Sorma ya bide ayaklarini pedal cevirir gibi cevirme var.hahaha derunee enn derunee
bel altina yastik koymayi duydum bacaklari kaldirip yatmayi ama olucagi varsa olur zaten diye dusunuyorummm benSorma ya bide ayaklarini pedal cevirir gibi cevirme var.
Tabiki canim yaa. Zevk suyundan bile veren rabbim, her türlü seyi denedikten sonra yine vermeyende rabbim. Her insanın dogacagi tarih belli. Gününü bekliyor bebisler.bel altina yastik koymayi duydum bacaklari kaldirip yatmayi ama olucagi varsa olur zaten diye dusunuyorummm ben
kesinlikle canim benim Rabbim ol desin insallah saglikla karnimiza sonrada kucagimiza versin insallah :)Tabiki canim yaa. Zevk suyundan bile veren rabbim, her türlü seyi denedikten sonra yine vermeyende rabbim. Her insanın dogacagi tarih belli. Gününü bekliyor bebisler.
Yarından sonra belli olacak bakalım benimkisi ama 5 ine kadar kırmızı görmezsem hamiş olma ihtimalim yüksek :)Bende hafif var sanki bugün hissettim ama adet sancısı çekip hamile olan duymuştum..
Parmak ne kizzzz. Kaçırdım. Hemen deneyimAy çok güldüm yazdıklarınızao parmak olayını bende okumuştum ama yapamam ben yaaa o sallama olayını da okuyup eşime söylemiştim halı gibi çırparım istersen demişt korktum
Hos buldumhosgeldin canim :*
bebegim bende tam anlamadimki okuyunca denemistim ama sert birsey gelmisti elime bugun tekrar baktim elime gelen sertlik yoktu nekadar dogru bilmiyorimNe sertliğiymişki o
Ya işte oraya parmağını sokuyomuşsun orda sertlik varsa hamiş değilsin boşluk varsa rahim yukarı çekilmiş oluyomuş hamişsin demekmişParmak ne kizzzz. Kaçırdım. Hemen deneyim
hahah ayy valla bir topikte okumustum bulursam yaziyimParmak ne kizzzz. Kaçırdım. Hemen deneyim
Hos buldum canim insallah ben de biraz moral olsun sizlerle sikintilarimizi mutluluklarimizi paylasalim istiyorumhoşgeldin cnm. burda gırgır şamata bebişleri bekliyoruz
bosluk nasil bir bosluk ya sertlik yok ama enteresan onu anlamiyorum isteYa işte oraya parmağını sokuyomuşsun orda sertlik varsa hamiş değilsin boşluk varsa rahim yukarı çekilmiş oluyomuş hamişsin demekmiş
Takıl burda bizimle eğlenerek kafa dağıtıyoruz hem de bebiş bekliyoruzHos buldum canim insallah ben de biraz moral olsun sizlerle sikintilarimizi mutluluklarimizi paylasalim istiyorum
Bilmiyorumki işte bişey gelmeyecek barnaaana :)) eskiden ebeler öyle anlıyomuşbosluk nasil bir bosluk ya sertlik yok ama enteresan onu anlamiyorum iste
Kız onu esimiz anlarki o zaman. Afedersin adama sertlik gelirdi hamis degilsek. Ayyyy bana neler dedirttiniz.Ya işte oraya parmağını sokuyomuşsun orda sertlik varsa hamiş değilsin boşluk varsa rahim yukarı çekilmiş oluyomuş hamişsin demekmiş
hahhaa kiyamam oda diyormus baba olmak cok zor azmi ayak salladimsimarik83 benim esimde salla diyorum diyo ki ayagin elimde kalır die korkuyorum. ana olmak kolay degil dedim bende.
adamlarin akli basindami oluyor sanki ben adama degil barmama guvenirimKız onu esimiz anlarki o zaman. Afedersin adama sertlik gelirdi hamis degilsek. Ayyyy bana neler dedirttiniz.
Hee cocuga der ilerde senin icin azmi ayak salladimhahhaa kiyamam oda diyormus bana olmak cok zor azmi ayak salladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?