Gercekten öyle yazılanları okurken guldum hatta canimTakıl burda bizimle eğlenerek kafa dağıtıyoruz hem de bebiş bekliyoruz
Suan anirarak gülüyorum esim bön bön bakiyoadamlarin akli basindami oluyor sanki ben adama degil barmama guvenirim
Kiz oraya barnaaani nasil soktunnnnnnsimdi bende o sertlik vardi bata 12 gun kala falan 4 gun kaldi sayilir simdi yok seviniyim mi
Ay anacım ne biliyim. Çamaşır suyu testini okudumokudum geçende idrarla yapılan yaptım köpürmedi eşime yaptım onunkide köpürmedi. İkimizde hamile değilizKız onu esimiz anlarki o zaman. Afedersin adama sertlik gelirdi hamis degilsek. Ayyyy bana neler dedirttiniz.
bende sekilden sekile giiriyorumm anlamasin diyeSuan anirarak gülüyorum esim bön bön bakiyo
Ben onu gecen ay kendime yaptim kopurmedi. Esim yaptim kopurdu. Esim hamile. 2 aylikAy anacım ne biliyim. Çamaşır suyu testini okudumokudum geçende idrarla yapılan yaptım köpürmedi eşime yaptım onunkide köpürmedi. İkimizde hamile değiliz
ben vajinal muayene oldum gecen doktor bile dediki sen dogurmak.icin yaratilmissinKiz oraya barnaaani nasil soktunnnnnn
Ben de aynı durumdayım karşımda duruyo neye gülüyosun ben de bakcam diyip duruyo deli :))bende sekilden sekile giiriyorumm anlamasin diyeucundan kosesinden anladi ve askim sen napiosun dedi yaa off
bizimle deyilsin canimAy anacım ne biliyim. Çamaşır suyu testini okudumokudum geçende idrarla yapılan yaptım köpürmedi eşime yaptım onunkide köpürmedi. İkimizde hamile değiliz
Benim koca buraya az once yazdiklarimi okusa soka girer.bende sekilden sekile giiriyorumm anlamasin diyeucundan kosesinden anladi ve askim sen napiosun dedi yaa off
hahaha tamam iste sen neden ugrasiyorsun ki dahaBen onu gecen ay kendime yaptim kopurmedi. Esim yaptim kopurdu. Esim hamile. 2 aylik
Bana da dr çatın dar normal doğum zor dedi olsun ben bi şekilde yaparım dedim azimliyimben vajinal muayene oldum gecen doktor bile dediki sen dogurmak.icin yaratilmissinisiksiz bile gordum dedi icini
bana soruyor napion hiicc boyle daha cok merak edoyprum dedi gitti sonra arkamdan gelmis bakmaya calisiyorduBen de aynı durumdayım karşımda duruyo neye gülüyosun ben de bakcam diyip duruyo deli :))
hahaha tamam iste sen neden ugrasiyorsun ki dahapatik falan or
benim annem 4 normal dogum yapti ben 4 kilo 100 gr dogmusum ona cektim herhaldeBana da dr çatın dar normal doğum zor dedi olsun ben bi şekilde yaparım dedim azimliyim
Maşallaaah sana tü tü tübenim annem 4 normal dogum yapti ben 4 kilo 100 gr dogmusum ona cektim herhalde
inanki dogurmasin ama soyle riskli donemi atlatana kadar es tasisaydida kurtaj oluncaksa o olsaydi falan gerisini ben devam ederdimDimi. Hayat musterek ben degil o doguracak.
hepimize masallahMaşallaaah sana tü tü tü
Ben gecen dedimki topic kurdum bu ay benim gibi bekleyenlerle sohbet ediyorum dedim. Gecen ayki gibi bebek diye bana sarmicak. Saracak birilerini bulmus oley dedibana soruyor napion hiicc boyle daha cok merak edoyprum dedi gitti sonra arkamdan gelmis bakmaya calisiyorduAllahtan cok ustelemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?