son günler hiç geçmiyor zaten de neyse bekleyelim bakalım
Gunaydin kızlar su anda adet olacakmisim gibi hissediyorum ama daha 1 hafta var bata sizce bu bir belirti mi
canim merhaba, yumurtlama donemi hesaplamada sikinti yasiyorum.
sanirim sende bunun icjn bu grafige basvurdun.bana yardimci olur musun rica etsem? yumurtladigin gunu nasil anliyosun
ben bu ay adet bitimimden itibaren gün aşırı ilişki denedim toplamda 12 güne yayılmış. bu aralıkta olduğu kesin bence sende böyle dene:) şimdi de 5 kasımı bekliyorum dün yaptım gebelik testi silik bile çıkmadı ümidim kırıldı gibi ama bakalım hayırlısı
Genellikle son gun hissederdim adet olcagimi daha bir hafta var ve batmalar var sankiönceden adetine yaklaşırken böyle oluyormuydu önce onu sor bir kendine canım benim mesela adet olacağım gün gününü takip bile etmezdim ama ağrısından derdim olcam galiba belli ederdi kendini bata var 4 benim kasığım ayrı belim ayrı agrıyor
Genellikle son gun hissederdim adet olcagimi daha bir hafta var ve batmalar var sanki
İnşallah canim peki senin sonuc ne oldubenimde vardı aynen kasık ağrısı falan insan umut ediyor inşallah doğrudur yaa
İnşallah canim peki senin sonuc ne oldu
benimde kasıklarımda ağrı var bugün wc ye gitmekten öldüm son 1 saattir kontrol için. Sile sile yara olcakmerakta bırakma canım bizi benimde şuan kasığımın içi gazla dolu sanki üstten bastırınca hafif acıyor
benimde kasıklarımda ağrı var bugün wc ye gitmekten öldüm son 1 saattir kontrol için. Sile sile yara olcak
Bu ay tutmamıştır umudum yok diyorum ama yine de bekliyor insan. Ne garip duyguymuş ya. Ben de millete burda ahkam kesiyodum takmayın bu kadar diye ama öyle olmuyomuşayy yerim yaa ne güzel telaşlar nasıl bir umut dimibende beyaz iç çamaşırı giymeye başladım farketmem yerleşme kanaması falan olurda görmem diye
Tutma ihtimali yüksek demiş ya dr ama yine de ufak bir açık kapı bırakmış olmama ihtimaline karşı. Az kalmış bekle bakalım. Sen o test yaptırdığın dönem ilişkiye girdin mi?BENİM ADETİMİN 21. GÜNÜ PROGESTERONUM 8.75 ÇIKTI POLİKİSTİKOVERDİM KÜÇÜLMÜŞ YOK DENECEK KADAR
DR ÇOK GÜZEL DEDİ ULTRASYONLADA BAKTI 3-4 GÜN SONRA BAK YUMURTAN ÇATLAMIŞ BU CATLAYAN YUMURTA DİYE ULTRASYONDAN BANA DA GÖSTERDİ PROGESTERON TESTİ YAPTIRDIĞIN SIRALAR İLİŞKİYE GİRDİYSENIZ TUTMUS OLMA IHTIMALİ ÇOK YUKSEK DEDİ 26.10.2015 TARİHİNDE BAKTIRMISTIM PROGESTERONA BU AYKİ ADETİM 06.11.2015 TARİHİNDE OLMASI LAZIM YANI BILEMEDİM DAHA VAR OLDUYSA BILE DR DEDİĞİ GİBİ O TESTİ YAPTIRDIĞIM SIRALAR DAHA BİR HAFTA OLDU ADETİME 2-3 GÜN VAR BİLEMEDİM
SİZCEEEEE DR GÖRMÜŞMÜDÜR BİŞE YADA İHTİMAL DAHILINDE Mİ KONUSMUSTUR
Bu ay tutmamıştır umudum yok diyorum ama yine de bekliyor insan. Ne garip duyguymuş ya. Ben de millete burda ahkam kesiyodum takmayın bu kadar diye ama öyle olmuyomuş
Tamam o zaman tutmuş olabilir. Sen içini ferah tut az kalmış anlaşılır 2-3 güne. İnşallah hamişsindir.1 GÜN ÖNCESİ VE SONRASI GİRMİŞTİM O ARALAR
Herkeste çıkmıyor ya 4 gün öncesi. Gerçi senin öncekilerde çıkmışmıydı bilmiyorumda. Kişiden kişiye ya da döllenme durumuna göre değişiyor sanırımaynen bende öyle kesin psikoljik belirtiler diyorum umudum yoktestte yaptım bak negatif ama nasıl bir umuttur ki hissediyorum sanki gibi geliyor
Günaydın canım akşam çok eğlendik valla keşke olsaydın sen deGünaydınnn güzellikler
Günümüz hayırlı haberlerle bebiş haberleri ile dolsun inşallah
akşamın sohbetin dibini görmüşsünüz maşallah hemde bensiz
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?