- Konu Sahibi can_yoldas1
-
önce 91/2 sonra 91/3 derken şimdide 91/4 yarenlerini görmek bana zamanın geçtiğini bi kere daha ispatladı..inanın bunu alt devreleriniz gelmeye başladımı anlıcaksınız..zorlu ve çokkkkk sabır isteyen bi sürece başlıosunuz..inş. zamanınız su gibi akıp gider..kısa hedeflerle ilerlerseniz daha çok moral bulursunuz..
Allah kavuştursun kızlar..
Benim eşim bi çalışanıyla gittiğinden telefonu yanındaydı teslim olurken kapatıp vermiş bana getirecek. Gitmeden kart almıştı 2-3 adet ankesörlüden arıyor. Tabi bu ilk günler diye mi rahatlar bilmiyorum.Ama acemide sorun olmuyormuş diye duymuştum.Umarım sık sık arar.
önce 91/2 sonra 91/3 derken şimdide 91/4 yarenlerini görmek bana zamanın geçtiğini bi kere daha gösterdi..inanın bunu alt devreleriniz gelmeye başladımı anlıcaksınız..zorlu ve çokkkkk sabır isteyen bi sürece başlıosunuz..inş. zamanınız su gibi akıp gider..kısa hedeflerle ilerlerseniz daha çok moral bulursunuz..
Allah kavuştursun kızlar..
Amin.
Gerçekten çok kıskandım şu ann.5 ay kalmış ya.Nasıl geçirdin zamanı .O kadar uzak geliyordu. 459 dayken üstelik daha
canımm acemi birliğinde çarşı izni yok diye biliyorm ben
kızlar bide birşey daha sorucam ankesörlüden kartla arıyolar ya ev telefonu yada cep telefonu araması farkediyo mu. yani onlarda kntrlü ya cep telefonu arayınca daha mı çabuk bitiyo :44::44:
Çok fark edeceğini sanmıyorum.Beni eşim sürekkli cepten arıyor ama sorarım bu akşam ne kadar kaldı diye. Zaten 50 kontörlük kart 5 lira biterse alır yenisini herhalde.
Benimde sadece operatör içi bedavam var.Yarın tl yükliyim bari.Nolur nolmaz.Çarşı iznide yok kantinde de satılmıyosa alamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?