Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Yok canim hicbir belirti hissetmiyorum bizmde ilk denememiz bekliyoruz bakalm insallh hamisizdir
İnşallah hamişizdir. Regl günüme kadar test yapmaya devam edicem. Eşime de söylemedim her sabah o kalkmadan gidip wc de yapıyorum. Söylesem umutlanır şimdi yazık :)

seninle aynı durumdayız. benimde 15 kasım. hayırlısı bakalım. 28 ekim 17 :00 de 29 ekim 6:30, bide bugun 8:30 :) sonuc inşallah pozitif olur. Rabbim hepimiziçin hayırlısını versin cnm

aynen benimde bat 7 kasım hazırdayım umutsuzca genelde her ay belirti oluyor diyorum regli sendromu ama bu ay içime his doğuyor inşallah diyip geçiyorum bendede mide bulantısı, göğüste acıma uyku hali, regli geçikmesi hariç bide bayılma hepsi var inaşallah pskolojik değildir ya. sizde ne gibi belirtiler var

Rabbim inşallah hepimize en kısa zamanda mutlu haberi sevdiklerimie vermeyi nasip eder.

kizlar insallah Allah herkese nasip eder .bizde 9 aydir deniyoruz bende enfeksiyon var onerebileceginiz bisey var mi

bayılma mı görümcemde bayılmıştı doktora gidip öğrenmişti hamiş olduğunu
her zaman olmuyordur heralde bayılma

seninle aynı durumdayız. benimde 15 kasım. hayırlısı bakalım. 28 ekim 17 :00 de 29 ekim 6:30, bide bugun 8:30 :) sonuc inşallah pozitif olur. Rabbim hepimiziçin hayırlısını versin cnm
amin amin canımmm
bu topik bize uğrulu gelsin ve kasım hamişleri olalım inşallah hayırla ve sağlıcakla

DENİCEM KUZUM ÜZÜLMEMEYİ DR. BİLE DİYO ELİMİN DEYDİĞİ HERKEZ HAMİŞ DİYE Bİ BEN KALAMADIM 10 AYDIR

içindeki his inşallah bebiştir canım benim belkide ikiz
evlendikten sonra korundunz mu
herhangi bir sıkıntı mı vardı yoksa kimisin hiç sıkıntı yokkende uzun süre olmayabiliyor
binbir çeşit şeyler
o yüzden ben şuna inanıyorum
bu bebişlerin geliş vakti belli Allah nasip ederse tabi inşallah
ve bilen de yalnızca Allah
o vakitler tez vakit olsun inşallah
Allah isteyen hiçbir kimsenin kucağını boş bırakmasın, aratmasın...

Bebek Olması İçin Dua, Ey dua edenler Doktorların "Asla çocuğunuz olmaz!" dediği bazı aileler,Allah'ın "Ol!" emrinin sırrına mazhar olanlar aslında. Onların bebek sahibi olma arzuları, dua ve tevekkül yolundan geçer. İster sözlü olsun, ister davranışlarınızla doğrulanmış biçimde olsun dua kulun her zaman, her derdinde ve her kapalı kapısını açan tek umut kaynağıdır. Kainatı yaratan Rabb'imiz, "Ol!" deyince her şey olur. O'nun (c.c.) emrinde çünkü. "Ol!" demesiyle, güneş doğuyor ve batıyor. Ağaçlar çiçek açıyor, meyve veriyor. Bu emirle, gözler görüyor, kulaklar işitiyor. Dün olmayan bir civciv, bugün kabuğunu kırarak çıkıyorsa yumurtasından, bu Allah'ın emriyle gerçekleşiyor. Daha nice lütuflar, Yaradan'ın kudretinin bir sonucu. Bizler bir iş için bazen "Olamaz, imkansız!" diyebiliyoruz. Oysa Yüce Yaratıcı için imkansız olan hiçbir şey yok.

Allah'ım hakkımda hayırlı imamlı ve sağlıklı bir evlat istiyorum. senden diyerek niyet edin. Sonra yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Ya Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir bebek ihsan eder. Bu açıdan duaları dilden ve gönülden, en olumsuz hallerde bile duanın açacağı birçok hayır ve güzellik kapısı vardır ve o kapılara ancak dua ile ulaşılır. Bu durum Kur'an'da ayetlerde bildirilmiştir.

Bu dualar Kur'an'ı Kerim'de geçen bazı ayetlerdir;

"Allahümme Ya Evvelü" 100 kere bebek isteyenler için okunur.

"Allahümme Ya Mübdiü" 99 kere düşük tehlikesi olanlar için okunur.

"Allahümme Ya Rakib" 312 kere doğumda zahmet çekmez.

"Allahümme Ya Mücib" 60 kere bütün duaları kabul olur.

"Allahümme Ya Semiu" 100 kere hiç konuşmadan okunur ve dilekler kabul olur.

YOK hiç sıkıntı yok sebebsiz herşey normal ve korunmadım arada ertesi gün hpı kullandım hani şu kazala hamile kaldım diyolar ya o kaza bile olmadı. amin kuzzum inaşşal dediğin gibi bu aydır. sadece dr. bir kez çatlatma iğnesi yaptı ocak ayında ozaman kimyasal gebelik oldu bide 3 yıl önce ilk evlendiğim zaman düşük oldu başka yok

nasip canımcım
bi düşük bi kimyasal bu sefer inşallah sağlıcakla ve hayırla olsun
hamişim dediğini okuyayım tez vakitte o vakit bu ay inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…