Yok ya moralini bozma bence. Sadece heyecanla bekle. Kendini üzersen daha çok etkilenirsin olumsuz olarakSorma. Ben bu ay olmayinca üzüldüm gectim. Ama bu ay onca kür onca emekten sonra olmazsa ciddi ciddi uzulucegime eminim. Hatta ağlarım.
Benimde bat 3 kasım beklicez bakalım :)Slm kızlar Kasım da aşk başka olsn insallah hepimiz için30 ekim 1 Kasım bat inşallah 2 kasımda gusel haberler alırım burdan hepimiz paylasiriz ilan ederis ben resmi gazeteye de vercem hamisim diye
Regl günün geçince yaparsan idrar testi kesin sonuç veriyomuş. Ama kanda regl gününü beklemene bile gerek yok benim arkadaşım 2 gün öncesinden kanla öğrendi. Kendisi hissetti böyle ağzında grip olduğümuz zamanlardaki gibi bi tat değişimi, kuruluk falan oldu bi de kokulara cok hassaslasmisti.bende takvimim uygulamasini kullaniyorum.arkadasin bahsettigini yukledim gostergeler ayni o yuzden takvimim uygulamasiyla devam kaldigim yerden devam edicem.
kucuk bi yerde yasiyorum kan testine gittigimde tanidik cok kisiyle karsilasiyorum o yuzden once idrar testi yapmak istiyorum da ne zaman yapmaliyim ?
Ay çok güldüm ya resmi gazeteye ilan vermek kulağa çok hoş geliyo allah sana 2 kasımda güzel haberleri almayı nasip etsin insallahSlm kızlar Kasım da aşk başka olsn insallah hepimiz için30 ekim 1 Kasım bat inşallah 2 kasımda gusel haberler alırım burdan hepimiz paylasiriz ilan ederis ben resmi gazeteye de vercem hamisim diye
ay bende hic bi belirti yokkii o da canimi sıkıyo =(Regl günün geçince yaparsan idrar testi kesin sonuç veriyomuş. Ama kanda regl gününü beklemene bile gerek yok benim arkadaşım 2 gün öncesinden kanla öğrendi. Kendisi hissetti böyle ağzında grip olduğümuz zamanlardaki gibi bi tat değişimi, kuruluk falan oldu bi de kokulara cok hassaslasmisti.
hamile olsaydim sabahlari mide bulantim olmasi gerekmez miydi.yalnizca gogus hassasiyetim basladi bugun.birde 3 gundur sık idrara cikmaya basladimRegl günün geçince yaparsan idrar testi kesin sonuç veriyomuş. Ama kanda regl gününü beklemene bile gerek yok benim arkadaşım 2 gün öncesinden kanla öğrendi. Kendisi hissetti böyle ağzında grip olduğümuz zamanlardaki gibi bi tat değişimi, kuruluk falan oldu bi de kokulara cok hassaslasmisti.
Ay çok güldüm ya resmi gazeteye ilan vermek kulağa çok hoş geliyo allah sana 2 kasımda güzel haberleri almayı nasip etsin insallah
Valla ben direk teyzeme söylerim barak obomaya kadar haberi gider sağır sultanı bile star bulur benimde 3 gün var adete bekliyorumAmin canm benm hepimize inşallah Kasım ayı ugurlu gelir. öle tabi beni yerel gazete falan paklamaz
Valla ben direk teyzeme söylerim barak obomaya kadar haberi gider sağır sultanı bile star bulur benimde 3 gün var adete bekliyorum
Herkeste bulanti olmuyomus. Sık idrar bir belirti ama göğüs hassasiyeti reglden öncede oluyo. İnşallah bebiş geliyordur :)hamile olsaydim sabahlari mide bulantim olmasi gerekmez miydi.yalnizca gogus hassasiyetim basladi bugun.birde 3 gundur sık idrara cikmaya basladim
Tedavi canım ya ilaç kullandım 2 yumurtam olmuş 23 ve 21 mm boyutunda doktor ikiz ihtimali çok yüksek dedi çatlatıcı iğne yapıldı sonucu beklemedeyim çok kasık ağrım var 10 gündür devam ediyo
insallah canim insallah hayirlisiyla =/Herkeste bulanti olmuyomus. Sık idrar bir belirti ama göğüs hassasiyeti reglden öncede oluyo. İnşallah bebiş geliyordur :)
yapmadım akıntım veya oluyo çamaşırımı değiştiriyorum o derece ama kasık ağrım iğneyi yaptırdıktan sonra başladı hala devam ediyo göğüs lerim de ağrı olmazdı şimdi hem ağrı hem şişlik var 35 dk sonra adete 2 gün kalacak bekliyorumAa sende bendensinn ozaman çok iyi iki yumurta kasik agrisi bende hiç olmuo nie dir bilmiom akinti falan nasıl peki hiç test yaptnmi
Test
yapmadım akıntım veya oluyo çamaşırımı değiştiriyorum o derece ama kasık ağrım iğneyi yaptırdıktan sonra başladı hala devam ediyo göğüs lerim de ağrı olmazdı şimdi hem ağrı hem şişlik var 35 dk sonra adete 2 gün kalacak bekliyorum
yapmadım akıntım veya oluyo çamaşırımı değiştiriyorum o derece ama kasık ağrım iğneyi yaptırdıktan sonra başladı hala devam ediyo göğüs lerim de ağrı olmazdı şimdi hem ağrı hem şişlik var 35 dk sonra adete 2 gün kapsamın canım inşallah 3Aa sende bendensinn ozaman çok iyi iki yumurta kasik agrisi bende hiç olmuo nie dir bilmiom akinti falan nasıl peki hiç test yaptnmi
senedir amin canım 3 senedir ara ara tedavi görüyorum ama ilk kez buAy kuzucum nasılda saat sayıyo ınsalah gebissindir belirtiler benzio inşallah bebisin seninledir
Orası hicccc belli olmaz canım :) bu yıl mucizeler gercek olsun ins
merhaba arkadaslarrr
7 eylulden beri korunmuyoruz
22 eylul son adet baslangicim..
27 ekim'de bu ayki adet gunum, 5 gun kaldi acaba hamile miyim kizlar cok cok cok merak ediyorum ne zaman test yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?