- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
- 118
- Konu Sahibi can_yoldas1
-
benimkide burdura gidiyoo :13:
Burdur çok güzel bir yermiş benim nişanlımda gidiyor bu ay. Acemi birliği 28 gün oluyormuş.pini usta birliğinde kıbrısa gönderiyorlarmış yada iç anadolu ege tarafına.onun haricinde burdurda kalma ihtimalleride yüksekmiş.Burdurdan doğuya gitme ihtimali çok düşük yani.İçinde internet cafe varmış bölüğün akşam 6dan sonra izin veriyorlarmış.Yemekleride askerler değil aşçılar yapıyormuş.inş herkes için hayırlısı olur.şimdiden hayırlı teskereler:)
Bir çok kişiye göre şanslıyız sanırım.Hiç değilse içimizin rahat ediceği bir yere gidiyorlar.Ben kendimi böyle avutuyorum yada :)
evet canım çok şükür ki en azından acemi birLiği yönündn şanslıyız.. benimki uzun boylu yapılı olduğu için komando olur diye çok korkmuştum. bu sonuc bi nebze de olsa rahatlattı içiimi.. gerçi olan doğuda da olu batıda da.. Rabbim neresini nasip ederse etsin hepimizinkilere sağ saLim gidip dönmeyi nasip etsin
Bizde aldık araç sürücüsü yazıyordu.KızLarr Burdur'a çıkanLara bi sorum oLacak.. önceLikLe SiLüs'Ler aLındı mı ?? benimki bugün aLdı vee ""tekerlekli araç sürücü er" yazıyomuşş.. sizde de aynı biLgi vaar mı yoksa farklı mı merk ettim. cevapları bekliyorum.. :44:
Bizde aldık araç sürücüsü yazıyordu.
Evet meslekcileri falan ayırıyorlarmış sülüsde yazana göre değilmiş yani.Hmm anLadım tatLım gerçi dün öğrendim öyLe yazıomuş ama değişiyomuş hep. bi arkadaşım da da sürücü yazıomuş ama gardiyan olmuş elemeler oluyomuş vs vs :44:
YarenLer face hesabınız varsa "91/4 Asker yaRenLeri" diye sayfa oluşturduk.. sizLeri de beklerizz
beğendim sayfayı kızlaarr bu arada bugün aşkımın saçlarını kestirdik
uzundu biraz ve birden bire 3 numaraya vurdurmak zor gelir diye kısalttırdık.. yine de üzüldük tabii
sema ben de :) memnun oldum
sağol canımm biziz evet :) tanışamadık yaa neyse geç olsun güç olmasın bol bol konuşuruz zaten askerlerimiz gidince
ya kızlar son hafta sendromu yaşıyorum resmen dünden beri gözümden yaş gitmiyorkahvaltıyı zor yaptım az önce aklıma başka şeyler getirmeye çalıştım hep ama çok zor oldu yani az bişey yiyip kalktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?