Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bende yasadim canim aynini dün geceyide degerlendirdiysen bugünüde degerlendirirsen nasipse tek iliskiyle bile oluyor. Sen stres yapma. Hakkinda hayirlisi olsun.

Bende yasadim canim aynini dün geceyide degerlendirdiysen bugünüde degerlendirirsen nasipse tek iliskiyle bile oluyor. Sen stres yapma. Hakkinda hayirlisi olsun.
Canım valla dün geceyi de değerlendirdik bugün öğlen 3 te de yapacağız Allahım inşallah yüzümüzü güldürsün

Merbaba bende aşılama deneyimi mi sizinle paylaşmak istiyorum.
bizim problemimiz eşimi spremlerinin yavaş olması ilk aşılama eylül ayında yapıldı sonuç negatif çıktı ve ben yıkıldım ama ilk hsg çektirmeden yaptırmıştım sonra hemen arkasına hsg çekildi tüplerim açık ama sol tarafta hafif yapışıklık vardı. 1 ay ara verdik ve ikinci aşılama yarın 11.30 da gerçekleşecek dilerim tutar ve sizlerle paylaşma fırsatım olur.

Tedavin hayirli olsun canim.

Kızlar sanırım bugün iğnelerin etkisi geçti ya da çok çok azaldı. Karnım kocaman şişti şuan indi. Karnımdaki dayanılmaz ağrılar geçti. Şuan sadece sol kadığımda bi sertlik ve hafif ağrı var. Adet ağrısına benzer ama daha hafif kasık ağrım var./ sizler ne durumdasınız

Sen de test yap bence böylece iğnenin etkisi tam geçtiğine emin olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…