Boy boy test fotolarını koyarız innnşallaaaaahhh :)alsin kuzum valla ayy neyse ben inaniyorum hamileyim ikincide esime boyle demisstim inanmamisti sonrada testi gosterip naaaaberrr demistimm sizede dicem.insallah :)
Bende yapiyim bundan ya çok beğendim. Öyle kağıda yazmaktansa bu daha afilli duruyo
aminnm aminnn insallahh canimmm bende bir atesolcer aliyim bari deli gibi surekli ates olcerim tarti aldigimdan beri surekli tartiniyorumdaBoy boy test fotolarını koyarız innnşallaaaaahhh :)
Ben 10 gündür falan her gece yatmadan ölçüyorum her gece de eşim soruyo bana bebek var mı diye. Deli eder bu adam beni :)aminnm aminnn insallahh canimmm bende bir atesolcer aliyim bari deli gibi surekli ates olcerim tarti aldigimdan beri surekli tartiniyorumda
Kızlar sizce hamileykende adet sancısı olurmu ?aminnm aminnn insallahh canimmm bende bir atesolcer aliyim bari deli gibi surekli ates olcerim tarti aldigimdan beri surekli tartiniyorumda
bende benimkinin rahatliginaaa deli oluyorummm :)Ben 10 gündür falan her gece yatmadan ölçüyorum her gece de eşim soruyo bana bebek var mı diye. Deli eder bu adam beni :)
benim olmamisti canim benim ama hic buseferki gibi kasik agrimda olmamisti goguslerim hassaslasmisti simdi goguslerim normal falan epeti bir karistim ben ama adet agrisi olmaz sanirimKızlar sizce hamileykende adet sancısı olurmu ?
Ben yarın kırmızı kartı görücem ya öyle hissediyorum. Aynı regl olcakmışım gibi karnımda hassasiyet ve halsizliğim varbenim olmamisti canim benim ama hic buseferki gibi kasik agrimda olmamisti goguslerim hassaslasmisti simdi goguslerim normal falan epeti bir karistim ben ama adet agrisi olmaz sanirim
bende adet olucagim gun bir bel agrisi geliyorki zulum gibi diyorum simdi olucam bakalim 4 gun kaldi insallah kirmizilari gormeyizz Allah buyuk canimmBen yarın kırmızı kartı görücem ya öyle hissediyorum. Aynı regl olcakmışım gibi karnımda hassasiyet ve halsizliğim var
Ben gittigidiyordan 40 li paket aldım canısı. 25 tl mi neydiBen 4 gündur test yapiyorum 2. çizginin 'ç'si bile yok :) son 1 testim kaldı onu da regl olmazsam gecikirsem kullancam :)
Ahahaha tam bizlikmiş :) markası ne?Ben gittigidiyordan 40 li paket aldım canısı. 25 tl mi neydi
Bende hafif var sanki bugün hissettim ama adet sancısı çekip hamile olan duymuştum..Ben yarın kırmızı kartı görücem ya öyle hissediyorum. Aynı regl olcakmışım gibi karnımda hassasiyet ve halsizliğim var
Bende hafif var sanki bugün hissettim ama adet sancısı çekip hamile olan duymuştum..
Freeyl canım.Ahahaha tam bizlikmiş :) markası ne?
Bende burda bi topicten sey duymustum onu yapiyorun. Icine sey olduktan sonra esim ayaklarindan tutup salladi o ay hamile kaldim diyodu.birde sey okumustum ben kocakari yontemi kendini muayene ediyorlarmis ya vajinaya bakildiginda icten ele bir sertlikmi ne geliyormus onun olmamasi lazimmis falan nekadar dogru acaba
Ne sertliğiymişki obirde sey okumustum ben kocakari yontemi kendini muayene ediyorlarmis ya vajinaya bakildiginda icten ele bir sertlikmi ne geliyormus onun olmamasi lazimmis falan nekadar dogru acaba
hahaha derunee enn deruneeBende burda bi topicten sey duymustum onu yapiyorun. Icine sey olduktan sonra esim ayaklarindan tutup salladi o ay hamile kaldim diyodu.
bende kirgin cicekler izliyorumm :)Suan kirgin çiçekler eşliğinde netten bebek arabası puset bakiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?