Kasım ayı asker yarenleri buraya :)

kızlaaaarr sonunda yerimizi öğrendik
SAMSUN 15.PİYADE ÇAVUŞ TALİMGAH TUGAYI
çok rahatmış internette öyle yazıyor ya ankara'ya ya da kıbrıs'a gönderiyormuş ikisi de olmazsa sınırlara
hayırlısı olsun

çok sevndim canım rahat byer olduğuna. bende erzincana göndercem sevdiğimi orası da rahatmış nette öyle yazıyo. sadece 1 kaç kişi kötü yorum yapmış oda bnce çok rahatına düşkün olan insanlardır dye düşünüyorum. o bi yana insan rahat biyer olduğunu duyunca çok seviniyoo erzincanda kıbrıs ve ankaraya çok gnderiyomuş edirne tekirdağ falanda var galiba. neyse hayırlısıyla sağlıkla bitsin de neresi olduğu önmli değil

sağol canım valla hiç sevineceğimi tahmin etmemiştim gideceğini düşündükçe üzülürüm diyordum ama rahat olacağını öğrenince insan rahatlıyor evet çoğunluğa bak sen illa ki moral bozmak isteyenler olur kötüleyebilirler bakalım bizimkiler ne yorumlar yapacak gidip görünce az kaldı şaka maka :44: inşallah su gibi akıp geçer sağ salim gelirler :98:

canım ayın kaçında teslim oluyo sennki??

arkadaşlar belki bı topikte bilgisi olan vardır diye yazıyorum.benim eski erkek arkadaşım ki hala görüşüyoruz 31 ekimde tam bir yıl oldu yoklama kaçağı olalı.tecili ede yok.acaba ne zaman gider askere kendisi gitmediği sürece almazlar mı onu ya da bi kağıt göndermezler mi acaba??bilgisi olan varsa çok teşekkür ederim...

Kasım ayı asker yareni değilim ama denk geldim cevap vereyim ...

Yoklama kaçağı olması şuan da suç, kendisi gidip durumu bildirmeli..
Ben yetkililerle birşey için görüşmüştüm bana şöyle demişlerdi, herkes bizim yoklama kaçağı olanlara kagıt göndereceğimizi sanıyor, öyle birşey yok .. Yoklama kaçağını oldugunu biliyor en erken ne zaman gelirse onlar için daha iyi olur demişti...
Aksi taktirde adliyeye kadar gider iş ...
Onların çagırmaması işlerine geliyor anladın mı? .. Biran evvel gitsin işlemlerini halletsin basına iş açabilir .. Bayagıdır da öyleymiş kaçak görünüyor, nasıl dolanıyor öyle ortada tehlikeli bir durum...Daha fazla geç kalmasın ..

Sonunda öğrendin demek canım çok sevindimmmm dediğiniz gibi hayırlısıyla sağ salim dönsünler de nereye düştüklerinin bi önemi yok ama rahat olmaları bizim de içimizi rahatllatıyo bugün kayınvalide adayım soruyo üzülüyomusun diye. okadar üzülmüyorum aslında dedm. iyi bi yere çıktığı için mi bilmiyorum tabi kötü yere düşse üzülürüm ama şuan daha çok heyecan duyuyorum dedim. afferim sana kızım dedi sonucta ilkkez asker yariim oluyo şafak sayacağız heyecanla onların anılarını dinleyeceğiz zorluklara göğüs gereceğiz.. ben çok heyecanlıyımmm

evet canım aynen öyle üstümden yük kalktı rahatladım resmen uzaklara göndermek elbette üzücü ama zorlanarak yapmasındansa rahat bir yere düşmesi insanı sevindiriyor bile ben de ilk kez asker yareni oluyorum bu hissettiklerim normal mi diye düşündüğüm bile oluyor

Kızlar Allah kavuştursun hepimizi
Bende askerimi mayıs ayında göndermiştimm

kızlar sizcede kasım ayı asker yarenleri çok az değil mi yada burdan haberlerimi yok anlayamdım benn:26::26:

‎3.piyade eğitim tugayı 58.piyade eğitim alayı komutanlığı burdur/merkez 15 ay bitmezz

canım bende bitmez diyodum da burda şafakları az kalan arkadaşları görünce umutlamıyorum. hatta bi an önce gitte şafak saymaya başlıyım diye takılıyorum sevgilime tabiki zorlancaz çok zor olcak bizim için onlar için ama allahın izniyle bizde bitircez askerliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…