- 13 Ekim 2011
- 2.994
- 3.598
- 448
- Konu Sahibi can_yoldas1
-
amin canım ilk gün zor oluyormuş meğercanım bnmkide hemen hemen aynı saatte teslim oldu hatta teslim olyuorum dye beni aradığında saat 12.39 du senn mesajı yazdığın saat emn olmak için baktım tkrarallah yardımcımız olsun canım zamn su gibi akıp gtsin inşş
Allah kavuştursun kızlar...Sağ salim döner inşallah askerlerimiz...
457 gün var1 günü atlatık daha ama çok zor geçti.akşam aradı ama 2 dakikacık konuştuk.çok sıra varmış.içimdeki duyguları dökemiyorum hiç bi yere.içime atıyorum her yerim alerji oldu üzüntüden
Sabırlı ol canım ...
Geçicek elbet böyle avutuyorum ben kendimi.
Bu akşam aramadı eşim çok merak ediyorum yaa.
Allah yardımcımız olacak inşallah.
Allah kavuştursun kızlar
Bende hala alışamadım ..91/3 gönderdim ben..Şu an Usta Birliği Tekirdağ'da..
Acemiliğini Manisa'da yapmıştı..
Bunalıma girmemek elde değil cidden
Selam kızlar bende 91/2 yareniyim.. Sanırım yeni yeni gönderdiniz askerlerinizi Rabbim çok büyük sabır versin, zorlu yolda burda birbirinize çok iyi geleceksiniz eminim.. Alışılıyor mu diyeyim bilemem ama bu acı taze kalmıyor merak etmeyin..
Bende özden öte kardeşimi dün gönderdim, Burdur'da şimdi.. Rabbim sağ sğalim dönmelerini nasip etsin..
allah kavuştursun canım inşallah yakınına düşer..bende gönderdim sevdiğimi...allahtan acemiliği benim yasadığım sehire 15-20 dk uzaklıkta :) inşallah cok uzağa gitmez ilerde....bugün gördüm ama şimdiden özledim hemen gecsin zamaannn
benim canımın içide 24ünde teslim oldu.. 59. topçu tugay komutanlıgı/ERZİNCAN..
çok soğuk,çok kalabalık bi yermiş
doğru düzgün yemek,kahvaltı yok
sabahları çöpleri topluyolarmış dışarda heryer buzmuş
benim aşkım soğuğa gelemez zaten alanyadan gitti erzincana nasıl dayansın boğazları şişmiş
çayı kazanda yapıyolarmış daldırıyomuşlar sürahiyi kazana iç içebilirsen
çok kötü çookk
Rabbim yardım et nolur
herşey kötü mü olur yaa bi insanın hayatında
zaten gitmeden göremedim uzağız gelemedi
ilgilenmedi bile benle gitmeden
kafamı dağıtıyorum diye
kaçaktı
off offf
allah kavuştursun canım inşallah yakınına düşer..
canım inşallah ustalığı daha iyi şartlarda geçer.. samsun bile soğukmuş ve hep dışarıdalarmış benim bitanemin de hasta olmasından korkuyorumgitmeden önce zaten hastaydı tam geçecekken soğuğa düştü rabbim yardımcıları olsun sıcak evimde oturmaktan bile rahatsızım artık
allah kavuştursun canım inşallah yakınına düşer..
canım inşallah ustalığı daha iyi şartlarda geçer.. samsun bile soğukmuş ve hep dışarıdalarmış benim bitanemin de hasta olmasından korkuyorumgitmeden önce zaten hastaydı tam geçecekken soğuğa düştü rabbim yardımcıları olsun sıcak evimde oturmaktan bile rahatsızım artık
canım tugay komutanı gelmiş hepiniz doguya düşüceksiniz demiş batıyı unutun demiş bilmiyorum herşey nasip yaa
benimkinin bağışıklığı zayıftır o yüzden hemen öksürür üşür.
offff yaaa ciddimisinnbn hep batıya gelir dye hayal ediyodum sonuçta erzincan yne doğu sayılır ilk doğu sonra batıya gelir dye düşünüyodumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?