Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

merhaba bende aranıza yeni katıldım, aynı dertten bende muzdaribim tabikide rabbimden dene bişey denmez ama bu aralar sabah mide bulantısı kasık ağrı ve şilik hissi, arada giren kıramplar, bel ağrısı göğüste hassasiyet var umutlanmak istemiyorum ama 7 kasımı bekliyorum rabbim isteyen herkeze versin ama beklemek adamı çıldırtıyor

Canim benim adetimde 15 ekimdi yumurtlama gunumde 31 ekim yani yarin. Senin adet dongun 25 gun sanirim :) belirtilerin hamissin gibi. Insallah yanilmayiz. Bende suan hic bir belirti yok zaten daha 15 gun var adetime bakalim ne olacak

Merhaba canım nasılsın çalışmalar iyi gitmiş sanırım benim ekim çalışmaları sadece 4 kere oldu ilki yumurtlamadan önce diğeri yumurtlamadan sonra 3 gün arayla bu aydan umudum yok kasımda çalışmalar iyiolacak inşallah benim adette bugün ama 2 kasıma da olabilir bi 24. Gün oldum sonraki ay 28. Gün oldum bakalım buya adetimi bekliyorum doktora gitçem 2 kasımda takip isteyeceğim çünkü 10 ay oldu denemeli bu arada o kasık batmaları göğüs şişliği damarlanma filan benim hep oluyor sonuç adet hayırlısı bakalım

sanırım artık günler dakikalar geçmek bilmiyorum çalışıyorum şuanda ama aklım o günde her ağrıda acaba diyorum ama sanırım şuan kimse benle knşmyor

Ayni garpligi bende yaptm baya bi test aldim bat 5 kasim simdilik negatf

İnşallah sabırla umutla bekliyoruz.bazen insanın canı yanmıyor değil benimle birlikte hatta sonra evlenenlerin hepsi hamile.duymak bile istemiyorum bazen

benimde kasım 7 teskere bekleyen asker gibi oldum olmadık şeyleri takip ediyorum bağzen diyorum kendime dur ama işte her belirtiyi acaba diyerek karşılıyorum midem bulanıyor sabahları kasık ağrım bel ağrım uyuya kalmalarım bir ağlayıp bir gülüp bir kızmam diyorum acaba ben kafayı yemek üzeremiyim

kaç gündür ağrılarım var fazlasıyla bi diyorum regli sendromu bide diyom acaba

sanırım artık günler dakikalar geçmek bilmiyorum çalışıyorum şuanda ama aklım o günde her ağrıda acaba diyorum ama sanırım şuan kimse benle knşmyor
Canım benimde aynı ama bu sabah mide bulantım olmadı oysaki kaç gündür oluyordu kasık ağrısı göğüste hassasiyet hepsi var bat 7 kasım.ama neden bu sabah bulantım olmadı anlamadm

Senin belirtiler ya gebelik ya da psikolojik şu an çözemedim inşallah hamişsindir :)

selamlar sevgiler
merhabalar anne adayları inşallah tez vakitte muradlarınıza eresiniz
2 yıllık evliyiz, 7 ekimde bıraaktık korunmayı
geçen ay bi sonuç yok zamanında oldum regl..
bu ay BAT 15 Kasım
hadi hayırlısı bakalım beklemedeyim
sizin batlar nasıl, önerilerinizi bekliyorum

yumurtlama dönemini forumlarda okuyarak çözüyorum
2 günde bir çalışıyoruz

inşallah hamişsindir
ya bu beklmek çok heyecanlı
Allah umutlarımızı eksiltmesin

Canım benimde aynı ama bu sabah mide bulantım olmadı oysaki kaç gündür oluyordu kasık ağrısı göğüste hassasiyet hepsi var bat 7 kasım.ama neden bu sabah bulantım olmadı anlamadm

kızlar kimisinde hiç belirti bile olmuyor
yada regl ile aynı belirtilerde oluyor biliyorsunuz
moral bozmayın ikinizde hamişsiniz inşallah hadi bakalımmmm bekleyelim görelim

Benim bat 3 kasım ama hicbir belirti yok olmadı bu ay sanırım ilk denememizdi zaten :) hepberaber bekleyeceğiz bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…