Kasım ayı asker yarenleri buraya :)

hayla gideceğine inanamıyorum tek avuntum iyi bir yere düşmüş olması. Belki şafak saymaya başlayınca geçer:)Allah herkese kolaylık versin çok zor.

kızlar teslim tarihi değişmiş askerimin. kasım 23 diye düşünürken yol izni falan araya girince 26 kasımda teslim olcak

teşekkür ederim çookk.tabi durumu biliyo ama işine geliyo ne kadar ertelerse o kadar iyi olduğunu düşünüyo.ama anılıyo tabi ben gitmesinden yanayım ama ne zaman gider bilmiyorum soramıyorum da.

Benim eşim Burdura gidiyor.
Dün öğrendik.
biilginiz var mı kızlaarr?
Nasıldır Burdur?

hayırlı olsun canımm. burdurla ilgili bi bilgim yok fakat galiba burda 2 kişi daha var burdur gnderen eminim ki araştırma yapıyolardır bilgi verirler sanada

Dün öğrendik.
Nasıldır Burdur?

aaa burdur'a bir asker daha uğurluyoruz
hayırlı olsun allah sağ salim dönmeyi nasip etsin..
ne yazık ki ben de bilgi sahibi değilim erkek arkadaşım samsun'a gidiyor

Sağol canım.Evet okudum bikaç Burdur daha var.
Hepimize sabır diliyoruum.Zaman geçmez yaaa

canım geçmek zorunda. başta bende öyle dedim ama tezkereci güzellerde bi arkadaşımızın 6 günü kaldı askerliğin btmesine. onları gördükçe morelim düzeliyo demekki tek değilim ve bitiyo askerlik diyorum.

Dün öğrendik.
Nasıldır Burdur?

Canımmm benim de erkek arkadaşım burdur'a gidiyoo.. araştrdım çok çok iyi bi yer için rahat olsun.. ünlülerin tek dövizli askerlik yaptığı yer.. kahve makinası mesciti internet cafesi falan olan bi yer.. sadece soğk oluyomuş diye okudum ama genelde çok iyi rahat yer tabi düşeceği tabur ve bölüğe de bağlı.. önemli olan ustaa birliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…