Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

alsin kuzum valla ayy neyse ben inaniyorum hamileyim ikincide esime boyle demisstim inanmamisti sonrada testi gosterip naaaaberrr demistimm sizede dicem.insallah :)
Boy boy test fotolarını koyarız innnşallaaaaahhh :)

benim olmamisti canim benim ama hic buseferki gibi kasik agrimda olmamisti goguslerim hassaslasmisti simdi goguslerim normal falan epeti bir karistim ben ama adet agrisi olmaz sanirim
Ben yarın kırmızı kartı görücem ya öyle hissediyorum. Aynı regl olcakmışım gibi karnımda hassasiyet ve halsizliğim var

Ben yarın kırmızı kartı görücem ya öyle hissediyorum. Aynı regl olcakmışım gibi karnımda hassasiyet ve halsizliğim var
bende adet olucagim gun bir bel agrisi geliyorki zulum gibi diyorum simdi olucam bakalim 4 gun kaldi insallah kirmizilari gormeyizz Allah buyuk canimm

Bende hafif var sanki bugün hissettim ama adet sancısı çekip hamile olan duymuştum..

birde sey okumustum ben kocakari yontemi kendini muayene ediyorlarmis ya vajinaya bakildiginda icten ele bir sertlikmi ne geliyormus onun olmamasi lazimmis falan nekadar dogru acaba

birde sey okumustum ben kocakari yontemi kendini muayene ediyorlarmis ya vajinaya bakildiginda icten ele bir sertlikmi ne geliyormus onun olmamasi lazimmis falan nekadar dogru acaba
Bende burda bi topicten sey duymustum onu yapiyorun. Icine sey olduktan sonra esim ayaklarindan tutup salladi o ay hamile kaldim diyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…