Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

aynen bende öyle kesin psikoljik belirtiler diyorum umudum yok testte yaptım bak negatif ama nasıl bir umuttur ki hissediyorum sanki gibi geliyor

yaaa çok heycanlı hadi inşallah canımmmm sevindir bizi uçur bizi

Tamam o zaman tutmuş olabilir. Sen içini ferah tut az kalmış anlaşılır 2-3 güne. İnşallah hamişsindir.

senden hayırlı haberi duymamıza az kaldı inşallah

Aslında o kuralı ben de koymak istiyorum hatta geçen hafta konuşmuştuk eşimle ama daha icraat yok

çocuk olunca koymana gerek kalmıycak
çünkü vaktin olmayacak
gerçi millet giriyor bol bol dk dk bebek fotoğrafı
diğer sosyal medyadan daha çok burayı sevdim pek
topiğimiz çok tatlı kuranın eline sağlık Gelannem
kimmimmm kuzum nerelerdesin nasılsın

sonuç hala bekliyorum bat 4 ama kürtajdan sonra 26 günde adet oldum normalde 28 falandı düzensizim sanırım bat 4 beklerken 6 7 de olabilir sabır lazım çokca
Allah gönlüne gore versin inşallah

Merhaba bayanlar bende 1 aylık evliyim beni de aranıza alırsanız sevinirim bende bebiş bekliyorum inşallahh hepimizin duası kabul olur. :)

günaydın kızlar bugün regli olan yok demiiii, peki belirtiler sinyaller varmı

Merhaba bayanlar bende 1 aylık evliyim beni de aranıza alırsanız sevinirim bende bebiş bekliyorum inşallahh hepimizin duası kabul olur. :)
hoş geldin kuzum inşallah hayırlısı ile hepimizin olur hiç belirti varmı peki reglin nezmn

hoş geldin kuzum inşallah hayırlısı ile hepimizin olur hiç belirti varmı peki reglin nezmn

Teşekkür ederim hoşbuldum reglim 8-10 kasım arası olabilir düzensiz çünkü. 2 Haftadır bel ağrısı çekiyorum bazen kasık ağrısı da oluyor yalnız regl olduğum zaman ki ağrılardan daha fazla

Günaydın kızlar...benim pek umudum kalmadı sanki..adet olcak gibi his var vücudumda..zaten eğer adet olursam doktora gidicem çünkü bu ay yumurtlamadan ssonra aşırı kasık ağrısı çektim.böyle olmaması gerek değilmi?

merhaba kizlar benim bat 7kasım bulantılarım vardı iki üc gündür simdi yok
ara ara belime hafif bi sızı giriyo okadar.
dün nette gezinirken idrarın koyulasmasıda hamilelik belirtileri arasındaymış dün baya acık olan idrarım bugun cok koyuydu insallah o yüzdendir

Günaydın bende yumurtlamadan sonra kasık ağrısı çektim ama bi kaç gün boyunca geceleri çok kötü oldum. Bende adet olacakmış gibi hissediyorum acaba yeni olduğumdan mıdır ?

Benim idrarım da bi haftadır koyu bayağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…