve sonuççÖğlen 3 ü nasıl yakalıcaksınız ki yakın mı eşin?
Hadi inşalllaaaahhhhKramplarım ve bel agrım var. Allah biliyor ama bana tuttu gibi geliyoryada öyle istiyorum
Yaaaa cok cılgınsınSonuç bu canlar
Şimdi vercem hemşireyi bekliyorum canım
Kacinci gunun bugunŞimdi vercem hemşireyi bekliyorum canım
Sen ver inşallah olumlu olurŞimdi vercem hemşireyi bekliyorum canım
Hadi inşallah heyecanla bekliyoruzŞimdi vercem hemşireyi bekliyorum canım
Testi yenile ya da kan ver kuzum erken gerçi ama çıkabiliyormuştaBugün aşılamanın 12. Günü, iğnenin 14. Günü. Dünkü erken gebelik testim negatif çıkmıştı. Kan vermesem mi ?
Ne kadar daha bekleyeyim ki test için bilmiyorumTesti yenile ya da kan ver kuzum erken gerçi ama çıkabiliyormuşta
Perşembe günü hastaneye gidip kan verirsin de . Sen bilirsin gene de .Ne kadar daha bekleyeyim ki test için bilmiyorumhep olumsuz çıkıyor
Test günü 29 KasımPerşembe günü hastaneye gidip kan verirsin de . Sen bilirsin gene de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?