aynen bende öyle kesin psikoljik belirtiler diyorum umudum yoktestte yaptım bak negatif ama nasıl bir umuttur ki hissediyorum sanki gibi geliyor
Tamam o zaman tutmuş olabilir. Sen içini ferah tut az kalmış anlaşılır 2-3 güne. İnşallah hamişsindir.
Ay ben umutlu değilim ya hastalancakmışım gibi geliyor püfffyaaa çok heycanlı hadi inşallah canımmmmsevindir bizi uçur bizi
senden hayırlı haberi duymamıza az kaldı inşallah
akşamları benim zor kuzum girmem, ama fırsat bulursam ilk işimGünaydın canım akşam çok eğlendik valla keşke olsaydın sen de
Ay ben umutlu değilim ya hastalancakmışım gibi geliyor püfff
Aslında o kuralı ben de koymak istiyorum hatta geçen hafta konuşmuştuk eşimle ama daha icraat yokakşamları benim zor kuzum girmem, ama fırsat bulursam ilk işim
iş güç, evdeyken kocişte bende pek tel almayız elimize
bizim evin kuralı
Eğer hamişsem sizin sayenizde olacakah senin şu umutsuzluğunnnnnnnbize bebiş haberi verdircek inşallah
adını da umut koycaz
Forever07 sen gitme ya senin yazıları okudukça moralim düzeliyor :)
Eğer hamişsem sizin sayenizde olacak
Aslında o kuralı ben de koymak istiyorum hatta geçen hafta konuşmuştuk eşimle ama daha icraat yok
Allah gönlüne gore versin inşallahsonuç hala bekliyorum bat 4 ama kürtajdan sonra 26 günde adet oldum normalde 28 falandı düzensizim sanırımbat 4 beklerken 6 7 de olabilir sabır lazım çokca
hoş geldin kuzum inşallah hayırlısı ile hepimizin olur hiç belirti varmı peki reglin nezmnMerhaba bayanlar bende 1 aylık evliyim beni de aranıza alırsanız sevinirim bende bebiş bekliyorum inşallahh hepimizin duası kabul olur. :)
hoş geldin kuzum inşallah hayırlısı ile hepimizin olur hiç belirti varmı peki reglin nezmn
eylulannesii sen daha yeni evlisin bu ne acele
Günaydın kızlar...benim pek umudum kalmadı sanki..adet olcak gibi his var vücudumda..zaten eğer adet olursam doktora gidicem çünkü bu ay yumurtlamadan ssonra aşırı kasık ağrısı çektim.böyle olmaması gerek değilmi?
merhaba kizlar benim bat 7kasım bulantılarım vardı iki üc gündür simdi yok
ara ara belime hafif bi sızı giriyo okadar.
dün nette gezinirken idrarın koyulasmasıda hamilelik belirtileri arasındaymış dün baya acık olan idrarım bugun cok koyuydu insallah o yüzdendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?