Kasım ayı asker yarenleri buraya :)

cnm cep telini arayınca daha hızlı gidio..ayrıca çarşı uzun bi süre olmıcak..telekomdan asker kartı alabilir..aile kartı die geçio..ev telinin avantajlarından yararlanıo ve fatura ev teline gelio..tekrar tekrar kart almasına gerek kalmıo..

ooo neler olmuş ben yokken allah kavuştursun kızlar hepimizi.. ben de bu akşam yolcu edeceğim canımın yarısını orda herşey vardır diye alışveriş falan yapmadık kartları öğrendiğim iyi oldu ama

Kızlar sabah eşim aradı 23 Aralıktaymış yemin töreni.1 aymış yani acemiliği.
Onu öpüp koklayacağım günü iple çekiyorum.

amin cnm inş..

bi önceki tickerını bi an sandım şafak tickerın sanırım gerçek tickerın bu su gibi akar inş zaman tatlım..

sorma ya bir tane yaptım çok yakın bi tarihmiş gibi sona yakın göründü onunla uğraştım bu daha iyi sanırım :) bu akşam yolculadım daha başlamadı bile askerlik inşallah dediğin gibi akıp gider rahat ve güvende olsun yeter ki uzak olması çok dert değil nasıl olsa bitecek :103:
senin daha az kalmış sanırım :)

ewt cnm rahatlık ve sağlığı çok önemli..1 seneden düştünmü o sana ii gelir cnm..

ahhh böle az kalmış diosun ya ne güzel şeyler diosun..bende 460la başladım şimdi şafak 176..

inanki başta ve ara ara zorlasada geçio zaman..işte en büyük kanıtı sen bnm 3. alt devrem,torunumsun..seninde torunların olucak böle..

oyy allah tamamını eritmeyi nasip etsin :) hemen torun torba sahibi olmalıyım ben de ama henüz askerim kışlaya bile varmadı yolda

ve teslim allahım yardımcısı olsun kolaylıklar versin amin

canım bnmkide hemen hemen aynı saatte teslim oldu hatta teslim olyuorum dye beni aradığında saat 12.39 du senn mesajı yazdığın saat emn olmak için baktım tkrar allah yardımcımız olsun canım zamn su gibi akıp gtsin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…