- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.281
Şimdi vercem hemşireyi bekliyorum canım
Bekle canım 1 gün daha sabret en azından hoş senin aşılaman zecmel le aynı gündü sen bilirsin canımTest günü 29 Kasım
Kacinci gunun buguncok heyecanli
Hadi inşallah heyecanla bekliyoruz
Verdim aslında 1 saat sonra çıkıyor ama maile gelsin diyince geç gönderiyolar bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah olumlu sonuç alırım alırızSen ver inşallah olumlu olur
Hadi insallllaahh dualerim seninle❤❤Verdim aslında 1 saat sonra çıkıyor ama maile gelsin diyince geç gönderiyolar bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah olumlu sonuç alırım alırız
Bana 12 gün sonra test yap dediler o yüzden verdim bugün kesin sonuç çıkar diye zaten agrım varTest günü 29 Kasım
Dün çatlatma iğnesi oldum benim de bekleyişim başladı, aşılama olmadı normal deneyeceğiz bu ay.. ama bugün eşim şehir dışına çıkıyor ve 5 gün yok, ay şaka gibi böyle denk gelme oluröğlen 3 te ilişki olacak ama nasip bakalım ..
Canım valla dün geceyi de değerlendirdik bugün öğlen 3 te de yapacağız Allahım inşallah yüzümüzü güldürsünBende yasadim canim aynini dün geceyide degerlendirdiysen bugünüde degerlendirirsen nasipse tek iliskiyle bile oluyor. Sen stres yapma. Hakkinda hayirlisi olsun.
Merbaba bende aşılama deneyimi mi sizinle paylaşmak istiyorum.
bizim problemimiz eşimi spremlerinin yavaş olması ilk aşılama eylül ayında yapıldı sonuç negatif çıktı ve ben yıkıldım ama ilk hsg çektirmeden yaptırmıştım sonra hemen arkasına hsg çekildi tüplerim açık ama sol tarafta hafif yapışıklık vardı. 1 ay ara verdik ve ikinci aşılama yarın 11.30 da gerçekleşecek dilerim tutar ve sizlerle paylaşma fırsatım olur.
900 tl neye verdnz acabaYok canım devlette yaptırdım 390 gonal f 900 ve 47 lira çatlatma iğnediyla jele verdim sadece
Hayırlı olsun canım sen 14 kasımdamı olmuştun aşılamanıBana 12 gün sonra test yap dediler o yüzden verdim bugün kesin sonuç çıkar diye zaten agrım var
O ilacın adı canım gonalf900 aldırdı bana toplam 437tl ödedim başka hiç para ödemedim. İğnemde arttı buzdolabında saklıyorum900 tl neye verdnz acaba
Benim de 1 kutu fazla gonalf 450 duruyor dolaptaO ilacın adı canım gonalf900 aldırdı bana toplam 437tl ödedim başka hiç para ödemedim. İğnemde arttı buzdolabında saklıyorum
Sen de test yap bence böylece iğnenin etkisi tam geçtiğine emin olabilirsinKızlar sanırım bugün iğnelerin etkisi geçti ya da çok çok azaldı. Karnım kocaman şişti şuan indi. Karnımdaki dayanılmaz ağrılar geçti. Şuan sadece sol kadığımda bi sertlik ve hafif ağrı var. Adet ağrısına benzer ama daha hafif kasık ağrım var./ sizler ne durumdasınız
canım raporlu mu aldın gonal f 900 iğnesini? çünkü normalde daha pahalı diye biliyorum daO ilacın adı canım gonalf900 aldırdı bana toplam 437tl ödedim başka hiç para ödemedim. İğnemde arttı buzdolabında saklıyorum
Belki yerleşiyordur canımAşılamanın 5.günü regl ağrısı başladı erken değil mi?
Çok erken olmaz mı geçen Pazartesi 18inde aşılama oldum 16sında iğne oldumSen de test yap bence böylece iğnenin etkisi tam geçtiğine emin olabilirsin
Evet canım rapor çıkardı doktorum.canım raporlu mu aldın gonal f 900 iğnesini? çünkü normalde daha pahalı diye biliyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?