arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım..benim transferim de 15 kasım'da yapıldı. ilk mikro denemem bu. sorunumuz sperm morfolojisi ve sayısı..allahım dileyen herkesi bebek sahibi yapar hayırlısıyla inşallah..kendim için ve evlat isteyen herkes için dua ediyorum.
teşekkür ederim Allah razı olsun,dileyen herkese tattırsın inşallah
dua tavsiyesi içinde teşekkürler
canım özelden duaları yazdım ama geldımı bılmıyorum bu sıteye yenı üye oldugum için pek kullanamıyorum özel msj kapalıymış benim eşim açtı ama sana geldımı bılmıyorum selametle
berrunurcum hayırlı olsun.üçüzlerin olacak tatlım allahın izniyle iyi bak onlara.bende dün sonucumu aldım bende HAMıLEYıMMM...Allah bütün isteyenn arkadaşlara nasip etsin.inşallah sağloklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı..
kızlar allah kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah banada pozıtıf sonuc almayı nasıp etsın ınsallah allhım o guzel heyecanı yasamak ıstıyorum bende kızlar bu arad belırtı olarak neler yasadınız benım bu gun 5 ıncı gunum dun kasıklarımda agrı vardı sızı seklınde bugun gectı bıraz belım agrıyo oda yatmaktan dıyorum ama bılmıyorum sız kac gun yattınız bu arada
selam canım gonderıyorum ama gıtmıyor özel yazabılmem ıcın 50 mesj gondermem gerekıyormus gıtmıyor.ya mübdi allahın 99 ısmınden bırısıdır.ya mübdi ya mübdi.......dıye okunur.benım hocalarım derlerkı hamıle bayan mutlaka yusuf,muhammed,meryem,ibrahim,alak.ınsırah,surelerını okumayı şiddetle tavsıye ederlerdı bunlar uydurmasyon degıl kurandan sureler sahabeler hep okurlaarmıs mutlaka sızlerde okuyun.ıbrahım peygammer 80sene sonra baba oldu bu surenın ıcınde oyle bır ayet varkı evalt ıstemek ıcın onunda turkce mealını yazıyım"rabbı hebli mines salihin "ey rabbım bana salıhlerden bır çoçuk hedıye et"amin kızlar mutlaka okuyun bu syrelerı fazıletlerını arastırın netten selametlehayır berrunur mesaj gelmedi senden bana .
bende mesaj atmanı bekliyordum
benim nicki tıkla ,mesaj gönder seçeneği var sol üstte ,ordan özel mesaj yollayı tıklayıp mesajını iletebilirsin,teşekkürler
kızlar allah kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah banada pozıtıf sonuc almayı nasıp etsın ınsallah allhım o guzel heyecanı yasamak ıstıyorum bende kızlar bu arad belırtı olarak neler yasadınız benım bu gun 5 ıncı gunum dun kasıklarımda agrı vardı sızı seklınde bugun gectı bıraz belım agrıyo oda yatmaktan dıyorum ama bılmıyorum sız kac gun yattınız bu arada
berrunurcum hayırlı olsun.üçüzlerin olacak tatlım allahın izniyle iyi bak onlara.bende dün sonucumu aldım bende HAMİLEYİMMM...Allah bütün isteyenn arkadaşlara nasip etsin.inşallah sağloklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı..
hadi hayırlısı.........saglıkla al işallah bebegini yada bebişlerini hoşgeldın aramıza ...
merhabalar..izmirdesiniz anladığım kadarıyla..hangi merkezde tedavi gördünüz..nasıl geçti tedaviniz merak ettim...
umarım güzel haberlerle gelirsin buraya...
benimde bugün transferim oldu..bekleme sürecindeyim..
Canım benim doktorum Erol TAVMERGEN..Özeline gittim.En önmelisi doktoruma çok güvendim ..Ekibine de tabii ki..Bende elimden geldiğince kendime dikkat ettim.Bundan sonrası Allah'a kalmış :Saruboceq: 23 Kasım test günüm.Umarım herşey yolunda gider..Herkes için opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?