- Konu Sahibi can_yoldas1
-
keşke canm. ama olsun dua et çatışmaların olduğu bölgelerden birine düşmedi. benm en çok koktuğum şey o
senin adına sewindim canımmm :)) inşaallah benimkide düşmez doğuya. bayram dolayısıyla yazamıom şmdilik
canım senn acemi birliği nereydi birden hatırlayamadımm:26:
kızlaaaarr sonunda yerimizi öğrendik
SAMSUN 15.PİYADE ÇAVUŞ TALİMGAH TUGAYI
çok rahatmış internette öyle yazıyor ya ankara'ya ya da kıbrıs'a gönderiyormuş ikisi de olmazsa sınırlara
hayırlısı olsun
çok sevndim canım rahat byer olduğuna. bende erzincana göndercem sevdiğimi orası da rahatmış nette öyle yazıyo. sadece 1 kaç kişi kötü yorum yapmış oda bnce çok rahatına düşkün olan insanlardır dye düşünüyorum. o bi yana insan rahat biyer olduğunu duyunca çok seviniyooerzincanda kıbrıs ve ankaraya çok gnderiyomuş edirne tekirdağ falanda var galiba. neyse hayırlısıyla sağlıkla bitsin de neresi olduğu önmli değil
sağol canım valla hiç sevineceğimi tahmin etmemiştim gideceğini düşündükçe üzülürüm diyordum ama rahat olacağını öğrenince insan rahatlıyorevet çoğunluğa bak sen illa ki moral bozmak isteyenler olur kötüleyebilirler bakalım bizimkiler ne yorumlar yapacak gidip görünce az kaldı şaka maka :44: inşallah su gibi akıp geçer sağ salim gelirler :98:
canım ayın kaçında teslim oluyo sennki??
arkadaşlar belki bı topikte bilgisi olan vardır diye yazıyorum.benim eski erkek arkadaşım ki hala görüşüyoruz 31 ekimde tam bir yıl oldu yoklama kaçağı olalı.tecili ede yok.acaba ne zaman gider askere kendisi gitmediği sürece almazlar mı onu ya da bi kağıt göndermezler mi acaba??bilgisi olan varsa çok teşekkür ederim...
kızlaaaarr sonunda yerimizi öğrendik
SAMSUN 15.PİYADE ÇAVUŞ TALİMGAH TUGAYI
çok rahatmış internette öyle yazıyor ya ankara'ya ya da kıbrıs'a gönderiyormuş ikisi de olmazsa sınırlara
hayırlısı olsun
Sonunda öğrendin demek canım çok sevindimmmmdediğiniz gibi hayırlısıyla sağ salim dönsünler de nereye düştüklerinin bi önemi yok ama rahat olmaları bizim de içimizi rahatllatıyo bugün kayınvalide adayım soruyo üzülüyomusun diye. okadar üzülmüyorum aslında dedm. iyi bi yere çıktığı için mi bilmiyorum tabi kötü yere düşse üzülürüm ama şuan daha çok heyecan duyuyorum dedim. afferim sana kızım dedi sonucta ilkkez asker yariim oluyo şafak sayacağız heyecanla onların anılarını dinleyeceğiz zorluklara göğüs gereceğiz.. ben çok heyecanlıyımmm
Kızlar Allah kavuştursun hepimizi
Bende askerimi mayıs ayında göndermiştimm
kızlar sizcede kasım ayı asker yarenleri çok az değil mi yada burdan haberlerimi yok anlayamdım benn:26::26:
iLLa ki çok kişi varrdır canımm ama burayla ilgilenen bu kadar sanırım.. face de de görmüştüm bi kaç kişi
‎3.piyade eğitim tugayı 58.piyade eğitim alayı komutanlığı burdur/merkez 15 ay bitmezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?