Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Ben 3 senedir otomatik adet takvimi kullanıyorum telefonumda ve onun hesapladığı yumurtlama ve adet tarihlerim hiç şaşmıyor. Ben de ona göre düzenliyorum çalışmaları :)
inşallah bu son ayarlamamız olurda bebişlerimizin güzel haberlerini alırız tatlım

period
period tracker'da pembe papatya simgesi var degil mi

bende orkidin bi programını indirdim adet günümü hiç şaşırtmadı hep buldu bende ona göre hesaplama yaptım

Hosbuldum canim. Nasil oluyor o kür kimisi pekmezi diyo kimisi kur karar veremedim. Insallah istedigimiz sonuc gecikmeden gelir artik
Canim kaynamakta olan yarim litre suyun icine 6 tane keciboynuzunu elinle kirarak atiyorsun. 3 dakika kısık ateste agzi kapali kaynatip altını kapatiyorsun. 20 dakika dinlenmeye bırakıyorsun. Soguyunca icebilirsin. Tam iki bardak cikiyor sabah aksam birer bardak.

Valla ben diyodum olursa olur olmazsa nasılsa her ay şansımız var falan diye ama uzaktan davulun sesi hoş geliyormuş :) Ciddi ciddi çalışmaya başlayınca bir heyecan basıyor. Bakalım ne zaman gelecek bebiş :)
Sorma. Ben bu ay olmayinca üzüldüm gectim. Ama bu ay onca kür onca emekten sonra olmazsa ciddi ciddi uzulucegime eminim. Hatta ağlarım.

Canımmmmmm supersin. Olumlu düşünce +dua ile ustesinden gelecegiz bu bekleyislerin...

Merhaba kızlar bende buradayım
Allah hepimizin gönlüne göre vesin , bizlere sabırlı olmayı , iyi düşünmeyi ve en önemlisi hakkımızdakinin hayırlısını istemeyi nasip etsin...
Canimmm hosgeldin aramıza. Kasim annis adaylari ailemiz gittikce büyüyor. Insanin yanlız olmadığını bilmesi ne güzel.

ben ovulasyon takvimimi oluşturdum. şuan reglim bittiğinde 2 günde bir berberlik planladım bide ilişki öncesi kahve sperm hızını artırıyomuş eşimede kahve yapıcam bakalım sonuç ne olacak :)
Aaaaa kahveyi ilk defa duydummm hemen denemeliyim. Canim tekli günleri kaçırma. Biz 7.11.13.15.17.19 diye gidiyoruz.

Tamam canim simdi keciboynuzu alip geldim su incir kurundeki gibi hazir su olmak zorunda mi onu biliyor musun

Aaaaa kahveyi ilk defa duydummm hemen denemeliyim. Canim tekli günleri kaçırma. Biz 7.11.13.15.17.19 diye gidiyoruz.
benim reglim bugun bitti yarın bitiyo hafta sonuda şehir dışında olcam ama dönüşte 2 günde bir sadece ovulasyon zamanımda öncesi ve sonrası olarak üç gün üst üste yapıcaz bide böyle deniycez :)

Canim benim ki de cok güzel. Adi. Takvimim

bende takvimim uygulamasini kullaniyorum.arkadasin bahsettigini yukledim gostergeler ayni o yuzden takvimim uygulamasiyla devam kaldigim yerden devam edicem.
kucuk bi yerde yasiyorum kan testine gittigimde tanidik cok kisiyle karsilasiyorum o yuzden once idrar testi yapmak istiyorum da ne zaman yapmaliyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…