Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Gunaydin kızlar su anda adet olacakmisim gibi hissediyorum ama daha 1 hafta var bata sizce bu bir belirti mi

önceden adetine yaklaşırken böyle oluyormuydu önce onu sor bir kendine canım benim mesela adet olacağım gün gününü takip bile etmezdim ama ağrısından derdim olcam galiba belli ederdi kendini bata var 4 benim kasığım ayrı belim ayrı agrıyor

canim merhaba, yumurtlama donemi hesaplamada sikinti yasiyorum.
sanirim sende bunun icjn bu grafige basvurdun.bana yardimci olur musun rica etsem? yumurtladigin gunu nasil anliyosun

canım takvimim uygulaması var bende ordan takip ediyorum indir sende istersen

biz çok seyrek yapmışız bu ay ama umudum var nedense 7 gün kala tek çizgiyi görsemde içimdeki umut sönmüyor

Genellikle son gun hissederdim adet olcagimi daha bir hafta var ve batmalar var sanki

benimde kasıklarımda ağrı var bugün wc ye gitmekten öldüm son 1 saattir kontrol için. Sile sile yara olcak

ayy yerim yaa ne güzel telaşlar nasıl bir umut dimi bende beyaz iç çamaşırı giymeye başladım farketmem yerleşme kanaması falan olurda görmem diye

BENİM ADETİMİN 21. GÜNÜ PROGESTERONUM 8.75 ÇIKTI POLİKİSTİKOVERDİM KÜÇÜLMÜŞ YOK DENECEK KADAR
DR ÇOK GÜZEL DEDİ ULTRASYONLADA BAKTI 3-4 GÜN SONRA BAK YUMURTAN ÇATLAMIŞ BU CATLAYAN YUMURTA DİYE ULTRASYONDAN BANA DA GÖSTERDİ PROGESTERON TESTİ YAPTIRDIĞIN SIRALAR İLİŞKİYE GİRDİYSENIZ TUTMUS OLMA IHTIMALİ ÇOK YUKSEK DEDİ 26.10.2015 TARİHİNDE BAKTIRMISTIM PROGESTERONA BU AYKİ ADETİM 06.11.2015 TARİHİNDE OLMASI LAZIM YANI BILEMEDİM DAHA VAR OLDUYSA BILE DR DEDİĞİ GİBİ O TESTİ YAPTIRDIĞIM SIRALAR DAHA BİR HAFTA OLDU ADETİME 2-3 GÜN VAR BİLEMEDİM
SİZCEEEEE DR GÖRMÜŞMÜDÜR BİŞE YADA İHTİMAL DAHILINDE Mİ KONUSMUSTUR

ayy yerim yaa ne güzel telaşlar nasıl bir umut dimi bende beyaz iç çamaşırı giymeye başladım farketmem yerleşme kanaması falan olurda görmem diye
Bu ay tutmamıştır umudum yok diyorum ama yine de bekliyor insan. Ne garip duyguymuş ya. Ben de millete burda ahkam kesiyodum takmayın bu kadar diye ama öyle olmuyomuş

Tutma ihtimali yüksek demiş ya dr ama yine de ufak bir açık kapı bırakmış olmama ihtimaline karşı. Az kalmış bekle bakalım. Sen o test yaptırdığın dönem ilişkiye girdin mi?

Bu ay tutmamıştır umudum yok diyorum ama yine de bekliyor insan. Ne garip duyguymuş ya. Ben de millete burda ahkam kesiyodum takmayın bu kadar diye ama öyle olmuyomuş

aynen bende öyle kesin psikoljik belirtiler diyorum umudum yok testte yaptım bak negatif ama nasıl bir umuttur ki hissediyorum sanki gibi geliyor

Günaydınnn güzellikler
Günümüz hayırlı haberlerle bebiş haberleri ile dolsun inşallah
akşamın sohbetin dibini görmüşsünüz maşallah hemde bensiz
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

aynen bende öyle kesin psikoljik belirtiler diyorum umudum yok testte yaptım bak negatif ama nasıl bir umuttur ki hissediyorum sanki gibi geliyor
Herkeste çıkmıyor ya 4 gün öncesi. Gerçi senin öncekilerde çıkmışmıydı bilmiyorumda. Kişiden kişiye ya da döllenme durumuna göre değişiyor sanırım

Günaydınnn güzellikler
Günümüz hayırlı haberlerle bebiş haberleri ile dolsun inşallah
akşamın sohbetin dibini görmüşsünüz maşallah hemde bensiz
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Günaydın canım akşam çok eğlendik valla keşke olsaydın sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…