Arkadaşlar merhaba ben 6 kasımda 3. Gün dondurulmuş 8 kasım da da 5. Gün transferi oldum ardışık transfer. Buğün 3gün embriyosu için 8. 5 gün embriyosu içinse 6 gün ben dayanamadım test yaptım ama sabah ilk idrarla degil öğlen yaptım negatif cıktı. Erken mı yaptım acaba ilk idrarlamı yapılması gerekiyordu
Arkadaşlar merhaba ben 6 kasımda 3. Gün dondurulmuş 8 kasım da da 5. Gün transferi oldum ardışık transfer. Buğün 3gün embriyosu için 8. 5 gün embriyosu içinse 6 gün ben dayanamadım test yaptım ama sabah ilk idrarla degil öğlen yaptım negatif cıktı. Erken mı yaptım acaba ilk idrarlamı yapılması gerekiyordu
Merhabalar rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah herkesin pozitif sonucu alıp evlat kuşlarımızı kollarınıza saglıkla almak nasip olsun Henüz yeni tedaviye bugun başladım gectigimiz ay estrofem kullandım bugunde iğne başladım arı sütü ve omega 3 alıyorum imprly alıcam yarın yumurta kalitesi için sizin tavsiye edeceginiz birşey varmı hiçbir tecrübem yok ilk tüp bebek dememem
Diyarbakırda hakan coksuer doktorum cok ilgili ekip halinde çalışıyorlar bugun yumurta toplama yapıldı hic yabancilik cekmedim maraştan geliyorum bakalim sonu İnşallah guzel olur