Kasım ayı transfer sonuç bekleyenler

Çok mantıklı ya bencede psikolojik olarak çok yoruluyoruz iğneler ne ki

Eczaneden aldığımız testler en erken kaçıncı gün gösterir

Yani 5. Gün cift gorfum arkadasim
Ama sonraki 6 7 ve 8. Gun negatif gordum
9. Gun yapmadim
Ekim 25 de transfer oldum 5 gün embriyosuydu kan testi Kasım 2 sinde verdim pozitif gördüm benim önerim canınızı sıkmayın eğer idrar yaptıysanız kan verin mutlaka testler yanlış çıkabiliyor

Günaydınlar t+7 tim bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.5.gün embriyosu azcıkta olsa çıkardı diye düşünüyorum.kan verme günümü bekleyeceğim

Benimde dün t+6 ydı 5. ve 6. gün lekelenme yaşadım dün gidip kan verdim negatif çıktı dünden beri elim kolum kalkmıyo modum çok düştü 4AA 5.gün embriyosuydu büyük hayal kırıklığı oldu benim İçinde

Günaydınlar t+7 tim bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.5.gün embriyosu azcıkta olsa çıkardı diye düşünüyorum.kan verme günümü bekleyeceğim
Aynı hatayı dün bende yaptım benimde t+6 ydı 5.gün embriyosu ama negatif çıktı yerle bir oldum çok üzgünüm kanda üç beş te olsa çıkardı bundan sonrada artacağını hiç sanki

Doktorunuz bekleyelimmi dedi negatiftirmi dedi

Doktoruma söylemedim gününde vermediğim için büyük ihtimalle test gününü bekle diyecektir
Iste bunu bilmiyorum mesela 10. Gun negatif gorup pozitife donen yoktur diye dusunuyorum
Ama siz 6. Gunden bahsediyosunuz
Umut vermek icin soylemiyorum
Ben 8. Gun testi atmistim pozitif hocam diye onu bile kabul etmemisti dahaca hic bisey net deil diye

Evet maalesef halbuki az çok biliyolar ama nötr davranıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…