- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
- 118
- Konu Sahibi can_yoldas1
-
canım bende bitmez diyodum da burda şafakları az kalan arkadaşları görünce umutlamıyorum.hatta bi an önce gitte şafak saymaya başlıyım diye takılıyorum sevgilime tabiki zorlancaz çok zor olcak bizim için onlar için ama allahın izniyle bizde bitircez askerliği
Kasım ayı asker yareni değilim ama denk geldim cevap vereyim ...
Yoklama kaçağı olması şuan da suç, kendisi gidip durumu bildirmeli..
Ben yetkililerle birşey için görüşmüştüm bana şöyle demişlerdi, herkes bizim yoklama kaçağı olanlara kagıt göndereceğimizi sanıyor, öyle birşey yok .. Yoklama kaçağını oldugunu biliyor en erken ne zaman gelirse onlar için daha iyi olur demişti...
Aksi taktirde adliyeye kadar gider iş ...
Onların çagırmaması işlerine geliyor anladın mı? .. Biran evvel gitsin işlemlerini halletsin basına iş açabilir .. Bayagıdır da öyleymiş kaçak görünüyor, nasıl dolanıyor öyle ortada tehlikeli bir durum...Daha fazla geç kalmasın ..
kızlar teslim tarihi değişmiş askerimin. kasım 23 diye düşünürken yol izni falan araya girince 26 kasımda teslim olcak
evet ya biz şafak sayacağız diyoruz onlar teslimi ileri tarihe atıyor
sizinde mi değişti canım tarih
evet canım değişti internette 21-24 kasım arası diyordu bugün şubeye gitmiş sülüsü alırken 26'sında teslim olacaksın demişler açık ve net bir şekilde :26:
ayy canım aynı gün teslim olcaklarrr
eveett uğurlayıp eve gelicez beraber ağlaşıcaz
aynı gün gidiyorlar ama şafaklar farklı olabilir sanırım :44:
neden kii aynı gün gidiyolar sonuçtaa:26:
acemilik süreleri değişebiliyor ya görevine göre o yüzden öyle düşündüm canım belki de dediğin gibi aynı olur herşeyimiz
Benim eşim Burdura gidiyor.
Dün öğrendik.
biilginiz var mı kızlaarr?
Nasıldır Burdur?
Dün öğrendik.
Nasıldır Burdur?
Sağol canım.Evet okudum bikaç Burdur daha var.
Hepimize sabır diliyoruum.Zaman geçmez yaaa
Dün öğrendik.
Nasıldır Burdur?
‎3.piyade eğitim tugayı 58.piyade eğitim alayı komutanlığı burdur/merkez 15 ay bitmezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?