bi çiğköfte muhabbeti duydum ama şunu söyleyim ben her reglim yaklaşırken saçma şeyler canım çeker ve illa geçenin yarısısda olsa alınır yenir geçen ay patates kızartması çekti işyerimde ahçıya zorla yaptırttıp yedim koca işyeri hamileyim diye umutlandı ama olmadı
bu üc gün önceki faldı yeni okudumbu falcı bacı tutturuyo valla bazen. Hadi bakalım gelsin bebiş
hahaha yeterki tutsun hamile oluyumdavalla hamile cıkarsam hamile olmayanlara paketi yollarım
bende şimdi 1 erken gebelik testi 3 tane de normal gebelik testi siparişi verdim predictor. Ay sonu başlarım yine testlere :) seninkiler elinde kalırsa bana yolla :))
al al alya bende mi sipariş versem
bende hiç test yok
bence 6sında yada 7sinde yap canımtestler yarın gelir bat 7 kasım yapsammı yarın test? cıkarmı ki
al al albi sitede uyguna geldi 25li 17.99 du
ah o beklemekbence 6sında yada 7sinde yap canım
ben 25 tane test alıcam ve öyle duracaktestler yarın gelir bat 7 kasım yapsammı yarın test? cıkarmı ki
aattım sana :)özele gel sen bi hele
bende pek sanmıyorum durabilecegimiben 25 tane test alıcam ve öyle duracak3-4 gün kala silik çıkabiliyor anlaşılır ordan ya da sen bilirsin bekle
Ay ben sabırsız bir insanım ya yapmadan duramamyapın bakalım sizlerde ne çıkcak ben hala korkuyorumda birinde üst üste 4 tane yaptım bişey çıkmadı ama hiç bişey dr. gittim oda yok bişey dedi iyide test bozuk desem 4 demi dedim ogün bugündür yapmıyorum
ama işte sonrada negatifi görünce üzülüyoruz ama yapmadanda olmuyo bilemedimAy ben sabırsız bir insanım ya yapmadan duramam
Aa niye yasak :)
yarın beraber yapalım ozaman bitane negatif cikarsa artık batin gecmesini bekleriz bi gün sonra tekrarlarızbenimde bat 7 kasımxruyax bugün test yapasım var birde yarın ilk idrarla yaparım beklemekten yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?