- 26 Ekim 2015
- 134
- 59
- 13
bak şekerim sana hemen tezgahı kuruyorum bi tane ismi zor olan gebe testi buluyosun isterken ismiyle istiyosun kyınvalidene de benim kullandigim bi agri kesici diyosun ondan baskasi bas agrimi kesmes diyosun
olumsuz olunca fazla etkiliyor sanırım ondandır.medeni cesaretim eksik sanırım ya ne bileyim korkuyorum belki gerçeklerden kaçıyorum içim acır diye
BU NE KIZ NAZİ KAMPI FALAN MI SİZİN ORASI?
canım takma bukadar bak hepmiz aynı durumdayız ya olcak ya olmicakmedeni cesaretim eksik sanırım ya ne bileyim korkuyorum belki gerçeklerden kaçıyorum içim acır diye
yarın sabah ilk idrarınızla yapın ve hemen yazın valla sabah 8'de burdayım ona göre... Sabah kontrolü yapcamyarın beraber yapalım ozaman bitane negatif cikarsa artık batin gecmesini bekleriz bi gün sonra tekrarlarız
sen yazdıkça ben şoka giriyorumaşirettemisin yavrum bu ne böyle
marsa su geldi sana yasaklar gelmiş
evet etkileniyorum 3 yıl önce farkında olmadan bir düşüğüm kışında 1 tane kimyasal gebelik olunca insan yıkılıyor hazırladığım patikleri bile görmek istemiyorum o denliyim hatta uzun süre bebek memek yok dedim yine dayanamayıp başladımolumsuz olunca fazla etkiliyor sanırım ondandır.
yarın beraber yapalım ozaman bitane negatif cikarsa artık batin gecmesini bekleriz bi gün sonra tekrarlarız
ama ben idrar tutmak zorunda mı kalcam:O o testler 10dan önce gelmez bence iş yerine siparis ettmyarın sabah ilk idrarınızla yapın ve hemen yazın valla sabah 8'de burdayım ona göre... Sabah kontrolü yapcam
ay ck heycanlı aksam burda toplanalım kızlar @smnmrn test sonucunu ögrenelimyoksada elinde sonunda öğrenmiycezmi kuzum yapalım valla ama ben bu akşam kesim yaparım birtane1 saat sonra iş çıkışı koşcam eczaneye hadi hayırlısı
bikerecik olsun tut canım ne olcakama ben idrar tutmak zorunda mı kalcam:O o testler 10dan önce gelmez bence iş yerine siparis ettm
yarın sabah ilk idrarınızla yapın ve hemen yazın valla sabah 8'de burdayım ona göre... Sabah kontrolü yapcam
sende cok haklısın ama bak iyi düşün en azindan hamile kalabiliyosun bunun bilinceyle işe koyul bol dua etevet etkileniyorum 3 yıl önce farkında olmadan bir düşüğüm kışında 1 tane kimyasal gebelik olunca insan yıkılıyor hazırladığım patikleri bile görmek istemiyorum o denliyim hatta uzun süre bebek memek yok dedim yine dayanamayıp başladım
seni akşam kontrol edicem o zamanyoksada elinde sonunda öğrenmiycezmi kuzum yapalım valla ama ben bu akşam kesim yaparım birtane1 saat sonra iş çıkışı koşcam eczaneye hadi hayırlısı
seni de yarın öğlene doğru. o kadar tutamazsın patlarsın testler gelince yap işteama ben idrar tutmak zorunda mı kalcam:O o testler 10dan önce gelmez bence iş yerine siparis ettm
tutiym ama cok idrarim geliyo benim ya valla en son 3de gittim yine geldi bakalım sabah catlamassam iyidirbikerecik olsun tut canım ne olcak
yap yapben yapcam inşallah bir test alıyım saat başı bile yaparımisteyin yeter
en az 3-4 saatlik idrar lazım. sabahtan yap sonra bi daha yapmatutiym ama cok idrarim geliyo benim ya valla en son 3de gittim yine geldi bakalım sabah catlamassam iyidir
inşallah kuzum ya kimse benden beklemezdi böyle patik matik tipim havalı olunca bi baktılar oh ben yapıyorum herkez şaşırmıştı inşallah herkeze nasip etsin ya ama yinede test yapmayıp akışına bırakcam bakalım burda size heyecanlanıyorum sanki kardeşim oldunuz burda içim kıplıyorsende cok haklısın ama bak iyi düşün en azindan hamile kalabiliyosun bunun bilinceyle işe koyul bol dua et
patiklere de bakmaktan cekinme bi bebis illaki gelicek ve onları giycek ohh mis gibide olcak:)
bardaga yapıp saklıyım ozaman en iyisien az 3-4 saatlik idrar lazım. sabahtan yap sonra bi daha yapma
evet etkileniyorum 3 yıl önce farkında olmadan bir düşüğüm kışında 1 tane kimyasal gebelik olunca insan yıkılıyor hazırladığım patikleri bile görmek istemiyorum o denliyim hatta uzun süre bebek memek yok dedim yine dayanamayıp başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?