Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Ben gecen dedimki topic kurdum bu ay benim gibi bekleyenlerle sohbet ediyorum dedim. Gecen ayki gibi bebek diye bana sarmicak. Saracak birilerini bulmus oley dedi
Benimkide gebelik forumlarında gezindiğimi biliyo her akşam bugün ne öğrendin ne deneyecegiz diye soruyo. Maymuna çevirdim adamı

Benim garibimede hergun bsy aldirdim.keciboynuzu, hakiki bal, testler,kuru incir, kan testleri. Saglikli yemisler, muzlar.

Ay ben bu ay kesin hamisim icime doguyo ya daha adetime 8 gun var belirtim de yok ama icimden bi ses oyle diyo :)

Batı yakın olanlar insalh kırmızılar gelmez bebişler gelir... Benimde 4-5-6 insalh gelmez normalde 28 günde bir ama kurtajdan sonra denge bozuldu insalh kasim ayı için burada bol hamiş haberleri aliriz

canim merhaba, yumurtlama donemi hesaplamada sikinti yasiyorum.
sanirim sende bunun icjn bu grafige basvurdun.bana yardimci olur musun rica etsem? yumurtladigin gunu nasil anliyosun
ben bu ay adet bitimimden itibaren gün aşırı ilişki denedim toplamda 12 güne yayılmış. bu aralıkta olduğu kesin bence sende böyle dene:) şimdi de 5 kasımı bekliyorum dün yaptım gebelik testi silik bile çıkmadı ümidim kırıldı gibi ama bakalım hayırlısı

gunaydinn kizlarrr bata son 4 bugun test yapsammi diyorumm ne dersiniz
ben de son 4 gün yapmaya başladım bişey çıkmadı ama istersen dene :) bu sabah regl olmadım ama olcak gibiyim. 24-25 günde bir oluyorum normalde bugün 25. gün. senede 1-2 kere de 27 güne sarkıyor. o yüzden bekliyorum test yapmadan. malum son 1 test var elimde saklıyorum hayırlısı bakalım son günler o yüzden çok heyecanlı bir bekleyiş.

olmazsin olmazsin kirmizi dusunmek yok yesil isik yancak insallah senin yine az kalmis benim gecmiyor ne gecmez bir ay :)

canim merhaba, yumurtlama donemi hesaplamada sikinti yasiyorum.
sanirim sende bunun icjn bu grafige basvurdun.bana yardimci olur musun rica etsem? yumurtladigin gunu nasil anliyosun
telefonuna otomatik hesaplayıcı indirsen. Ben ordan takip ediyorum.

Gunaydin kızlar su anda adet olacakmisim gibi hissediyorum ama daha 1 hafta var bata sizce bu bir belirti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…