- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.301
8 gün erken daha canımÇok erken olmaz mı geçen Pazartesi 18inde aşılama oldum 16sında iğne oldum
Sakla canım sonraya inşallah lazım olmaz ama genede dursunBenim de 1 kutu fazla gonalf 450 duruyor dolapta
Evet canım. Ama baya hafifledim . Artık ağrıdan sızıdan hiç bişey yapamıyordum çok şükür bugün. Sen nasılsın8 gün erken daha canım
Insaah lazim olmaz esim at dddi ama kapali kutu daha acilmamis bi de 600 lira verdim atar miyimSakla canım sonraya inşallah lazım olmaz ama genede dursun
Kızlar eczane ile pazarlık edin ya da tanıdık eczaneye gidin, ben gonalf 900 ü 300 tl ye aldım raporlu, tanıdık eczaneydi ama sonuçta yine de kazanıyor yanicanım raporlu mu aldın gonal f 900 iğnesini? çünkü normalde daha pahalı diye biliyorum da
Atma olmadı alamayan olur veririzInsaah lazim olmaz esim at dddi ama kapali kutu daha acilmamis bi de 600 lira verdim atar miyimlazim olur ki insallah olmaz
Evet ya noldu acaba.sen ne yaptın canım kan vercen mi
Yarın veririm belkiEvet ya noldu acaba.sen ne yaptın canım kan vercen mi
Şükür iyiyim ama biraz ağrılarım var.Evet canım. Ama baya hafifledim . Artık ağrıdan sızıdan hiç bişey yapamıyordum çok şükür bugün. Sen nasılsın
Ver canım inşallah pozitif olurYarın veririm belki
İnşallah pozitif çıkar sonucumuzŞükür iyiyim ama biraz ağrılarım var.
Dusundum de kime veririz bilmiyorum oyle bi pplatform olsa burda yasakmis oylr seylerAtma olmadı alamayan olur veririz
Yok canım bu hafta hepimizin belli olacak bizim grubun hep ardı ardına oldu aşılamasıKızlar kasım ayı bitiyor. grubun adını mı değiştirsek acaba
Satmak yasak ama yazarız aşılama gruplarına veririzDusundum de kime veririz bilmiyorum oyle bi pplatform olsa burda yasakmis oylr seyler
Insallah ya biz faydasini hayrimi gorelim biSatmak yasak ama yazarız aşılama gruplarına veririz
Ben iğnenin etkisi geçtiğine emin olmak için yaptım seninle aynı aşılamamız da iğnemiz deÇok erken olmaz mı geçen Pazartesi 18inde aşılama oldum 16sında iğne oldum
hepinizden sırayla güzel haberler gelsin inşallahhhYok canım bu hafta hepimizin belli olacak bizim grubun hep ardı ardına oldu aşılaması
İnşallah pozitif olur canım sonucumuzInsallah ya biz faydasini hayrimi gorelim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?