Canim benim adetimde 15 ekimdi yumurtlama gunumde 31 ekim yani yarin. Senin adet dongun 25 gun sanirim :) belirtilerin hamissin gibi. Insallah yanilmayiz. Bende suan hic bir belirti yok zaten daha 15 gun var adetime bakalim ne olacak
Ayni garpligi bende yaptm baya bi test aldimBen meraktan dün test yapmaya başladım. Dün ve bugün silik cizgi bile yok. Bu arada bat 3 kasım :)) bazılarınınki reglden 4 gün önce silik görünmüş. Eczaneye gittim 5 tane test aldım adam baktı garip garip
Zaten hiçbir belirtim yok ilk denememiz bu ay beklemiyorum ama merak işte...inşallah güzel haberleriniz gelir :)
İnşallah sabırla umutla bekliyoruz.bazen insanın canı yanmıyor değilüzülme cnm. Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur. bu bizim elimizde değil. herşeyin dört dörtlük yolunda da olsa olmayabilir. dediğim gibi Rabbime tam tefekkür. biz olmayanı olduramayız. ama inşallah rabbim herkese gönlündekini nasip eder inşallah.
Canım benimde aynı ama bu sabah mide bulantım olmadı oysaki kaç gündür oluyordusanırım artık günler dakikalar geçmek bilmiyorum çalışıyorum şuanda ama aklım o günde her ağrıda acaba diyorum ama sanırım şuan kimse benle knşmyor
Sende belirti var mı?Ayni garpligi bende yaptm baya bi test aldimbat 5 kasim simdilik negatf
Senin belirtiler ya gebelik ya da psikolojik şu an çözemedimbenimde kasım 7 teskere bekleyen asker gibi oldum olmadık şeyleri takip ediyorum bağzen diyorum kendime dur ama işte her belirtiyi acaba diyerek karşılıyorum midem bulanıyor sabahları kasık ağrım bel ağrım uyuya kalmalarım bir ağlayıp bir gülüp bir kızmam diyorum acaba ben kafayı yemek üzeremiyim
bende piskolojik diyorum yoksa çoktan testleri sıralamıştımmmSenin belirtiler ya gebelik ya da psikolojik şu an çözemediminşallah hamişsindir :)
Biraz daha bekle de sonra testlere başlarsın:)bende piskolojik diyorum yoksa çoktan testleri sıralamıştımmm
:) öyle olcak ama kendimi zor frenliyorum şuan bile yatsam uyuyacağımBiraz daha bekle de sonra testlere başlarsın:)
merhaba bende aranıza yeni katıldım, aynı dertten bende muzdaribim tabikide rabbimden dene bişey denmez ama bu aralar sabah mide bulantısı kasık ağrı ve şilik hissi, arada giren kıramplar, bel ağrısı göğüste hassasiyet var umutlanmak istemiyorum ama 7 kasımı bekliyorum rabbim isteyen herkeze versin ama beklemek adamı çıldırtıyor
Canım benimde aynı ama bu sabah mide bulantım olmadı oysaki kaç gündür oluyordukasık ağrısı göğüste hassasiyet hepsi var bat 7 kasım.ama neden bu sabah bulantım olmadı anlamadm
Benim bat 3 kasım ama hicbir belirti yok olmadı bu ay sanırım ilk denememizdi zaten :) hepberaber bekleyeceğiz bakalım :)selamlar sevgiler
merhabalar anne adayları inşallah tez vakitte muradlarınıza eresiniz
2 yıllık evliyiz, 7 ekimde bıraaktık korunmayı
geçen ay bi sonuç yok zamanında oldum regl..
bu ay BAT 15 Kasım
hadi hayırlısı bakalım beklemedeyim
sizin batlar nasıl, önerilerinizi bekliyorum
yumurtlama dönemini forumlarda okuyarak çözüyorum
2 günde bir çalışıyoruz
Benim bat 3 kasım ama hicbir belirti yok olmadı bu ay sanırım ilk denememizdi zaten :) hepberaber bekleyeceğiz bakalım :)
Sadece göğüslerim hassaslaştı o kadar. Bu da normal regl belirtim. Ben pedlerimi hazırladım bekliyorumilk denemelerde olan çok duydum
inşallah regl olmazsın, regl belirtinde mi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?