Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Slm kızlar Kasım da aşk başka olsn insallah hepimiz için30 ekim 1 Kasım bat inşallah 2 kasımda gusel haberler alırım burdan hepimiz paylasiriz ilan ederis ben resmi gazeteye de vercem hamisim diye

Sorma. Ben bu ay olmayinca üzüldüm gectim. Ama bu ay onca kür onca emekten sonra olmazsa ciddi ciddi uzulucegime eminim. Hatta ağlarım.
Yok ya moralini bozma bence. Sadece heyecanla bekle. Kendini üzersen daha çok etkilenirsin olumsuz olarak

Slm kızlar Kasım da aşk başka olsn insallah hepimiz için30 ekim 1 Kasım bat inşallah 2 kasımda gusel haberler alırım burdan hepimiz paylasiriz ilan ederis ben resmi gazeteye de vercem hamisim diye
Benimde bat 3 kasım beklicez bakalım :)

Regl günün geçince yaparsan idrar testi kesin sonuç veriyomuş. Ama kanda regl gününü beklemene bile gerek yok benim arkadaşım 2 gün öncesinden kanla öğrendi. Kendisi hissetti böyle ağzında grip olduğümuz zamanlardaki gibi bi tat değişimi, kuruluk falan oldu bi de kokulara cok hassaslasmisti.

Ay çok güldüm ya resmi gazeteye ilan vermek kulağa çok hoş geliyo allah sana 2 kasımda güzel haberleri almayı nasip etsin insallah

Merhaba kizlar.
Yeni uye oldum hemen size katilmak istedim. Yazdiklarinizi okudum insallah rabbim hepimizin gonlune gore verir...

Benim de bat 27 gorunuyor, sizlerle beklemek guc vericek...

ay bende hic bi belirti yokkii o da canimi sıkıyo =(

hamile olsaydim sabahlari mide bulantim olmasi gerekmez miydi.yalnizca gogus hassasiyetim basladi bugun.birde 3 gundur sık idrara cikmaya basladim

Amin canm benm hepimize inşallah Kasım ayı ugurlu gelir. öle tabi beni yerel gazete falan paklamaz
Ay çok güldüm ya resmi gazeteye ilan vermek kulağa çok hoş geliyo allah sana 2 kasımda güzel haberleri almayı nasip etsin insallah

Amin canm benm hepimize inşallah Kasım ayı ugurlu gelir. öle tabi beni yerel gazete falan paklamaz
Valla ben direk teyzeme söylerim barak obomaya kadar haberi gider sağır sultanı bile star bulur benimde 3 gün var adete bekliyorum

Evet ole leride var çevrede haklsin daha az maliyetli olur az kalmış senin tedavi mi yoksa normal denememi inşallah olmuştur tutunmustur senin minigin
Valla ben direk teyzeme söylerim barak obomaya kadar haberi gider sağır sultanı bile star bulur benimde 3 gün var adete bekliyorum

Tedavi canım ya ilaç kullandım 2 yumurtam olmuş 23 ve 21 mm boyutunda doktor ikiz ihtimali çok yüksek dedi çatlatıcı iğne yapıldı sonucu beklemedeyim çok kasık ağrım var 10 gündür devam ediyo

hamile olsaydim sabahlari mide bulantim olmasi gerekmez miydi.yalnizca gogus hassasiyetim basladi bugun.birde 3 gundur sık idrara cikmaya basladim
Herkeste bulanti olmuyomus. Sık idrar bir belirti ama göğüs hassasiyeti reglden öncede oluyo. İnşallah bebiş geliyordur :)

Aa sende bendensinn ozaman çok iyi iki yumurta kasik agrisi bende hiç olmuo nie dir bilmiom akinti falan nasıl peki hiç test yaptnmi
Tedavi canım ya ilaç kullandım 2 yumurtam olmuş 23 ve 21 mm boyutunda doktor ikiz ihtimali çok yüksek dedi çatlatıcı iğne yapıldı sonucu beklemedeyim çok kasık ağrım var 10 gündür devam ediyo

Test
Aa sende bendensinn ozaman çok iyi iki yumurta kasik agrisi bende hiç olmuo nie dir bilmiom akinti falan nasıl peki hiç test yaptnmi
yapmadım akıntım veya oluyo çamaşırımı değiştiriyorum o derece ama kasık ağrım iğneyi yaptırdıktan sonra başladı hala devam ediyo göğüs lerim de ağrı olmazdı şimdi hem ağrı hem şişlik var 35 dk sonra adete 2 gün kalacak bekliyorum

Ay kuzucum nasılda saat sayıyo ınsalah gebissindir belirtiler benzio inşallah bebisin seninledir

Test
yapmadım akıntım veya oluyo çamaşırımı değiştiriyorum o derece ama kasık ağrım iğneyi yaptırdıktan sonra başladı hala devam ediyo göğüs lerim de ağrı olmazdı şimdi hem ağrı hem şişlik var 35 dk sonra adete 2 gün kapsamın canım inşallah 3
Ay kuzucum nasılda saat sayıyo ınsalah gebissindir belirtiler benzio inşallah bebisin seninledir
senedir amin canım 3 senedir ara ara tedavi görüyorum ama ilk kez bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…