- Konu Sahibi can_yoldas1
-
çok tatLlı bi çiftsinizBen de mi sorun var bilmiyorum ama hiç ağLamadım :S sürekli birlikte olmadığımızdan herhaLde alışkınım uzakLığa ondan daha oLayın acı tarafını hissedemedim :26:
91/3 asker yareninden alt devrelerimize selam :)
Nasılsınız kızlar? Gittimi askerleriniz
91/3 asker yareninden alt devrelerimize selam :)
Nasılsınız kızlar? Gittimi askerleriniz
Benimki saLı gecesi gidiyoo
Benimki saLı gecesi gidiyoo
iyi olmaya çalışıyorum benncuma gün gndercem aşkımı maleseff. son 4 günümüz
Allah yardımcınız olsun kızlar...
Su gibi akıp geçsin inşallah, SAĞLIKLA...
üzülmeyin kızlarrrrrrr benimki de asker hemde ben hep gönderiyorum askere sürekli görevlerde(( gene ayrı düştük Allah tez vakitte kavuştursun göz açıp kapayıncaya kadar inş.
canım valla bnde sevgilimle ayrı şehirdeyim ama bnde çok zorlandımm her gece ağlıyorumm yaaaaklıma onsuz olcağım geliyo hepp
kızlaaaarr sonunda yerimizi öğrendik
SAMSUN 15.PİYADE ÇAVUŞ TALİMGAH TUGAYI
çok rahatmış internette öyle yazıyor ya ankara'ya ya da kıbrıs'a gönderiyormuş ikisi de olmazsa sınırlara
hayırlısı olsun
Öyle topikten gezinirken dikkatimi çekti
Benim memlekete düşmüş biri.
Hadi bakalım acemiliği rahat geçecek
herkes öyle diyor inşallah rahat geçecekönemli olan usta birliği tabi.. sizin de askeriniz var sanırım nerede acaba :26:
Var var olmazmı canım Kütahya'da
Usta birliğide önemli tabi inş yine rahat edebileceği bir yere düşer yakınmısın bu tarafa?
inşallah canım bakalım hayırlısıyla gidip dönsünler :106: istanbul'dayım ben bu arada..
Hmm 10 saatlik mesafe.
İnş ustada yakın bir yere düşer diyeceğim ama sen daha iyi bilirsin İstanbul'a gelme şansı felan varmı yada yakın bir ile
yakın yerler olarak edirne çanakkale olabilirmiş ankara da yakın sayılır aslında.. ama benim için rahat ve güvende olması en önemlisi.. görüşemesek de iyi olsun askerlik nasıl olsa biter
Devrem sen burayamı kaçtın kıs
Napıyon tesellimi veriyon
Devremm hatunun birinin askeri bu tarafa düşmüşte bi bakayım selam vereyim dedim
Hee tamam tamam bi durum yok yani :82:
Allah hepinize kolaylık versin kızlar biliyorum çok zor ama başa gelen çekiliyor bakın bizim 6 ay bitti
Zaman herşeyin üstesinden geliyor
Zor oldugunun bir kez daha altını çizerim tez zamanda kavusmanız dileğiyle .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?