Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

bak şekerim sana hemen tezgahı kuruyorum bi tane ismi zor olan gebe testi buluyosun isterken ismiyle istiyosun kyınvalidene de benim kullandigim bi agri kesici diyosun ondan baskasi bas agrimi kesmes diyosun

Allah ım evden çıksam yolu bulurum

sen yazdıkça ben şoka giriyorum aşirettemisin yavrum bu ne böyle
marsa su geldi sana yasaklar gelmiş

ahahhhaha yok benim koca inat ve dik kafalı ne dersem olmaz hayır yok diyo bişe desem hemen aklına giriyo hayır diyo

olumsuz olunca fazla etkiliyor sanırım ondandır.
evet etkileniyorum 3 yıl önce farkında olmadan bir düşüğüm kışında 1 tane kimyasal gebelik olunca insan yıkılıyor hazırladığım patikleri bile görmek istemiyorum o denliyim hatta uzun süre bebek memek yok dedim yine dayanamayıp başladım

yarın beraber yapalım ozaman bitane negatif cikarsa artık batin gecmesini bekleriz bi gün sonra tekrarlarız

yoksada elinde sonunda öğrenmiycezmi kuzum yapalım valla ama ben bu akşam kesim yaparım birtane 1 saat sonra iş çıkışı koşcam eczaneye hadi hayırlısı

sende cok haklısın ama bak iyi düşün en azindan hamile kalabiliyosun bunun bilinceyle işe koyul bol dua et
patiklere de bakmaktan cekinme bi bebis illaki gelicek ve onları giycek ohh mis gibide olcak:)

yoksada elinde sonunda öğrenmiycezmi kuzum yapalım valla ama ben bu akşam kesim yaparım birtane 1 saat sonra iş çıkışı koşcam eczaneye hadi hayırlısı
seni akşam kontrol edicem o zaman

ama ben idrar tutmak zorunda mı kalcam:O o testler 10dan önce gelmez bence iş yerine siparis ettm
seni de yarın öğlene doğru. o kadar tutamazsın patlarsın testler gelince yap işte

sende cok haklısın ama bak iyi düşün en azindan hamile kalabiliyosun bunun bilinceyle işe koyul bol dua et
patiklere de bakmaktan cekinme bi bebis illaki gelicek ve onları giycek ohh mis gibide olcak:)
inşallah kuzum ya kimse benden beklemezdi böyle patik matik tipim havalı olunca bi baktılar oh ben yapıyorum herkez şaşırmıştı inşallah herkeze nasip etsin ya ama yinede test yapmayıp akışına bırakcam bakalım burda size heyecanlanıyorum sanki kardeşim oldunuz burda içim kıplıyor

canım benim bende iki kez kürtaj olmak zorunda kaldım biri boş gebelik biri 2 aylık bebeğimin kalbinin durması hemde doktor dediği ultrasonda bakıyordu çok baktım ama şimdi kalbi durdu dedi o acı tarifsiz acaba birdaha aynı şeyleri yaşarmıyım korkusu çok başka ama Allahtan umut kesilmez benim hala umudum var cesaretimde var korkmak birşeyi değiştirmeyecek çünkü sen güçlü bir kadınsın güçlü bir anne olmak zorundasınn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…