hahahahahahahahaBen gecen dedimki topic kurdum bu ay benim gibi bekleyenlerle sohbet ediyorum dedim. Gecen ayki gibi bebek diye bana sarmicak. Saracak birilerini bulmus oley dedi
Benimkide gebelik forumlarında gezindiğimi biliyo her akşam bugün ne öğrendin ne deneyecegiz diye soruyo. Maymuna çevirdim adamıBen gecen dedimki topic kurdum bu ay benim gibi bekleyenlerle sohbet ediyorum dedim. Gecen ayki gibi bebek diye bana sarmicak. Saracak birilerini bulmus oley dedi
Benimkide gebelik forumlarında gezindiğimi biliyo her akşam bugün ne öğrendin ne deneyecegiz diye soruyo. Maymuna çevirdim adamı
Kızlar muayene etcez diyee abdesti bozmayın :)))
Tabikide canımm abdestiniz gider anladınız sizz :))hahahaha gercektenmi kizz
canim merhaba, yumurtlama donemi hesaplamada sikinti yasiyorum.
ben bu ay adet bitimimden itibaren gün aşırı ilişki denedim toplamda 12 güne yayılmış. bu aralıkta olduğu kesin bence sende böyle dene:) şimdi de 5 kasımı bekliyorum dün yaptım gebelik testi silik bile çıkmadı ümidim kırıldı gibi ama bakalım hayırlısıcanim merhaba, yumurtlama donemi hesaplamada sikinti yasiyorum.
sanirim sende bunun icjn bu grafige basvurdun.bana yardimci olur musun rica etsem? yumurtladigin gunu nasil anliyosun
ben de son 4 gün yapmaya başladım bişey çıkmadı ama istersen dene :) bu sabah regl olmadım ama olcak gibiyim. 24-25 günde bir oluyorum normalde bugün 25. gün. senede 1-2 kere de 27 güne sarkıyor. o yüzden bekliyorum test yapmadan. malum son 1 test var elimde saklıyorumgunaydinn kizlarrr bata son 4 bugun test yapsammi diyorumm ne dersiniz
ben de son 4 gün yapmaya başladım bişey çıkmadı ama istersen dene :) bu sabah regl olmadım ama olcak gibiyim. 24-25 günde bir oluyorum normalde bugün 25. gün. senede 1-2 kere de 27 güne sarkıyor. o yüzden bekliyorum test yapmadan. malum son 1 test var elimde saklıyorumhayırlısı bakalım son günler o yüzden çok heyecanlı bir bekleyiş.
telefonuna otomatik hesaplayıcı indirsen. Ben ordan takip ediyorum.canim merhaba, yumurtlama donemi hesaplamada sikinti yasiyorum.
sanirim sende bunun icjn bu grafige basvurdun.bana yardimci olur musun rica etsem? yumurtladigin gunu nasil anliyosun
son günler hiç geçmiyor zaten de neyse bekleyelim bakalımolmazsin olmazsin kirmizi dusunmek yok yesil isik yancak insallah senin yine az kalmis benim gecmiyor ne gecmez bir ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?