Kasım ayı asker yarenleri buraya :)

canım zten ona belli etmemeye çalışıyorumm . şuan maşallah çok iyi aramız bazen sanki hiç gitmicekmiş gbi geliyo. ama işte cuma günü yola çıkıcak ona üzüldüğümü belli etmemeye çalışcam gülerek yollicam onu. aslında düşünüyorumda askerliğin en zor yanı bnce gnderdiğin gün gttikten sonra zten şafak saymaya başlayınca alışır insan üst devreler de öyle diyo bakalım hayırlısıyla gdip glsinler inş

Kızlaaarrr ben geLdiiiimmm.. Face'de sayfa oluştrduğum için geneLLikLe yetişemiyorum bi yandan da askerimLe son günLerimiz diye onunLa ilgiLenmeye çaLışıyorum. biz pazar günü buLuştuk vadaLaştık.. Çocuk gibiyiz hala bi küsüp bi barışıyoz şakaLar espriLer hala askerLik psikolojisine giremedik güzeL bi gün geçiripp vedalaştık dedim bu bi veda değil Rabbim nasip ettiği sürece birLikteyiz.. birlikte bi kaç alışveeriş yaptııkk askerLik için.. Vee bu gece 00:00 da gidiyooo

bana da öyle geliyor canım gönderene kadar akla karayı seçiyoruz ama sonrası allahın izniyle geçer.. amiin hayırlısıyla sağ salim gittikleri gibi dönsünler inşallah

canım allah tez zamanda kavuştursun inşallah ben cuma gününü düşündükçe içim bi fena oluyor hala :18: çoğunlukla iyi hissediyorum ama bazen duygu yoğunluğu oluyor tutamıyorum kendimi size maşallah diyeyim umarım hep böyle neşeli olursunuz

Merhaba kızlar
benim eşimde yarın sabah gidiyor
Umarım zaman hepimiz için olduğundan çabuk geçer
kızlar bu aralar kafama takılan bişey daha var asker ailelerine verilen yardım için başvurmayı düşünüyorum
aranızda alan varım ya da düşünen? ya da bilgiisi olan

canım benm askerimde cuma gün gdiyo aynı gün gönderiyoruz askerlerimizi

link vermeyeyim ama asker ailelerinden muhtaç olanlara yardım yazıp internette arama yapınca 4109 sayılı kanun karşınıza çıkıyor ve sanırım halen yürürlükte.. malesef başka birşey bilmiyorum umarım yardımcı olabilmişimdir :26:

Gitti aşkım.
Ev bomboş 2 haftadır çok alışmıştım bütün gün evde benimleydi.
Ben nasıl geçireceğim koskoca 15 ayıı.
Allah'ım yardım et bana
Oğlum daha şimdiden sormaya başladı uyanır uyanmaz "Benim babam nerde?"
Çok üzgünüm çok

canım inan ben de üzüldüm evli olmak bambaşka birşey bizler de üzülüyoruz ama senin durumun daha farklı.. yine de burada birbirimize destek olabiliriz belki yalnızlığının yükünü biraz hafifletebiliriz.. dua edelim sevdiklerimiz için bu kalbimizi ferah tutmamıza yardımcı olacaktır. allah yardımcısı olsun eşinin de inşallah sağ salim döner karısı ve çocuğuna kavuşur

Çok teşekkür ederim canım. Umarım dediğin gibi olur .
Şimdi aradı eşim teslim oluyormuş.Of ağlamak istemiyorum , alışmak istiyorum artık.
Şimdiden çok özledim çooooooook.

iyi geceLer kızLarr.. zor evreyi atLattık sanırm.. dün gece askerim yoLa çıktı veee sabah indiği gibi aradı.. onun aramasıyla başladm güne.. snraa kahvaltı yapıp nete girdiii traş olmaya gitti ve tekrar aradıı.. ben onu öyle halini merak edincee dyanamadı bi daha nete girdii.. tontişmi ilk kes öle kısa saçla gördm hehe sonraa çıkıp teslim olacağını söledii.. askeriyeden aradı akşam yemeği yemiş yemekLer iyimiş herşey iyi dedi sorun yokmş şimdilik. ondan sonra iki defa daha aradı çok mutLu oldum her aradığında.. darısı szLerin başına

ay canımm rahat arayabiliyomuu??

Kızlar benim de içim bayağı rahatladı ilk geceyi atlattık.Eşimle zaten yol boyu konuştuk.Vardığında teslim olmadan önce aradı, Ben yine kopuşlarda tabi, ağlama nöbetleri.
Akşam yemekten sonra 2 kere aradı daha da rahatladım sesini duyunca arkadaş da edinmiş.
Sabahda aradı 2 defa , umarım ileri zamanlarda da sık sık arayabilir.
Yemekleri beğendiğini, biraz üşüdüğünü söyledi.
Akşam yine arar inşallah.Umarım sizde sevdiklerinizden sık sık haberler alırsınız.

kızlar askerleriniz cep telefonu mu götürdü yoksa ankesörlüden de bu kadar çok arayabiliyolar mıı:44:

önce 91/2 sonra 91/3 derken şimdide 91/4 yarenlerini görmek bana zamanın geçtiğini bi kere daha gösterdi..inanın bunu alt devreleriniz gelmeye başladımı anlıcaksınız..zorlu ve çokkkkk sabır isteyen bi sürece başlıosunuz..inş. zamanınız su gibi akıp gider..kısa hedeflerle ilerlerseniz daha çok moral bulursunuz..

Allah kavuştursun kızlar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…