Çok mantıklı ya bencede psikolojik olarak çok yoruluyoruz iğneler ne kiEvet ama bu bekleyiş zor insan en ufak bir şeyde zarar geldi mi diye düşünüyor. Ben de dün gece uykumda korktum yataktan sıçramışımbugün de bayağı bir sinir oldum karnım ağrılar girdi aslında ilaçların arasında bir tane de antidepresan koymaları lazım:))
Kabız olmamaya calış kabiz oldugunu hissedersenBen de çok fazla gaz oldu. İster istemez kramp ve ıkınma oluyor
Yani 5. Gün cift gorfum arkadasimEczaneden aldığımız testler en erken kaçıncı gün gösterir
Merhaba kan testi yaptınız idrar yaptınızYani 5. Gün cift gorfum arkadasim
Ama sonraki 6 7 ve 8. Gun negatif gordum
9. Gun yapmadim
Eczaneden aldığımız testler en erken kaçıncı gün gösterir
Ekim 25 de transfer oldum 5 gün embriyosuydu kan testi Kasım 2 sinde verdim pozitif gördüm benim önerim canınızı sıkmayın eğer idrar yaptıysanız kan verin mutlaka testler yanlış çıkabiliyorYani 5. Gün cift gorfum arkadasim
Ama sonraki 6 7 ve 8. Gun negatif gordum
9. Gun yapmadim
Benimde dün t+6 ydı 5. ve 6. gün lekelenme yaşadım dün gidip kan verdim negatif çıktı dünden beri elim kolum kalkmıyo modum çok düştü 4AA 5.gün embriyosuydu büyük hayal kırıklığı oldu benim İçindeBen transfer hariç 6+ günüm idrar testim negatifti çok üzüldüm sizin gibi modum düştü kk bakıyorum herkeste silikte olsa bir çizgi vardı sonra toparladım kendimi 8+ günü gittim kan verdim verirkende negatif düşüncesiyle verdim ama sonuç beni çok şasirtti
8.164
10.443
12.1200 le hamileligimi devam ediyorum
Sizde canınızı sıkmayın lütfen @castmom16
Aynı hatayı dün bende yaptım benimde t+6 ydı 5.gün embriyosu ama negatif çıktı yerle bir oldum çok üzgünüm kanda üç beş te olsa çıkardı bundan sonrada artacağını hiç sankiGünaydınlar t+7 tim bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.5.gün embriyosu azcıkta olsa çıkardı diye düşünüyorum.kan verme günümü bekleyeceğim
Bende sizinle aynı gün yaptım dün negatif çıktı sizin pozitife döndü mü lütfen yazar mısınız banada Umut olsunT+6da test yaptım negatif çıktı. Pozitife döner mi benim gibi yaşayan var mı?
Ben 2 kere kan yaptimMerhaba kan testi yaptınız idrar yaptınız
Ben 3 Kasım da transfer oldumSen kaçıncı günündesin
Doktorunuz bekleyelimmi dedi negatiftirmi dediBenimde dün t+6 ydı 5. ve 6. gün lekelenme yaşadım dün gidip kan verdim negatif çıktı dünden beri elim kolum kalkmıyo modum çok düştü 4AA 5.gün embriyosuydu büyük hayal kırıklığı oldu benim İçinde
Gonlunce olsun insBen 3 Kasım da transfer oldum
Doktoruma söylemedim gününde vermediğim için büyük ihtimalle test gününü bekle diyecektirDoktorunuz bekleyelimmi dedi negatiftirmi dedi
Iste bunu bilmiyorum mesela 10. Gun negatif gorup pozitife donen yoktur diye dusunuyorumDoktoruma söylemedim gününde vermediğim için büyük ihtimalle test gününü bekle diyecektir
Evet maalesef halbuki az çok biliyolar ama nötr davranıyolarIste bunu bilmiyorum mesela 10. Gun negatif gorup pozitife donen yoktur diye dusunuyorum
Ama siz 6. Gunden bahsediyosunuz
Umut vermek icin soylemiyorum
Ben 8. Gun testi atmistim pozitif hocam diye onu bile kabul etmemisti dahaca hic bisey net deil diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?