merhaba berrunur.benimde 3 tane embriyo transferi oldu.ama ben şu an hiç birşey hissetmiyorum.bulantım yok.garip bir duygu.birde bana tedavi oldugum merkezden 20 kasımda kanda gebelik testi yaptır dediler.bilmiyorum 12.günü beklesem mi karar veremedim.sen kendini nasıl hissediyorsun?inşallah bebişlerimizi saglıkla kucagımıza alırız.
kızlar çok sevinçliyizzzz
kk çok ağır işliyor giriyorum ama yazamıyıyordum
bugün öğrendik sonucu
13.gün bugün hcg değerimiz 1808
bu değere göre çoğul gebelikmi ? eğer öyleyse kaç embriyo tutmuştur sizce?
bu arada ilgilenen herkese sonsuz teşekkürler
dilerim isteyen herkes bu mutluluğu tadar ve sağlıklı bebek sahibi olurlar/olursunuz
sevgiler,
hayırlı olsunnnnnnn saglıkla alın 3lerı kucagınızaaaaa sımdı sızın evde bayram havası yasanıyordur saglıkla kalın allahın selametı üzerınıze olsun haaaaaa bıde çogul gebelık rısklı mutlaka ya mübdi tesbıhını gunde 100 kere cekın dusuk olmaması için unutmayalım dünya dua üstüne kuruluuuuu
benny tebrik ederim Allah kucagına almayı nasip etsin.darısıda basımıza olsun.berru cok tesekkür ederim evet hayırlısı.dualarıda okuycam inş.kan verdim sonuç bekliyorum korku ve heyecan bir arada hayırlısıyla basarmısımdır inş. bu sefer.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inş. amin.
Berrunur..23 Kasım'ı bende bekliyorum..Ama regl ağrılarım başladı..:çok üzgünüm: tereddütteyim ama dua ediyorum Allah'ıma..Doktoruma çok güvendim, kendime iyi baktım..Çok şükür ufaklıklar da sağlıklıydı..Bundan sonrası Allah'ıma kalmış :Saruboceq: Allah büyük.."Ol" derse OLUR a.s
Berrunur..23 Kasım'ı bende bekliyorum..Ama regl ağrılarım başladı..:çok üzgünüm: tereddütteyim ama dua ediyorum Allah'ıma..Doktoruma çok güvendim, kendime iyi baktım..Çok şükür ufaklıklar da sağlıklıydı..Bundan sonrası Allah'ıma kalmış :Saruboceq: Allah büyük.."Ol" derse OLUR a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?