Kasım ayı asker yarenleri buraya :)

10gün falan geliyolar diye biliyodum ben yanii öle dedi ondan sonra gelicem dedi hiçmi gelmicek cnm bide ifadeleri nerden kullanıosunuz bulamadım ben

hmm blmiyorum canım zten bu hafta belli olur herşey acemilik kaç gn falan öğrenr söyler sana ifadeler içinde mesaj yazdığın yerin alt sağ köşesinde gelişmiş düzen varmı varsa ordan canımm bnde cevapla diye grnce drek altta çıkıyo ifadeler. özel mesajda o gelişmiş düzeni tıklayıp yapıyorumm

kızlar hatta biz gitmeden önce plan bile yapmıştık babası emekli komutan yemin törenine beraber gidip onu alıp gelcektik yani emekli komutan sonuçta biliyodur bide 1 hafta izin artı 3günde yol izni toplam 10gün veriolar die biliyorum ben ben bi izinleri biliyorum zaten

canımm acemilik ne kadarmış onunla ilgili bişey dedimi bn bi 78 gn dye duydum ama doğrumu acaba :44:

75 günmüş canım
o soğuğa nasıl dayanılırrr

:) öyle zaten canım yemin töreninden sonra geliyolar bir hafta izin yol iznini bilmemde öyleydi

canım kusura bakma yanlış söyledim acemilik süresi kısa olanlarda oluyomuş o yemn törennden sonra dağıtımm bnm askerimnki uzun o yzden blmiyodumm

canımm acemilik ne kadarmış onunla ilgili bişey dedimi bn bi 78 gn dye duydum ama doğrumu acaba :44:

bence gittiği yere bide düştüğü bölüğe göre değişir o yaa çünçü bnmki dün aradı 75 gün yapıcam dedi bugun aradı 25gün yapıcam dedi bi albay bulmuş orda ama kıl dönmesi olduğu için uyanıklık yapmış akıllı zaten izmir gaziemirde araştırmalarıma göre en türkiyedeki en iyi üç birlikten biriymiş seninkide sanşlıyşa bide yazıcı falan olursa 25gün sonra bile gelebilir

nerde bizdee şanssss

kızlar normalde acemillik 75 gün ama eğer meslekçi olursa askerleriniz o zaman 28 gün acemilik..

bu arada ben kuaförde duymuştum orda çalışan biri erzincanda yapmış acemiliğini izne geldim diodu kıbrısa düşmüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…