- 12 Ekim 2015
- 309
- 209
- 103
inşallah bu son ayarlamamız olurda bebişlerimizin güzel haberlerini alırız tatlımBen 3 senedir otomatik adet takvimi kullanıyorum telefonumda ve onun hesapladığı yumurtlama ve adet tarihlerim hiç şaşmıyor. Ben de ona göre düzenliyorum çalışmaları :)
adini ogrenebilkr miyimBen 3 senedir otomatik adet takvimi kullanıyorum telefonumda ve onun hesapladığı yumurtlama ve adet tarihlerim hiç şaşmıyor. Ben de ona göre düzenliyorum çalışmaları :)
İki tane var bende bi tanesi "özel günler" o.b. firmasının mış. Diğeri de "period tracker lite". İkisi de aynı hesaplamayı yapıyor. Yüksek doğurganlık günlerini yumurtlama gününü ve bir sonraki adet gününü otomatik belirtiyor.adini ogrenebilkr miyim
period tracker'da pembe papatya simgesi var degil miİki tane var bende bi tanesi "özel günler" o.b. firmasının mış. Diğeri de "period tracker lite". İkisi de aynı hesaplamayı yapıyor. Yüksek doğurganlık günlerini yumurtlama gününü ve bir sonraki adet gününü otomatik belirtiyor.
evet canımperiod
period tracker'da pembe papatya simgesi var degil mi
iingilizceymis =(evet canım
benimki Türkçe ama en azından işaretlerinden anlarsın ya da başka bir program indir isterseniingilizceymis =(
Canim kaynamakta olan yarim litre suyun icine 6 tane keciboynuzunu elinle kirarak atiyorsun. 3 dakika kısık ateste agzi kapali kaynatip altını kapatiyorsun. 20 dakika dinlenmeye bırakıyorsun. Soguyunca icebilirsin. Tam iki bardak cikiyor sabah aksam birer bardak.Hosbuldum canim. Nasil oluyor o kür kimisi pekmezi diyo kimisi kur karar veremedim. Insallah istedigimiz sonuc gecikmeden gelir artik
Sorma. Ben bu ay olmayinca üzüldüm gectim. Ama bu ay onca kür onca emekten sonra olmazsa ciddi ciddi uzulucegime eminim. Hatta ağlarım.Valla ben diyodum olursa olur olmazsa nasılsa her ay şansımız var falan diye ama uzaktan davulun sesi hoş geliyormuş :) Ciddi ciddi çalışmaya başlayınca bir heyecan basıyor. Bakalım ne zaman gelecek bebiş :)
Merhaba canim.merhaba arkadaslarrr
7 eylulden beri korunmuyoruz
22 eylul son adet baslangicim..
27 ekim'de bu ayki adet gunum, 5 gun kaldi acaba hamile miyim kizlar cok cok cok merak ediyorum ne zaman test yapsam acaba
Canımmmmmm supersin. Olumlu düşünce +dua ile ustesinden gelecegiz bu bekleyislerin...kızlar ümitsizlik yok ilk olarak psikolojimizi düzeltip olumlu şeyler düşünüyoruz. Olumlu düşünüyoruz olumlu sonuçlarla karşılaşıyoruz. inşallah kasım ayında üstüste hamilelik müjdelerimizi veririz burdan
Canimmm hosgeldin aramıza. Kasim annis adaylari ailemiz gittikce büyüyor. Insanin yanlız olmadığını bilmesi ne güzel.Merhaba kızlar bende buradayım
Allah hepimizin gönlüne göre vesin , bizlere sabırlı olmayı , iyi düşünmeyi ve en önemlisi hakkımızdakinin hayırlısını istemeyi nasip etsin...
Aaaaa kahveyi ilk defa duydummmben ovulasyon takvimimi oluşturdum. şuan reglim bittiğinde 2 günde bir berberlik planladım bide ilişki öncesi kahve sperm hızını artırıyomuş eşimede kahve yapıcam bakalım sonuç ne olacak :)
Canim benim ki de cok güzel. Adi. Takvimimadini ogrenebilkr miyim
Canim kaynamakta olan yarim litre suyun icine 6 tane keciboynuzunu elinle kirarak atiyorsun. 3 dakika kısık ateste agzi kapali kaynatip altını kapatiyorsun. 20 dakika dinlenmeye bırakıyorsun. Soguyunca icebilirsin. Tam iki bardak cikiyor sabah aksam birer bardak.
Tamam canim simdi keciboynuzu alip geldim su incir kurundeki gibi hazir su olmak zorunda mi onu biliyor musun
Tamam canim Allah razi olsunEvet canim klorsuz hazır su olmasi lazım
benim reglim bugun bitti yarın bitiyo hafta sonuda şehir dışında olcam ama dönüşte 2 günde bir sadece ovulasyon zamanımda öncesi ve sonrası olarak üç gün üst üste yapıcaz bide böyle deniycez :)Aaaaa kahveyi ilk defa duydummmhemen denemeliyim. Canim tekli günleri kaçırma. Biz 7.11.13.15.17.19 diye gidiyoruz.
Canim benim ki de cok güzel. Adi. Takvimim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?