Kasım ayı asker yarenleri buraya :)

Benim eşim bi çalışanıyla gittiğinden telefonu yanındaydı teslim olurken kapatıp vermiş bana getirecek. Gitmeden kart almıştı 2-3 adet ankesörlüden arıyor. Tabi bu ilk günler diye mi rahatlar bilmiyorum.Ama acemide sorun olmuyormuş diye duymuştum.Umarım sık sık arar.

sağoll canım benimm inş dediğin gibi su gibi akıp gider zmn

hmm anladım canm benm sevgilimde telefon götürcek teslim olmadan önce orda biyere emanet olarak bırakıcak. inş askeriyeden de rahat arayabilir de merakta kalmam bnde

Amin.
Gerçekten çok kıskandım şu ann.5 ay kalmış ya.Nasıl geçirdin zamanı .O kadar uzak geliyor ki. 459 dayken üstelik daha

Son düzenleme:
Cep teL götrmesin cnm ceza yer.. ankesörden arıyoo 15 dk kadr konuşabildim.. p.tesi eğitime başlıcakmışlar şimdilik arayabiliyo yani sonra ne olur bilemem. dediğiniz gibi bnm askermde yemkler iyi ama hava souk diyo. içlik falan almştı zaten.. face kullananlar "91/4 Asker yaRenLeri" sayfama davetlisinz..

kızlar cep telini hemen götürmesinler bi gidip orayı tanısınlar komutanlarını bilsinler çünkü sölemeden arama yapılan yerler var..zaten ankesörlüyle arama vakitleri oluo..çünkü ilk yemin törenine çalışolar boş vakitleri olabilio..ama kilo vermelerine ve seslerinin kısılmalarına kafanıza takmayın kızlar..

telefon götürdü ama dediğim gibi içeri sokmıcak onu sadece yolda ve çarşı iznlerinde benmle daha rahat konuşabilmek için götürdü böyle askeriye yakınlarındaki telefoncular emanet alıyolarmış sanırsam belli bi ücret karşılığı öyle yapıcaz bizde

kızlar bide birşey daha sorucam ankesörlüden kartla arıyolar ya ev telefonu yada cep telefonu araması farkediyo mu. yani onlarda kntrlü ya cep telefonu arayınca daha mı çabuk bitiyo :44::44:

Amin.
Gerçekten çok kıskandım şu ann.5 ay kalmış ya.Nasıl geçirdin zamanı .O kadar uzak geliyordu. 459 dayken üstelik daha

önce şafağınızın 458dendüşmeye başlayabilirsiniz de başlıyım konuya..2 gün 2 gündür yani..

başta çok canyakıo tatlım..ama inan burası ve seninle aynı şeyi paylaşanlarla zaman biraz daha ii geçio..bende sizin gibi nası gidicek bu kadar gün diodum ama şimdi nerelerdeyim bakın..ben bile şafak kağıdıma bakıp bakıp duruorum..400lerden düşmek daha kısa olduğuiçin biraz daha moral olucak size..ama ben derimki kısa hedefler tutun..örneğin 400den düşmek 300leri yarılamak gibi..size kolay olucak diemem çünkü gerçekten zor..çokkkkkkkkkk sabır lazımmmmm..

hesaplı kartlar var türk telekomdan mobil aramalar için. 40-45 dakika oluyo 3.75 ile 5 tl arası değişiyo. biz bi kart almıştk 3.75'e 40 dakika konuşma vardı

canımm acemi birliğinde çarşı izni yok diye biliyorm ben

canım acemi birliği süresine göre değişiyo sadece yemin törenine kadar izin yok sonrasında oluyo sanırım benim askerim acemi birliğini 78 gün yapıcak öyle duyduk yani ama oraya gdnce iş değişir mi bilmiyorumm

Çok fark edeceğini sanmıyorum.Beni eşim sürekkli cepten arıyor ama sorarım bu akşam ne kadar kaldı diye. Zaten 50 kontörlük kart 5 lira biterse alır yenisini herhalde.

kızlar bide birşey daha sorucam ankesörlüden kartla arıyolar ya ev telefonu yada cep telefonu araması farkediyo mu. yani onlarda kntrlü ya cep telefonu arayınca daha mı çabuk bitiyo :44::44:

cnm cep telini arayınca daha hızlı gidio..ayrıca çarşı uzun bi süre olmıcak..telekomdan asker kartı alabilir..aile kartı die geçio..ev telinin avantajlarından yararlanıo ve fatura ev teline gelio..tekrar tekrar kart almasına gerek kalmıo..

Çok fark edeceğini sanmıyorum.Beni eşim sürekkli cepten arıyor ama sorarım bu akşam ne kadar kaldı diye. Zaten 50 kontörlük kart 5 lira biterse alır yenisini herhalde.

4 liraya almış sevgilimde ama bilmiyorumm bende bi sorıyim tekrar ona gerçi ben bi arkadaşta okumuştum burdan
ama km olduğunu hatırlamıyorum kart bulamadığı zamnlar sevglisi ona çağrı yapıyomuş o orayı arıyomuş blki bzde öyle yaparız ben şimdiden nar yaptım her yöne bakalım artık nasıl olcak

Kontörlü Kartlar - Askeri
Bu kartlar Askeri Bölgelerden temin edilebilir ve tüm ankesörlü telefonlardan şehir içi, şehirlerarası, milletler arası ya da cep aramaları yapabildiğiniz ön ödemeli kartlardır. Ayrıca bu kartlar ile Askeri Bölgelerde bulunan ankesörlerden GSM yönüne daha avantajlı görüşme süreleri sunulmaktadır.

kızlar bakın böyle bi yazı buldum

Benimde sadece operatör içi bedavam var.Yarın tl yükliyim bari.Nolur nolmaz.Çarşı iznide yok kantinde de satılmıyosa alamaz.

Askeri Bölgelerdeki ankesörlerden GSM aramaları 31.12.2011’e kadar dakikası 0,20TL olarak ücretlendirilecektir.

bide bunu buldumm

Benimde sadece operatör içi bedavam var.Yarın tl yükliyim bari.Nolur nolmaz.Çarşı iznide yok kantinde de satılmıyosa alamaz.

evt canım al sen ama şöyle bişey de var bazı askeriyeler de ankesörlü teli arayamıyosun. dışardan aramaya kapalı. inş öyle biyere düşmezlerde rahat rahat konuşuruzz

askeri malzeme satan yerLer var.. oradan almştık biz bi kart. şifre var o şifreyi tuşluyo ankesörden snra o şifre ile 40 dk falan konuşabiliyorz mobil içn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…